nedelja, 22. maj 2011

1218303 - kako komunajzarji naravnost odurno zlorabljajo pojem "solidarnost"

[vuksan]
Črtanje vsake solidarnosti iz sistema? Too much. Zelo majhnemu delu Slovencev bi to koristilo. Samo zato, ker si ti med njimi, še ne pomeni, da vam bo kdaj uspelo. Si že predstavljam ostarelega volilca SDS iz Grosuplja, ki osuplo opazuje svojo pokojnino (po "tvojem" sistemu) v višini 120 EUR in prepozno ugotovi: "there is no way, but left way!".

Nice try, pizdek. Ampak te moram razočarati. N E A - B O - Š L O!

Kot si lahko opazil, zagovarjam jaz ureditev z normalno, razumno, racionalno, civilizirano, neekspropriativno ravnijo solidarnosti. Aaaaaaaaaaaaameeeeeeeeeeeeen!

Ta se bi realizirala v formi EDS davka, ki zato, ker ni glavarina, pomeni, da bo recimo en Colarič fakin dovolj solidarno kontribuiral na primer 10000 EUR mesečno, njegov dr Razvojnikovič bo kontribuiral 1000 EUR, njegov delavec v proizvodnji 400, Fata Higijenićarević in Tonč Vratarnik, ter Ljojzk Skladiščnikovič, pa bodo povsem oproščeni davka na svoje bagatelno nizke prihodke, ker recimo Fata z 900 EUR bruto, tako kot skladiščnik, ki prejema 1100 EUR, sta pač oba pod 1500 EUR, kolikor je v sistemu prag davčnega izvzetja.

Varčevanje za pokojnino pa nima nič s solidarnostjo izven družine in iz tega naslova, ter pod tem izgovorom se ne sme nič zasegati, ker se ne zasega niti iz naslova drugih varčevanj. Recimo katerikoli bančnih depozitov.

Tako recimo, ko tvorci in zagovorniki komunajzer doktrine v SLO, ortokomunisti Tuerk, Kučan, Golobič, Rop, Cvikl, Rigelnik in še 30 tisoč drugih Murglbabinih rdečih razbojnikov, ki bodo komunistično "reformo" podprli, varčujejo svoje peneze v švicarskih, ciprskih, gibraltarskih in Isle of Man bankah, se država nič ne gre nasilne uravnilovke s pomočjo tvoje "solidarnosti", pa recimo reče: Evo, 30 tisoč rdečekamariljnih tajkunov in tajkunekof in še nekaj tisoč mikrtotajkunčičev ki v tujini in tudi enelbe kolhozu naložijo svoje penezke, so kontribuirali XYZ meljard, lahkoživi shaman, ki rad potuje in uživa, je našparal samo 10 EUR, Fata sirota pa nič ker ni imela iz česa, pa Ljojzk Vandravec je tudi nič kontribuiral f tote banke, zaj bomo pa fse to dali v skupnoskledo pa shamanu in Fati in Ljojzku dali bolj ali manj eno četrtino najvišjega zneska. Đabest! Odvzeli pa onim komunajzer rdečim baronom iz njihovega šparanja.

Vidiš, za tovrstno "šparanje" v bankah, ki mu lahko mirno rečemo, da je tudi tisto oblika šparanja za starost, se komunistekom zdi normalno oz. razumejo, da se to nima kaj talati nekontributorjem. Za peneze nasilno šparane tako, da se jih najprej zaseže najboljšim delavcem/zaposlenim Slovenije, ki nas sez svojim delom in umnostjo vse hranijo, je pa kao valda da logično, da se jih sme talati nekontributirjem in sploh zasegati v zneskih, ki vsebujejo presežke za katere kontributor dobi kurac od ovce in iksćejnđ.

Zakaj že je to v redu? A zato, ker so komunisti določili, da se edino prihodke iz dela ima tako tretirati oz. po njih ekspropriativno lomastiti, al kaj? Zato ker se iz dela prihodujoči edini ne morjo izmakniti izpod kapi? Zato, ker za rigelnike druka celotna oblast, za delovno drhal pa nihče?

PS

Če nisi vedel, omejitev PAYGo kontribucije navzgor, ki jo imajo v vseh v normalnih državah, nima veze s solidarnostjo-nesolidarnostjo, ker ta termin na ravni varčevanja za pokojnino ali kateregakoli varčevanja ne eksistira. Nima sploh domovinske pravice, ker je obična kraja. Reket! Rop!

Omejitev je posledica demokratične doktrine po državi vsiljenih varčevalno-pokojninskih sistemov. Družba se je vprašala, "Temeljem česa smemo ljudi prisiliti v neko specifično namensko varčevanje?" in si odgovorila "Temeljem predpostavke, da lahko poleg nesrečnih in šibkih, tudi neodgovorni in lahkoživi pizdeki padejo skupnosti-državi v breme na socialo, ko podstanejo onemogli". 

Sledilo je vprašanje: "Koliko maksimalno sociale jim lahko damo oz. bomo dali?". Iz odgovora pa so izračunali kolikšen je maksimum vsiljene kontribucije. V Nemčiji je to za tisti del plače do maksimalno 5000 EUR. Za del plače nad 5000 EUR pa se državljana ne sili varčevati v prisilni državni shemi po državnih pravilih, saj država nad tem zneskom ne daja nič rente. Naj špara sam drugje kakor mu volja, alpa magari tiste peneze vrže v Donavo. Penezi so njegovi in so s trenutkom ko je opravil delo že dobili status njegovega zasebnega premoženja, ki se ga v demokratičnih in civiliziranih družbah ne sme odvzemati. Če se to zgodi, mora takšna država to potem vračati. Še pomnite tovariši, hehe, mamico vam lopovsko?!

In še nekaj je. Ker tovarišica Matilda s koso ne izbira po premoženjskem stanju, ter zato, ker je matematika PAYGo polna kontinđensi rezerv, ki si jih država prigrabi, vsebuje tudi takšen sistem kar nekaj solidarnosti. A vam komunistom nobena raven "solidarnosti" ni dovolj visoka. Vi bi najraje videli, če bi Colariču zasegli vse do nivoja Fatine neto plače, pa obsedeno zasegate po več smereh in na več mestih. 

Ker jebiga, saj imata oba enake želodce, hehe. 

Ta alkimija sicer v komunističnih đamahirijah ni nujno nevsiljiva, je pa problem kako motivirati colariče, še bolj pa kako motivirati njegove razvijalce, vodje, farmacevtske eksperte z vrhunskimi veščinami, kako motivirati dizajnerje in snovalce ecimo ene Škode, da bo spodoben avto,ipd. Kot vemo, je Škoda do leta 1990 izgledala patetično v primerjavi s Passatom ter se vsake toliko kakšna sredi ceste prelomila, hehe, zdaj se pa komaj razlikujeta. Zgolj namerno se. 

A vam komunajzarom je to španska vas. Vi okoli proliferirate totalni absurd tipa - "oni so socialno total neobčutljivi, takorekoč, lahko bi jim zasegli celo plačo, pa pizdeki sploh nea bi čutili, hehe.

Nekoliko drugače je seveda z zdravstvenim zavarovanjem, kjer navzgor omejitev ima drugo funkcijo in ta je, da se prepreči ropanje, saj bi solidarnosti bilo več kot dovolj, že ko bi Colarič in Krka vplačala recimo skupno 650 EUR mesečno, Colarič pa spričo ozaveščenosti in zdravega načina življenja, skoraj ne koristi zdravstvenih uslug. Celih 650 vsak mesec, večji del življenja prispeva kot solidarnost. A jok, vam je to premalo solidarnosti, vi bi "solidarnost" v višini 6500, kolikor mu zdaj zasežete vsak mesec. In akoravno tak nanese, tudi 10 in 20 tisoč. Ker je navzgor fakin neomejeno. Štekamo, pizdeki? 

Povejte, če znate povedati, povejte naciji, dragi alikimistični komunisteki, koliko solidarnosti oz. vaše fakin "solidarnosti" je pa po vaše zadosti? Ni? Ni cifre?! Aaaaaaa, štekam, štekam, vi bi pač da vsi ti mehanizmi kontribuirajo k uravnavnaju služečih z delom v enaki bedi. To je tisti edini pravi in zveliičavni cilj, motiv in aspiracija. Vse laprdanje je zgolj agitprop demagoško-populistični okrasek. Alibi za roparsko, mafijsko-reketarsko politprakso. 

To, kaj od tega ima kompartijska nomenklatura in njena armada maziljenih in njeni rdeči tajkuni, razumem, ne razumem pa kaj od tega imajo ofce, ki to kupijo pa okoli proliferirajo in branijo kot stekli psi. Morda zgolj malo fovšljivega orgazmiranja, ker je komunajzer režim sosedu dal crkniti več krav?!

Komunistična solidarnost?! Buuuuuuuuhahahaha! Jebovas Kim Il Gnus takorekoč in vsa komunajzer solidarnost, ki je tam v Severni Koreji na zares maksimalnem nivoju. Zakaj niste vsi slovenski komunajzari že tam v svojem slovenskem kibucu v komunističnemu solidarinostnemu raju, mamico vam mutivodno lopovsko?! Idite se tam kohezovati in solidarizirati z brati komunajzari.

Link

Ni komentarjev: