petek, 10. junij 2011

1246410 - ko Zaresov vojščak lupeta o svobodni gospodarski pobudi

[0219K21]
Ne drkaj, lepo prosim. Če se kdo zavzema za svobodno gospodarsko pobudo (ki je, glej zlomka, celo ustavna kategorija) sem to jaz.

Ahaa, jeahh right! Po mojem ti bodisi ne veš kaj počneš, bodisi se samoslepiš. Denial, denial, denial...Linda sindrom slovenske rdeče intlektualne elite. Fakin pathetic!

K tej tvoji "svobodni pobudi", najbrž sodi tudi podmizenje tvojega najljubšega vodje, ki toči krokodilje solze, ker ljudje nočejo razumeti, da so posli podeljeni njegovi Ultri y bogamy poprej tudi zemonskim klanom oz. kartelom in Kresalkinem prjatlu, del "svobodne gospodarske pobude". Fuknjen primitiven narod noče verjamt, a tvoj ljubljeni vodja nam je že stokrat rekel "Majke mi sudija".

K temu sodi tudi tvoje zavzemanje za drakonsko ekspropriativno ultra-progresivno davčno zajedanje enega samega tipa prihodovalcev, ki ste jim, medtem ko so se VašiSvoji na čelu sez tvojim ljubljenim vodjo - sicer salonskim kaviar rdečim tribunom, oportunistično umaknili v brezdavčne oaze, hkrati nabili tudi druge tipe ekspropriacije, recimo navzgor neomejene prispevke za katere dobijo kurac od ovce. Od gotovega zneska naprej pa brez dvoma dobijo nič. Ker njim se sme, oni so vendarle bogati prešiči med delouci. Tabogati! Da ja ne bi kdo, bognedaj, akumuliral kapital za svobodno gospodarsko iniciativo. Kajti že tovariš Kidrič je zapovedal - kapital oz. dostop do proizvodnih sredstev naj ima izključno socailistična država. In vi ste še vedno in vedno bolj [spet!] v tem điru

K temu sodi tudi steklo insistiranje, da se v PAYGo, ki je povsod po svetu čista varčevalna shema, prosta vsake sociale, obdrži po komunistih vgrajeno diskriminatorno nasilno uravnavanje in podtaknjena sociala. Bilo kuda total uravnilovka svuda. Da ja ne bi kdo, bognedaj, akumuliral kapital za svobodno gospodarsko iniciativo. Kajti že tovariš Kidrič je zapovedal - kapital oz. dostop do proizvodnih sredstev naj ima izključno socailistična država. In vi ste še vedno in vedno bolj [spet!] v tem điru.

K temu sodi tudi insistrianje vseh BojdaLevihBojdaNaSredincef, da se ima na življenju vzdrževati enelbe in enakabeem in nejmit državne kolhoze, ki služijo za sofisticirano prikrivanje pretovora penezof/premoženja iz žepov onih, ki prihodujejo iz dela in onih gospodarskih subjektov, ki pošteno delajo in pošteno plačujejo davke in so seveda od kamarilje nemaziljeni, v žepe kordežev, šrotov, čistokisičnih, jankovićev, rigelnikov, najboljših sosedov, ki so uničili tisoče malih Mama&papa trgovinic, ki so bile esenca in čisti primer "svobodne iniciative". Busted forever! Vam je to tako ključno, da nas boste raje ugonobili, kot dopustili da se vam viri črnih fondov ukinejo. Koliko milijard ste iz naših žepov že pognali v brezno z imenom enelbe kolhoz, recimo? In kdo je iz tam dobil kredite z 2% obrestno mero in moratoriji dolgimi po 15 let in več? I kdo je temu kolhozu permisivno ostal dolžan, ker je "propadel", zdaj se pa v Luxemburgu in drugje odkriva račune? 

In tako dalje.

Zato, šuti, samo šuti, šuti moj ...hehe press.

PS

Vi se lahko še naprej zvijate kot deževniki na vrelem julijskem asfaltu, ma dokler ne dojamete, da totaluravnilovska diskriminacija in državni kapitalizem in domaćijsko-dogovorna ekonomija in orto-ultra-ekstenzivno zajedanje in rentarjenje morajo proč, da bi nam šlo bolje, pomika na bolje ne bo. Ne bo niti sledu od "svobodne gospodarske iniciative". Vse se bo sklatilo v prah! Ne sanjat da se ne bo, ker te procesi so zafukani kot snežni plaz. Sirotinje v Severni Koreji ne prepeči niti total-diktatura! Kaj od tovrstnih orodij imate vi? hehe.

In še to. Naj vas ne zaslepi to, da de facto ta moment lahko paralizirani naciji v ujetništvu v vašem komunajzer gulagu na prostem, delate kar hočete. Dejstvo, da je Fritzl v nekem obdobju imel možnost početi kar je hotel, niti malo ne spremeni temeljnih drugih dejstev o fritzlovstvu. Vi kar rinite narodu, oz. onim diskriminiranim vaš nasilnouravnilovski dildo frit, ker vam državna represija pač tam okrog anusa drži to skupino primerno voljno in razgaljeno. Kar dajte, privoščite si, ma nehajte kazat s prstom na fantomske "neoliberalne zlodeje, ki da živijo neznanokje". Kajti to je žaljivo že osnovni narodovi kmečki pameti. Dobro?

Link

Ni komentarjev: