sobota, 18. junij 2011

1256458 - zanimiv predlog reforme volilnega sistema

[bon25]
Pezdir: Politika mora biti pod testom državljanov.

Pezdir je tudi večkrat poudaril da imajo pri nas oblast volilci.

Nihče od navzočih ni v TV oddaji "Pogledi Slovenije" dal konkretnega predloga,kako doseči,da bodo imeli volivci oblast v svojih rokah in,da bodo imeli poslanci strah pred volilci.

Ena od rešitev je ta,da bi se volilci lahko vsako leto na referendumski dan odločali o zaupnici vladi in poslancem vladne koalicije.

Vkolikor bi volilci na takem referendumu izglasovali vladi nezaupnico se takoj za tem avtomatsko razpišejo nove volitve na katerih pa ne bi smel sodelovat nihče od poslancev te vladne koalicije in tudi člani vlade ne.

Jasno je ,da bi morali prepovedat prehode poslancev iz ene v drugo stranko.S tem bi preprečili,da bi se poslanci vladne koalicije tik pred takim referendumom preselili v druge stranke in bi na ta način lahko sodelovali na predčasnih volitvah.

Če bi to vzakonili, bi jaz takoj naslednji dan od 7 zutraj do mahelcajta, zbral podpise za referendum z vprašanjem: "Ali ste zato, da se komunistom, to pomeni članom KPS sukcesorskih derivatnih strank, to je t.i. BojdaleviBojdaNaSredinski kualicji, ma izključno tistim, ki zagovarjajo diskriminatorno y bogamy drakonsko-nenormalno visoko tudi, davčno-prispevkovno ropanje državljanov, ne glede na mudološko-leporečni alibi s katerim ta zločin verbalno kitijo, za 15 mandatov (60 let) prepove tekma za oblast?" Rumeni karton. Takorekoč, prepoved igranja 15-ih tekem, zaradi kraje ščitnikof v klubski slačilnici. 

Da nam prikriti komunajzari, oz. patološki kleptoidi v zasedi nea bi bognedaj ušli "referendumu pravice", bi celotno članstvo vseh političnih strank dali na poligraf kjer bi odgovorili na eno samo vprašanje: "Ali je ropanje ljudi in podjetij z drakonskimi supreprogresivnimi davki in navzgor neomejenimi prispevki za vas "solidarnost?" 

Kakorkoli bi pizdek odgovoril, z DA, torej iskreno priznal svojo patološko kleptoidno motenost, ali se bi zlagal in rekel NE, bi poligraf seveda da njegovo kleptoidnost zaznal in posledično razkril pravo resnico. In potem bi jim rekli: "Ajde, jarani - sikter v svoj privat kibuc delat štalo!" 

Pa bi imeli lustracijo. Končno!

Link

Ni komentarjev: