sobota, 7. maj 2011

1200867 - patologija kleptomanije

[cargs]
Andrej Stritar je lopov, ki je še vedno na agenciji za jedrsko varnost namesto v Arestu. Preko firme Siap, s sedežem v Mariboru je preko svoje žene pokradel 3,5milijona nemških mark že v devetdesetih. Vesna Vukovič in njena sonovinarka iz Dnevnika so ga skupaj z mano polovile za ta pokraden denar, pa je še vedno na svobodi. Člani tega kriminalnega združenja so še: Rožman, Barbič Bogdan, Novšak, Cerjak Janko, Perharič,Androjna Ferdo, Zorko-Numip, Ćolak-Elmont, sipro itd..... Kriminalisti to vedo vsaj ti v Krškem ampak še čakajo da jim spustijo povodec. Torej od kje pravica in obraz Stritarju dajati kakršnekoli izjave o JEK in varnosti, raje se naj kar skrije nekam duša kradljiva. Milijarde pokradene iz JEK preko kvazi in fiktivnih poslov, varnostnih študij in podobnih prevar. Delavci v JEK in okoliško prebivalstvo to še kako vedo.

Evo! Še ena zgodba o patologiji lopovluka v Kranjcef. Še en prispevek k kranjski kleptomanski blaznosti naperjeni seveda vedno in brez najmanjšega odstopanja proti državni blagajni. Vedno in bre najmanjše napake.

Ker lopovi v nas Kranjcef nimajo jajc sez flintam v banko ropat. Rop zasebnega premoženja v nas ostaja bržkone na ravni rabutanja sadja. Ker zasebnik utegne lopova ugonobit, jebiga. No, ja zasebno premoženje v epskih razsežnostih recentnih 70 let preko sistematičnih eksproprijativnih tehnik izvaja en sam lopov na veliko. Država! Đamahirija pravzaprav. Oz. če se izrazim še bolj natančno - lopovi, ki so se te tehnike domislili. Ki najprej zasežejo in puknejo v đamahirijsko skupnoskledo, potem pa od tam bojda zakonito vzamejo zase in za NjihoveSvoje zemonskokartlne maziljence. Vred sez takšnimi bizarnimi stritarji. 

En in edini tak mega rop zasebnega, o katerem danes nišče več nea rad govori, hehe, se je v nas sicer zgodil tudi v onem primeru, ki bojda nea bo nikoli razjasnjen (yeahh right, oz. malo morgen, hehe), ko je šlo za elitne pripadnike tajnih služb še bolj tajnih kompartijskih falang, ki so se na rop bančnih sefov odpravili po službeni dolžnosti oz. po nalogu nekšnih neznanih storilcef - mogulof iz sence, oz. bojda s posvetilom samega vrhovnega duhovna glavne prelature cerkve "KURAC". Iskalo se je bojda nekaj, da se zajeba nekega drugega lopova, hehe. Tipično po naše.

Skratka obračun dveh mafij, oz. mafiaj ej kaznovala muho, ki ni letela naravnost od vhodnih vrat proti odprtem oknu, če prav razumem. S tem, da so praetorijanci, ki so bojda po uradnih organih imeli zavarovan perimeter kar v treh korgih okrog kraja, kjer se je hepening dogajal, kakor je v navadi še od Aleksandra Velikega in še od prej, imeli mandat podeljen tako: "Prinesite mi to-pa-to, ostalo je vaše." Če bi tam namesto varnostnikov delale kakšne lušne pupe, bi jim najbrž dovolili tudi to da jih posilijo, hehe. Da bo vse kot v času Aleksandra. Edino za sužnje jih domov nea bi smeli odpeljati, ker bi jim lastne babe naredile štalo.

A je v tej deželi sploh kakšno področje povezano z državnim denarjem, na katerem je moč najti vsaj majčkeno oazo kjer kraje ni?
Jebotealah!

PS

Vsakič ko kakšen pritrese novo tovrstno zgodbo, meni, ne vem zakaj, v misli pridejo pizdeki "polit-umrženi bojda-meneđeri in celo bojda-bizinesmani, ki so se spričo svojega članstva v vladajoči in zakone-vsiljujoči stranki pripravljeni skregati, češ, pa saj pri nas v SLO davko-paradavki na delo niso previsoki (60+% prihodka zaseženega delovnemu ljucvu ni veliko po percepciji teh alkimistov), hkrati pa kot tazadnji mali vaški kurji tatovi kradejo taisti NjihoviSvoji državi še manjše, pravzaprav bagatelne davke preko sramotnega izplačevanja fiktivnih dnevnic in kilomentrin, valda da si jim ni treba izplačati to v plači, ki je....eeeee.....eeeeee...kako, da kažem, previsoko prispevko-obdavčena.

Bilo kuda lopovi, nateguni in hinavci svuda press.

PPS

Da se razumemo, takšnih pizdekov je najti v precejšnjih količinah na vsakem centimetru površine tega planeta, homosapiens pač goljufa in laže po naravi. Evo recimo, oni angleški lordi iz njihovega parlamenta, ki so si celo travico na lastnih vrtovih kupovali na državni račun, pa recimo Bernie Ecclestone je oni dan dal izjavo stoletja, ko je rekel, da je v njegovem bizinesu tak, da če se ne bi pogovarjal sez pubeci, ki lažejo in varajo, se nea bi imel sez kom pogovarjati, hehe , ma...

...ma nam se je spričo 70-letne moralne degradacije in razkroja na temelju sramotne zajedalsko-rentarske ideologije, zalomilo nekaj zadev, ki jih drugje ni, ki so pač ekstremno patološke. Komunistični state capture, ki izvaja in vzpodbuja in generira vedno nove kraje, ki so v nas Kranjcef bojda "ne-protizakonito pokradeni/zatemnjeni/zamegljeni penezi iz državne blagajne", kot metastaze proži kraje tudi tam kjer jih v drugih družbah ni najti, ali vsaj ni najti tako množično kot pri nas.

Mene obhaja misel, da smo mimogrede v teh 70 letih postali družba patološkij kradljivcev, a bogami tudi družba nenormalno velike količine ultra-hinavcev, ki ne le na verbalni ravni, pač pa celo na povsem konkretni poltipraktični ravni vzakonjamo nekšne nenaravne, nominalno-kao-benigno-egalitarne ultra-sicer-fovšijske koncepte in doktrine, ki nam dajo recimo za mizo socialne sramote nerezonsko nizko fiksirane netržne plače, potem pa vsak ki lahko, gre na roparski pohod in si malo do-krade iz državne kašče. 

Tisti nemaziljenzi, ki nimajo dostopa do teh virov iz katerih se s krajo izboljšuje družinski proračun, pa so seveda reveži obsojeni na rolo tlačanov najnižje kaste. Tem se reče fakin kanon futer. Mali človečki. Za katere vsi oni hinavci prisegajo da se borijo. Večji je lopov, bolj strastno prisega za interese malega človečka. Mali človeček jim pa v zahvalo slepo sledi in na njihovo komando hodi k spomenikom ploskat ali celo na prvega snega dan ulicotaca, akoravno ga komandant Semuljići vpoklilče. Grejt sakses.

Dokler se to ne odpravi na ravni sistema in vladajoče politike, bo ta družba drvela fpičkomaterino. Tovrstne zgodbe pa razodevale tisoč in eno področje kjer se krade.

Link

Ni komentarjev: