sreda, 15. junij 2011

1252238 - Žerjav bi celo razširjal pristojnosti dokazano prokomunajzarske protikorupcijske komisije

[sivi pinot barique]
Felix mostograditeljski je odkril še enga modreca

Jebeš mi mater, mene ob branju nebuloz teh političnih diletantov, praetorianskih amaterjev oz. butalcev vobče, nenehno sili, da bi na vsak dogodek v tej naši Absurdistaniji vedno znova napisal en sam kratek komentar. 
Eskimski borbeni vzklik "Jebe lud zbunjenog" je pa vsebina tega univerzalnega komentarja.

Te niso normalni. Ultra butalci! Ultra amaterji! Ultra diletantni! Ultra "šank eksperti" na vrhu družbene piramide in celo države. Eni so povrhu še ekstra ultra zblojeni begavčki, eni pa na vse to še ultra pokvarjeni v iber.

Nek luciden Srb je za srbsko "tvajlajt-zoun" situacijo iz devetdesetih prejšnjega stoletja, ko so na vrh družbene pirmide prilezli in se v vile na Dedinju naselili faliranci tipa onega asasinskega slaščičarja Arkana, mesarji, švercarji cigaret in nafte ter celo total uličarski sfaliranci iz Zemuna, rekel: "Sve ovo je osveta ponavljača". 

Glede na amaterizem in butalskost izjav naše politične, zakonodajalske, kulturne in skorajda vobče na zunaj vidne družbene "smetane", gre očitno tudi pri nas za maščevanje falirancev in ponavljačev razredov v osnovni in srednji šoli, katerih ponavljanje je prikrila klobasa dana ravnatelju ali učitelju, falirancev, ki jim učenje in delo ni dišalo, pa so raje napušeni brenkali v tretjerazrednih bendih po vaških veselicah. 

Klovni oz. prispodobni "damn yoyos", ki so nekoč napušeni skakljali po odrih in se šli fejk wanabe svetovne punkovce in kao nekšne "upornike brez razloga", fakin fejk đejmzdeanasti pizdeki, so zdaj na vrhu političnih strank. Mimo njih so pa tam še matasti metelkovci, seveda.

Sramežljivi, zavrti, marginalizirani preostali naciji treniranih semenjskih voajerjev še vedno prestreljenih z zdravljenimi komunističnimi špiclji, tej amorfni, pohlevni, pacificirani, pasivni masi, ki se sama nikdar ni upala na oder, pa jo eto, valda na izi očara že tretjerazredni raztegovalec frajtonarce na vaški gasilski veselici, prodajajo te naši pajaci mudologijo o nekšnih, normalni oblasti surogatnih kurčevih modrecih in bojda "poštenih komisijah", ki so prav tako nekšni sveti modrecef. Nekakšna naša interpretacija srbskega voždovstva, le da mi iščemo gajdens & salvejšn od nekšnih kolektivističnih svetov modrecef in seveda da redno prisegamo na nekega novega ravno od nekje iz pizde izbezanega "poštenjaka", za katerega se kmalu izkaže, da to seveda ni. "Ko o čemu, kurva o poštenju", bi rekli Eskimi iz Zapadnega Balkana. Auuuuu!

Celo kulturološko total zblojeni hrvaški Hercegovci, za katere v hrvaškem urbanem okolju krožita dve, od nekdaj in še vedno v običaje zasidrani mantri, ki narekujeta neke vrste ponarodele že koruptivne in nepotistične prakse, so danes pod pritiskom policijskih akcij USKOKa pričeli menjati navade, pri nas pa še naprej brezvetrje, voda pa kot oljček, nebo pa šajba. Negibnost in total nirvana. Vse po starem.

Ercegovski slavni prispodobni "KMT čimbenik", oz. "Kolko Mene Tute - koliko je moje marže tu v tem poslu" lopovski dejavnik, je na Hrvaškem med narodom ustoličil krajo in korupcijo, kot bi pri kraji in korupciji šlo absolutno za nekaj povsem normalno-človeškega in družbeno sprejemljivega. 

Ercegovci na koncu kolektivne lopovske balade, ko je neka konkretna kraja zaključena, rečejo "ko je jamija jamija". Kar naj bi pomenilo "Kdor je ukradel je ukradel, [nikom ništa, za vse druge pa več sreče ob naslednji priložnosti]". Tudi mi imamo podobne komentarje tipa: "Ehh, seveda kradejo zdaj, ko so pri koritu, kdaj pa naj. Tudi jaz bi, ma ne pridem zraven. Kaj boš to preganjal, saj s[m]o itak vsi namočeni"

Navkljub vsemu temu so Hrvati zmogli organizirati "USKOK" in zapreti čez 100 vidnih oseb velikih direktorjev, lastnikov in celo premijerja. Vrh ledene gore, vem, ma zaprli so jih in nič ne kaže da se mislijo ustaviti. Hvala kurcu, le tako naprej!

Ko sem nekemu poslovnemu partnerju nekoč razlagal, da soproga zaposlena v državni banki, možu, ki ima privat računalniško podjetje ne more podeliti posla, se je delal norca iz mene rekoč: "Daj shaman, jebote, ne sramoti se s tem sprenevedanjem, pa to je valda da povsem normalno zadeva, jaz bi tudi enako ravnal na njenem mestu. Komu pa naj da posle, če ne možu?". In mislil je povsem smrtno resno. Njemu je to bilo zares povsem normalna in edina pot.

V Sloveniji se pa naši oblastni pajacki gredo nekšne nebuloze z nekakšno brezzobo komisijo. In ne samo eno. Komisij je kot v znameniti izjavi Sir Winstona "Ko hočeš, da se problem ne razreši - ustanovi [parlamentarno] komisijo". Sledi norčevanje iz ljudske oblasti z "odgovori enakim prejšnjemu", hehe.

Slovenija prav tako ima policijo, tako kot Hrvaška, kali jo nimamo? Voila!

Jebe se nam butasta Klemenčičeva komisija, pa naj je ne vem kako dobra in strokovna in ugledna in če je Klemenčičeva pupika še tako rajcig al ne, hehe. Fino da je, če sploh zares je lahko tota komisija super in duper. Sam, pubeci in pupike moje, manjka nam efikasnost a la rvacki "USKOK", majkemugaspalim! Manjka nam Eliot Ness in njegova škvadra. Manjkajo nam vitezi, ki so antaćbl v pregonu lopovluka. Manjka nam sodnija, ki hitro in strokovno in po zakonu rešuje zadeve, ki jih tja pritresejo nedotakljivi tožilci in policaji iz te eliotnessovske skupine.

Skratka, policijo naj [vsaj] tako kot Hrvati, opremijo, kadrovsko in na vsak drug način in jo naredijo po eliotnessovsko antaćbl.

Pa jo spustijo malo v prostor nad sveto KPS in njene črne fonde in vseh strank črne fonde, nad svetega Murglbabo in nad njegovih 30 taužent prihvatizacijskih in zemonskokartelnih razbojnikov. Pa da vidimo "čigava mati črno volno prede".

Ne pa to, kar ta pajac muzkontarski žlobudra. Namesto političnih inštitucij bi on imel modrece, namesto policije, bi pa on mazilil brezzobe komisije, ki pišejo načelna mnenja. To je natančno v smer, da se ja ne bi nič zares spremenilo in nič razkrilo in nihče procesuiral. Ne vem za tega Klemenčiča, ma oni bivši novinar največjega tabloida v državi, ki dela v tej komisiji, Rok Kajzer, Kajzer Sosa al kva se piše, je pa mimo in to do jajc. Ne bi me začudilo, če se prej ali slej izkaže, da je on tam "na zadatku", da nadomesti tovariša Kosa, pa leta 2012 tik pred volitvami izda "načelno mnenje o Patriji", ki mazili Levonasredinsko in zlije gnojnico na "ultra desničarske neo-liberalne janšvike". heheeeeeeee. 

Že to katere ljudi muzkontar žerjavček predlaga med modrece karantansko-okroglomizne je že znak, da je in fuknjen in zblojen.

PS 
Dildala jih komisija in modreci protezasti in dabogda jim bulmastifom domaćim NjihovimSvojim člani poštene in ugledne komisije vsi po vrsti pregledali prostato in potem izdali zgolj načelno mnenje! hehe press.

Link

Ni komentarjev: