nedelja, 19. junij 2011

1257367 - paradoksalna obsedenost slovenskih volivcev z bizarno nerazložljivo mazohistično željo po vzdrževanju komunizma

[Lidbarsky]
aha. rdečesrajčniki so v finalu, tole jim je predzadnji kihec.

ko nimajo več kaj narediti, ko so hladni že vsi golaži in postane vse piksne piva, začnejo kazati "širši javnosti", kako so oni strpni in strpnost tudi znova definirajo.

pri vsakem mandatu teh klerofašistov je isto. nimajo kaj pokazati, gospodarstvo jim gre v kurac, pufi v nebo, par let nabijajo o partizanih in avnoju, potem pa, ko so vsi problemi države rešeni, za jagodo na torti privlečejo na plano sveto vojno med homofobi in homofili.

V bistvu je predvsem paradoksalna obsedenost slovenskih volivcev z bizarno nerazložljivo mazohistično željo po vzdrževanju komunistov - lastnih rabljev na oblasti.

Nikjer na svetu se nihče in nikdar ni in ne bi čudil temu, da se je SPET izkazalo, da so komunisti nesposobni gospodariti in ustvarjati in celo nesposobni "spodobno razdeljevati ustvarjeno", kar je njihov večni fokus in kobajagi specialnost, hehe. Vsak normalen narod na svetu ve "brez poglabljanja v podrobnosti", da se komunistov ne pripusti na vrh oblasti ter v zakonodajalsko rolo za nič na svetu. 

Vedo, da določen procent nesrečnikov v vsaki naciji nenehno sanja mokre hajduške sanje državno-prisilnega prerazdeljevanja, ki bi onim, ki so delovni in podjetni in prizadevni in vobče sposobni ter uspešni, z ničemer utemeljivo nerezonsko ekstremno visok procent prihodkov/premoženja zasegli in to potem zlorabili za bohotenje države v negativnem boljševiško-zbirokratiziranemu smislu, jačanje države v negativnem fašističnem smislu, črne fonde za vzdrževanje tega nenaravnega oblastnega stanja, tudi in predvsem s pomočjo maziljenja plačanih volivcev in NjihovihSvojih zemonskokartelnih bratovščin, ki jim v zahavalo rihtajo črne fonde. 

Nihče se temu ne čudi in sicer zato, ker komunistična doktrina ima v sebi vgrajeno ekspropriativno demotivacijo ustvarjanja, demotivacijo razvoja z nenehnim iskanjem naslednje še višje meje odličnosti, zato lahko komunistična doktrina funkcionira zgolj v nedemokratični družbi, kjer je dopustna neomejena količina prisile, nadzora, kontrole, prisilnega usmerjanja in seveda tudi to, da ljudi ustvarjalce z nekim strahom prisiliš delati, navkljub dejstvu, da je dekretno odmerjeno plačilo sramotno nizko in človeka nevredno. In če imajo srečo, da diktatorski režim ima kaj pojma o ekonomiji, organizaciji in vodenju, nastane Kitajski bum, ali hitlerjanska cestovna oz. mussolinijevska železniška infrastruktura, če pa ne, dobiš za rezultat sovjetski, kubanski, severnokorejski ali afriško-bananistanski gospodarski polom. Alpa to našo slovensko devastacijo.

Zaenkrat nekaj takega, zaradi vrste specicifčnih razlogov in posebne, kitajski mislenosti fino prilagojene kombinacije kapitalizma in komunistične prisile, uspeva Kitajski in ne uspeva Severni Koreji, Kubi in Sloveniji. Razlog? Preveč za v ta post, ma preprosta ilustracija teh procesov gre približno tako: 

Prelepa prostitutka, ki jo zvodnik prisili s fukom služiti denar, predvsem njemu seveda, utegne biti vrhunska umetnica seksa, ki zna, zmore in hoče narediti vse, da je stranka zadovoljna, ter iz svojih rezultatov dela kupiti prelepe velebne vile in jahte in avtomobile svojemu zvodniku. Skratka, celo patološki poslovni model komunistične sužnjelastniške prisile v relaciji zvodnik-prostitutka utegne ustvarjati zunanji videz uspešnosti, z vsemi atributi cvetoče ekonomije

In ader wordz, ni se treba čuditi kako to da prostitutka "daja takšne rezultate", zlasti, če je zvodnik pameten, pa še prostitutki da voziti "company car" Mercedes SL in ali dovoli stanovati v lepi gajbi, čeprav vsi vemo, da bi bilo veliko bolj naravno in fer in edino normalno, če bi taista ženska te svoje "rezultate med rjuhami" dosegala drugače in predvsem svobodno razpolagajoč s svojim telesom, duhom in časom. Za začetek bi recimo bil napredek že to, če se bi prostituirala svobodno in v svojo korist. Kurba s.p. recimo. hehe. A tudi za to je potreben začetni kapital ter "okolje za delo", a to je neka druga zgodba.

Utegne biti vrhunska! Utegne pa tudi biti z gonorejo okužena, nemarna, razčefukana kanta, v katero se praznijo bedniki, penezi, ki iz te ekonomije pritekajo, so pa seveda manjši, celotni rezultati in ekonomija sama pa vobče nespektakularna in ne ravno cvetoča. hehe.

Ko se bo tudi nam v Sloveniji zdelo edino normalno, da je komunistična kamarilja, ki arogantno odkrito naciji oznanja svojo kleptoidno-zajedalsko doktrino ekspropriacije, kobajagi v imenu njihovih alibi "višjih ciljev", sicer v morju političnih idej in ideologij demokratično tolerirana in dopustna, ma strogo in dosledno od pameti in modrosti spontano marginalizirana; 

Ko bomo v kolektivitetu v zadostnem procentu doumeli, da je to skupina bizarnih prozorno-lopovskih ridikulov na obrobju politične scene (ki ji mediji posvečajo ridikulom primerno pozornost), bomo na poti da med preostalo pluralno politično ponudbo, nediskriminatornih, neparazitskih, torej poštenih doktrin in programov, izberemo one, ki se najbolje skladajo z interesi in predstavami o življenju večine. 

V odsotnosti vzakonjene doktrine reketiranja, so volitve za volivce povsem nenevarno početje, kogarkoli izberejo, mimo komunistov. Vse skupaj je podobno preprostemu izbiranju deserta pri kosilu, ko smo enkrat eliminirali nevarnost lakote oz. situacije ko nam kosilo zasežejo še preden pride na mizo.

Pri demokratični toleranci artikulacije celo sprijenih komunajzer-reketarskih idej, seveda odpade komunistična sprijena mislenost, češ "jaz si zamišljam, da bi tebi odvzeli, pa dali meni in MojimSvojim plačancem, je zgolj moja pravica do mnenja, ki ga morate vsi spoštovati". NE! To je lopovska intencija, oz. arogantna najava ropa s pomočjo zlorabljene državne represivne infrastrukture v ujetništvu v rokah kamarilje. To ni zgolj, "drugačno mišljenje, ki se ga v demokraciji ima spoštovati", ampak mora zdravo volivno telo nosilce tovrstnih idej zavrniti oz. dosledno politično marginalizirati. Sikter tja na Metelkovo, pa se tam, napušeni do total matastosti, medsebojno prepričujete v idejo nujnosti formiranja privat kibuca! V kočevskih hostah, recimo, Amen!

Tako sprijene in tako absurdno poljubno razširjene misinterpretacije sintagme "svobodno mišljenje", lahko brez težav v sekundi dajo legitimiteto tudi pedofilskmi mišljenjem in aspiracijam, pa mafijsko-reketarskim, pa bančno-roparskim tudi, pa sužnjelastniškim, pa ksenofobnim, saj so enako legitimne kot komunajzer ideje o eskproprijaciji prihodka "relativno bolje plačanim delavcem".

Borat je zgolj bizarna in absurdna politična spaka, ki se je porodila in izrasla kot posledica dolgoletnih incestnih orgij "slovenskih volivnih trupelc", hehe. On je produkt Susak stajl političnega intra-družinskega onegavljenja. V družbi, kjer se bi tovrstne ideje štele med ideje marginalnih ridikulov s patološkimi idejami, se bi Borat razvil v nekaj čisto drugega. Spet sicer marginalnega, ma vsaj normalnega. In predvsem nikoli ne bi prilezel na vrh izvršne oblasti države. 

Link

Ni komentarjev: