torek, 7. junij 2011

1239706 - zakaj kamarilja tako nesramno podcenjuje ljudstvo

Ljucvo je [navidezno] zelo preprosto. 

Najbrž ravno zato, se vsake toliko kdo odloči iz ljucva delati norca se postaviti daleč nad ljucvo in ga podcenjevati kolikor se da.
Recimo, fašisti pogosto dobijo popadek se delati norca iz referenduma, ko jim ne paše da se bi jih preverjalo, v njihovo svetost kakorkoli dvomilo, ali pa se pred njihovim nečastnim lopovskim in ali zlodejskim nameram skušalo obraniti z referendumom. Bregović bi rekel: "I s čime od komunistofašističnih zlih namenov da se braniš? Kao ruža sa tri smešna referenduma?!" Sort of. hehe.

Narod, ki ima zlodejsko fašistično-komunistično oblast nenehno naspidano in v vedno novem điru, da narod oropa, rabi veliko referendumov, da se obrani.

Jebite se komunsti, frit se vgriznite, fašisteki zagamani! Ja, požrite se ker je to z Lune s prostimi okami vidno, nimamo normalne oblasti, zato mora narod navkljub temu, da je plačal meneđerje, da mu vodijo državo plus organe, da mu čuvajo pravno državo in ustavne pravice, sam s pomočjo zadnjega orodja v sili - referenduma, suspendirati odločitve teh lopovov. Da ga ne ugonobijo!

Naj ponovim, če kdo morda ni razumel - Naša oblast ni normalna. Pa ne zato, ker si "narod tako silno želi nenormalne oblasti pa si jo je izbral", ampak zato, ker si je ta kamarilja zrihtala tak volivni sistem, da jo njenih 300 tisoč plačanih volivcev lahko izbere in zajeba celo nacijo. Konec koncev, apropo normalnosti, kje na svetu v kakšni normalni državi imajo komuniste na oblasti? Ali sploh v parlamentu?

Potem so tu arogankomufašisti (al se pravilno reče orangunkomunisti?). To je posebna vrsta komunistov-fašistov, ki uživa nad ljucvo poslati silikonizirane in botoksirane blondinke, da se še one malo delajo norca iz ljucva in to za denar ki ga je prispevalo ljucvo, ki plačuje najvišje davke na svetu. Perverzno, kanede?! Ljucvu hočejo s tem valda pokazati, da se jim zdi ljucvo smešno v svoji patetični ideji, da bi njihove fašistične komunajzer talibanske zamisli zavrnilo.

Vse te podvrste komufašistov druži ena skupna lastnost.

Neznansko strašno jim gre na kurac, ker se morajo pretvarjati da so za demokracijo, to je, da so za to, da bi ljucvo imelo kaj glasu pri odločanju o lastnem življenju in usodi. Prostaško primitivno ljucvo bi moralo tiho trpeti vse komunajzer lopovske aspiracije.

Glede tega včasih tako popenijo, oz. obnašanje ljucva, ki jim pokaže sredinca jih tako močno spravi iz tira, da povsem popenijo. Najbolj hudomušni navihani občani se i jeze zelo radi zatečejo v poseben vrste norčevanje iz ljucva, ki gre tako: Ljucvu se v maniri kolerične (mis)komunikacije med nasilnim psihotičnim možem in trpečo žensko, podtakne nekaj česar ljucvo v bistvu ne zahteva, ali ni. CIlj: Iz ljucva narediti ridikula, zločinca, osramočenega krivca za vse al vsaj kurbo. Sounds familiar?

To je sicer zelo, zelo, zelo stara primitivna demagoška finta. Neke vrste talent homo sapiensa star kot človeška civilizacija. Recimo, če nekdo reče: "Na volitvah je treba glasovati tako, da se ignorira vse KPS pizdeke raztrosene v neštetih frakcijah - novih, mutiranih, nevarnih patogenih plenilskih sevih nekdanje KPS", mu navihan slovenski razumnik, strumni gardian KPS, nemudoma podatkne, da je rekel enako kot komunist Tito in tagrdi komunisti (recimo Janša, ki je še edini komunist v SLO), da je s tem zahteval, da je treba vse komuniste eliminirati oz. kar pobiti. 

Tega nihče, sploha pa ne ljucvo seveda ni reklo, ma strašn fino je ljucvu to podtakniti. Da se ljucvo spričo hude obtožbe začne braniti in da se začne opravičevati in da se začne sramovati, ker je pomislilo, da sme komuniste ne izbrati ali ne šteti za opcijo. In kar je glavno, da na volitvah po možnosti dobi neustavljivo potrebo svojo nekomunistocidnost dokazati kar z glasovanjem za komuniste. 

Tako je bilo tudi leta 1992, ko je potekal pogovor o lustraciji. In kot vidimo je danes še vedno isto. Slovenski razumniki hitijo dopovedovati, da je ignoriranje komunistov na volitvah greh in škoda bibličnih razsežnosti. To se pa ja ne dela. Ne smete jih ignorirati. Saj pa ja niste komunisti, jebemmo, pa da danes sez komunisti delate tak grdo in izvedete totih naštetih 5 točk, ki jih je Tito izvedel nad njegovimi političnim tekmeci! 

Sam sicer ne razumem kako to izgleda v praksi, a zdaj najbrž pride v kratkem velika objava kakšnega navihanega razumnika Slovenije, da bomo smeli glasovati za dve opciji hkrati na volitvah: Za tisto ki nam je všeč in po defaultu še za komuniste. Da se nam ne bi zalomilo da grešimo enako kot so komunisti nekoč grešili v petih točkah, hehe.

Jap, očitno je, zelo jih nekatere boli, da je ljucvo komunistom-fašistom pokazalo faličnega sredinca, ki je povrhu bil velik kar 72%. Vem, da jih boli. In mi je všeč, priznam.

PS

Poniglavi, submisivni, fritolezni, mehkokurčni, aplavza iščoči, dokazovanja, da ste večji katoliki od papeža in da zaščita komunistov pred izgubo oblasti pomeni, da ste politično pravoverni, itd. razumniki Slovenije, jebite se! Kajti, uboga nacija, ki ima vas. Drugih naravnih nesreč takšna nacija sploh ne potrebuje.

Link

Ni komentarjev: