četrtek, 26. maj 2011

1223860 - če bi državo namesto komunajzerskih talibanov vodili poštenjaki...

[mataj]
Praviš torej, da Rado ni sposoben videti razlike med teorijo in prakso? Zdaj si pa že žaljiv do njega.

Pravim, da je Rado car. In še to pravim, da, če bi Rado in radoti in mićoti in frnaklni in podobni vladali Sloveniji, bi jim in teorija/doktrina in praksa oz. zakoni in izvedba bili enaki: P O Š T E N I! In transparentni. In nemaliciozni. In racionalni. In v benefit skupnosti. Ker Radoti so, kakor smo videli iz do sedaj prikazanega njih de facto vedenja v praksi, narodni vitezi in gardiani. Ki edini lobirajo in pro bono delajo za plebs in skupno dobro. Pro bono in spontano!

Ker nam pa že 20@45 let vladajo rentarsko-lopovski komunajzer talibani, imamo: (1) eno frontend nategunsko demagoško potemkinovsko kao eto pro malemu človeku zavezano teorijo/doktrino, oni ji rečejo "tekovine KPS sez osnovami marksizma-lenjinizma", (2) druge zakone, ki so drugi premaz na potemkinovski fasadi, ki naj EU in svet prepričajo, da smo normalna država, in (3) povsem tretjo podmizno-medvrstično patološkp izključujoče-ksenofobno politprakso, ki je zajedalska, nategunska, fritzlovska, rdečetalibanska, podmizniška, zemonskokartelna, neo-nazi-socialistično-fašistična. 

Vse jih pa druži oziroma v zgledno in brezhibno naoljen komunajzer-fašistični režim povezuje ena sama komunajzer doktrinarna prvina: 

L E Z I L E B O V I Č K O R E N T A R J E N J E! 

Na račun poštenih, od svojega dela, uma, časa in veščin živečih državljanov. 

In v benefit kompartijski nomenklaturi, sinekurcem, plačanim volivcem kompartije, neupravičenim prejemnikom subvencij, lopovskim prejemnikom đabest kreditov z moratoriji iz državnih kolhoz-bank, beri iz žepov državljanov, rdečim kartelom in monopolistom vobče, rdečim neofevdalnim tajkunom do včeraj zgolj članom kompartijske nomenklature, danes pa že tudi de facto premožnim neofevdalcem, oziroma vobče povedano - NjihovimSvojim maziljencem raznoraznim. Kolikor maziljencev, toliko izgovorv, alibijev in dobrih namenov s katerimi je tlakovana pot slovenske nacije v pogubo in pekel total-uravnilovskega rdečega talibanizma, ki penalizira in dekuražira delu in poštenju in svobodi in demokraciji zavezane in nagrajuje oz. vobče favorizira vse rentarsko-roparske oportunistične sodrge kar jih premoremo.

Link

Ni komentarjev: