torek, 3. maj 2011

1195185 - en komunajzerski forumaš bi se rad šlepal na Schindlerja

Ni mi jasno kaj ti ta prokomunajzarski navijaček tu nabija.
Kaj hoče povedati? Da komunajzer-fašisti sodijo med one, ki bi ščitili Žide oz. žrtve fašizma. Oni si v svojih osirotelih zblojenih umih že vidijo Janšo in liberalce in neo-kakopak-liberalce, kot pandan mučiteljev Židov iz tistega filma in sebe, sicer suporterje komunistov-fašistov in koljačev, kot gardijane. WTF? WTF, jebenti!?

Kako lahko nekdo normalen, tote naše fašiste-komuniste, ki so tudi sicer skupaj s Hitlerjem trobili v isti rog in v CCCP Žide nečloveško v desetinah milijonov prisilno preseljevali na daljni vzhod, v mesta-gulage, pozicionira kot svobodoljubce in Žide-protektorje? Takšne zamenjave tez, takšni absurdi, so možni samo v kot kurji drek od komunajzer agitpropa zmešani Komunistični Đamahiriji Absurdistan.

Idite v Izrael pa se tam pri, iz CCCP priseljenih Židih, podučite kaj si mislijo o vas komunajzer-fašistih, jebenti. Navkljub Lenjinu in Bucharinu in Dzerdzinskemu, itd. Fašist je fašist, pa četudi je etnično po poreklu Žid. To, da je neki drug fašist nekoč hotel ukiniti Žide, slovenski komunajzari pa po družinskem kregu s Hitlerjem po slučaju končali kao na strani zaveznikov, pa leta 1945 nemudoma prešaltali v svoj naravni habitat anti-zaveznikov, ne pomeni, da se slovenski komunajzari smejo kititi s titulo svobodoljubcef. Tvorci Golega in dahcau procesov so kao svobodoljubci. Pa jebote Alah il Alah!

Današnjim SLO kumunajzarom in raznoranzim psevdolevosučnim psevdointelektualcem nea je jasno, pa če jim taužentkrat ponoviš - če bi oni osebno s svojimi prorežimskimi navijaškimi umi bili živeli v letu 1941, bi bili vsi po vrsti prorežimski politpsi, gestapovci, protireferendumovci, nekšna jebena spletna očesa in podobne fašistične pičkematerine. Tak kot so danes vsi po vrsti prorežimski politični stekli politpsi, ki drukajo za rop dveh tisočletij preko "pokojninske reforme" beri za socializem dva pika nula, drukajo kot stekli psi proti referendumom itd.

Stekli politpsi, ki renčijo in lajajo s pasjih procesij, na katerih, oboroženi s thompsoni in nemškimi trofejnimi šmajserji veličajo NjihoveSvoje zločince, ki so morili štiriletnike brez da bi trenili z očesom in jih celo na kovance upodabljajo.

Falanga F571-H572 je svetu brez smramu odposlala jokavo hinavsko sporočilo: "Dajte nam nazaj komuniste in Kompartijo na oblastni poziciji za večno, ker brez njih niti 4 leta nea zdržimo, ker komunizem=svoboda tiska in svoboda vobče". Buuuuuuuuuhahaha, jebotealah, takorekoč! Yeahh right, to, da komunizem-fašizem pomeni svobodo je očitno povsod po svetu. Evo na primer Kuba, S.Koreja, Kitajska, Slovenija. Svoboda do svobode, jebotealah!

Tu nam pa slepci navijaški skušajo za svobodoljubce in svobodogardijane pozicionirati masovne morilce, ki so za sabo pod rušo Slovenije pustili stotine tisočev trupel svojih sonarodnjakov, fašistično kliko, ki je dolga leta operirala komunistične gulage, danes iz cele Slovenije naredila nasilno-uravnilovski gulag, OtokeGole v katerih so ljudje umirali in bili trpinčeni in razčlovečeni, kamariljo, ki sez 60+% davki in paradavki sistematično zasužnja in prisilno v fevdalni bedi uravnava poštene kreatorje vseh dobrin in keša, vse to v imenu NjihoveSvoje mafijsko-reketarske roparske ideologije in doktrine na eksproprijaciji temeljenega nasilnega neosoc-komunajzer egalitarizma, vsiljenega izključno raji in fakin neegalitarističnega kartleno-monopolističnega roparskega plena za nomenklaturno-rdečetajkunsko kamariljo oz. vse one maziljence režima, ki so NjihoviSvoji, itd...

Kje je tu pamet in v imenu česa in za čigavo zdravje toti zmešani navijački to počnejo? Ne vidim drugega kot pa da se s to fašistično kamariljo pač iz nekih sprijenih razlogov identificirajo. Kajti največ takih je najti med vnuki klavcev, sorodniki klavcev, maziljenci kompartije in benefitorji zajedalsko-rentarskega režima. Logično, jebote!

Link

Ni komentarjev: