torek, 17. maj 2011

1212738 - razni ekonomski analfabeti Tajnikarji laprdajo, da cene stanovanj nikakor ne morejo pasti

Tudi v USA so dolgo, čisto vsi, vred sez tanarbol plemenitimi "experti" in "strokovnjaki" in "ekonomisti" in ekonomisti, mislili tako kot Tajnikar.

Potem sem se pa v jesen že davnega 2008 sprehajal po Washingtonu in opazoval nekaj, kar se je bolj ali manj v trendu navzdol nadaljevalo vse do danes. Hiše, ki jim "zaradi stroškovne sestave, oz. cene ob nakupu", buuuhahaha, cena po tajnikarjih alkmističnih, nikakor ne bi bila mogla upasti, so bile na voljo za bagatelo. In so tam bile celo takšne, ki bi jih lastniki podarili, pa jih nihče ni hotel. Bilo je tako fakin eksplicitno vulgarno, da sem že na pijači v baru tam na tistem srpehodu šel preračunavat, ali se mi že zaradi eliminacije stroškov v Sloveniji in brez, da se bi takoj zaposlil splačalo preseliti v Washington, vsaj za nekaj let, si narediti fakin big portfolio in tako kot kakšen enelbe kolhoz ćićat-pa-čakat na đabest kupljenih nepremičninah, hehe. Alpa ufiladelfiji katerikoli.

Eeeee, lepi smoj sjebani in zblojeni Jebeludzbunjenog-Absurdistan. Kako bo še treskalo, ko bodo nekatere požrešne zajedalske in tolste riti tleskale ob tla tu na sončni strani velikega kamnja.

PS

Ob bok ugotovitvi neosocalistično-boljševističnega alkimista, da gocpodinjstva imajo hud zadolžitveni potencial, pa bi rad povedal še to. 

Tudi on je žlahten predstavnik alkimistov, ki bi davke in paradavke na prihodke iz dela še višali; s pokojninskim zakonom Slovence disruptivno oropali 100 tisoč po glavi povprečno in first go, mladim vstopajočim v PAYGo še bolj visoke harače nabili, hkrati pa ob, ravno zaradi tega, še bolj nizki kupni moči mladih izbražencev in mladih družin vobče ter njihovih upokojenih dedkov, babic, očetov in mater tudi, nerezonsko in kontra vsaki logiki nadaljeval lupetati, da tej populaciji kupna moč in zadolžitveni potencial raste.

Da niti ne omenjam, da Enelbe kolhoz in podobni kolhozi, tako kot so banke že nekoč neposredno pred ww2, sedi na nepremičninah, ki so zaradi bankrotov podjetij, insolventnosti, defaultov in drugih razlogov končale v portfoliju finančnih kolhozov; sedijo na nepremičninah, ki jim vrednost pada in bi še bolj padala, če boljševiški talibani ne bi "sanirali" kolhoze, mafija torej ropa narod da sanira bilance ravno teh kolhozov, ki nerezonsko sedijo na nepremičninah z umetno visokimi cenami. 

Ko bo naša vrla kamarilja prodala avtoceste kakšnemu "svetovno znanemu konzorciju iz deviških otokov", bomo presenečeno ugotovili, da se je Tajnikar zajebal, ter da navkljub ceni 17 meljonof EUR na km zasnovnai na "stroških gradnje", hehe, AC prodajamo po cani 2 meljona na KM, ker jebiga tota cena pride 50% višja od ameriške, časi so pa kot vemo nenaklonjeni nepremičninam, zlasti nizkogradnjam, to pa ja vsak osnovnošolec ve. hehe.

Skratka, komunist Tajnikar zelo fakin dobro ve, da banke in tajkuni ne prodajo zato, ker jim to izgubo financiramo prisilno mi državljani oz. so na kurcu tudi pridobili kapital za gradnjo, prav gotovo pa niso v gradnjo ali nakup vložili svojo dedovino. Naj jebenemu kolhozu NLB pokažejo sredinca pa bomo videli koliko mikrosekund bo trajalo, da se na trgu začne kurčev komunajzarski nepremičninski balon spihovati, ki služi peščici pizdekof, ki distortirajo in suspendrijao prostotržnost v svojo korist, . Mamico jim lopovsko, zajedalsko, đabaleabrsko, lebabezmotikarsko! Tajnikar pa o zadevi, kot bi mi res bili resna ekonomija z zares obstoječim prostim trgom. Pa kako te ni sram, tovariš profesor Tajnikar?! Huhhh!

Link

Ni komentarjev: