petek, 10. junij 2011

1245805 - en pizdek bi Hildine rabote kar distanciral od komunajzerjev

[0219K21]
> [juhjuhjuhuhu]
> Tu je lepo viden vpliv Hypo banke
> in šefice Kresalke.

Prej kakega Vegrada, ki ga je vodila krščanarka Hilda. Tam so kradli denar in delavske blagajne.

Hilda je tolk ne-komunistična, kolikor sem jaz Kučan.

PS

Komunisti morate zamenjati lajno, če si nočete uničiti šanse, da vaša diktatura in vaš Zweite Kommunistische Reich total nasilne uravnilovke, tako kot Hitlerov dobi epitet "Tisočletni". 

Vaše lajanje na versko udejstvovanje je tako kot lajanje na kapitaliste in kapitalizem kontraproduktivno, saj valda ja še pomnite tovariši, edini spremembi, ki ste ju uvedli v drugi inkarnaciji komunajzerizma, ki sta vas žulili že v inkarnaciji prvi, sta bili: (1)Privat lastnina in posedovanje podjetij s strani vseh ma predvsem vzornih komunistov, sta poslej v komunistični doktrini dopustni, ker jebiga akože mora nekdo, je bolje da so to VašiSvoji in (2)Na spoved in velikonočno procesijo vsi komunisti poslej odkrito hodite v tisti fari kjer stanujete. Grejt fakin seccess! 

Zato, ne ti men da je Hilda NeVašaNeSvoja. Čigava je Hilda se vidi s kom vse je konje kradla, kdo je njo in koga je ona mazilila in čigavi črni fondi so se omastili iz njenih luksemburških, gibraltarskih in ciprskih avantur. Eskimi rečejo: Follow The fakin money!

In ja, v Sloveniji je očitno ves kler hlastal po ponezih in moči, ki jo prinašajo, tako rimokatoliški, kot tudi vaš komunistični kler. Kdor je kot Hilda, Čistokisični, eselesofci in podobni sluzo-pizdeki zmožen pripadnosti v obeh bratovščinah, je za nagrado cuzal nektarja večkrat.

Link


Ni komentarjev: