petek, 27. maj 2011

1225515 - še malo, zakaj tovariš pizdek Kurćan že celo desetletje zamuja idealne priložnosti, da bi bil tiho

[JernejKopitar]
Palček se je oglasil!

Tako kot vedno pred volitvami in referendumi. 

To ti je stara komunajzer zarotniška mantra.
Pizdek je prepričan, da ko petjaln zjutraj zakikirika, se baš zaradi tega zdani.
Zase pa da ko se baš on oglasi, kao eto zaradi tega se nam zgodi Potrč na oblastni poziciji in posledično tisti strašni dvig vrednosti SBI, kateremu se uradno ima reči "zgodba o uspehu". Buuuuuuuhahaha.

PS 

Dragi bratje in sestre forumske, častim vam eno kitico eskimskega redneckovsko-roftarskega haikuja: "Moj Milane pičkin dime, puko si mi jedne davne zime". konec citata, hehe.

Ker ti očitno od silne narcisoidnosti ni jasno, da slovenske ofce nea glasujejo za potrče in pokojninske natega in suženjstvo zato, ker si se ti oglasil, alpa rdeči petjalni zakikirikali, alpa zato, ker je Češpljinova pokazala joške in botox, ampak zato, ker so posrane prestrašene pičkice, alpa oportunistični sluzavci, ki se veselijo, da jim boš ti Z Grejt Murglbaba sez svojih 30 taužent razbojnikof , F21 tajkunekof in KPS nomenklaturnih potrčkotof, dal kakšno drobtinico sez rentarske komunajzer neofevdalne skupnoskledarske mize, njihovim sosedom pa hkrati, s pomočjo drakonskih superprogresivno uravnilovskih davko-prispevkov in drugih paradavkov ter komuanjzer-alkimističnih prijemov, crknil kakšno kravo več.

Link

Ni komentarjev: