ponedeljek, 6. junij 2011

1238360 - eni mislijo, da pri nas obstaja socialdemokracija

[nevaneva]
Če crkne socialdemokracija,smo mrtvi vsi.

Ne vem zakaj bi nas to skrbelo. Pri nas socialdemokracije itak ni niti smo jo kdaj imeli, saj smo iz komunajzerizma enapikanula skočili v komunajzerizem dvapikanula, ki mu Kučan nategunsko reče "boljši socializem". 

Za njega in njegovo kompartijsko nomenklaturo boljši seveda. Ker poslej, poleg politične večnopraetorianske KPS nomenklature, smejo biti še rdeči fevdalci z veliko tajkunske lastnine in smejo iti v cerkef v isti fari kjer stanujejo, ter se jim vobče ni treba skrivati ko hodijo k spovedi.

Pri nas imamo neonacisocializem oz. komunajzarski rentarski fašizem s povsem enako kompartijsko nomenklaturo, ki je tod mračila in oblačila med 45 padlage. 

To, da si je na svoje potemkinovsko nategunsko pročelje poslej obesila fejk, nategunjenju in ropanju nacije namenjen napis "Socialdemokracija" in "Liberaldemokracija", in "BojdaLevaBojdaNaSredinska" še ne pomeni, da se je nacija v čast temu dolžna pretvarjati, da možganov več nima, ter, da tem napisom kar verjame. Al ti misliš, da se moramo, tak kot ti, delati mone, al kak je zaj sez tem?

Ne pozabi, tudi vsi ljudožerski afriški tirani so, kakorhitro so utrdili svojo diktaturo, svoje đamahirije priročno okranclali sez lepimi psihodeličnimi, vobče čislanimi umetniškimi nazivi: Demokratična, Ljudska, in Republika. Pa to ne pomeni, da to res tudi so. Tak kot je iz Lune s prostimi okami vidno, da naša đamahirija ni pravna država, niti prostoržni kapitalizem niti zares pluralna demkoracija, recimo. Dobro?

Vem, težko je to sprejeti, a takle mamo, jebiga.

PS

Za ilustracijo - ni vsaka beštija, ki po tleh mrgolazi, deževnik. So tudi agresivno strupene, predatorske kače, recimo. Po slovensko socialdemokratične kače, takorekoč. hehe.

Link

Ni komentarjev: