ponedeljek, 23. maj 2011

1219479 - čigav PRovec bi pravzaprav lahko bil Darijan Košir, ki je zagrešil fiasko s spotom Čepinove

[kzupanc]
:)) Tole s Čepinovo je bilo (kolikor sem videl sinoči na TV) kot strel vlade v koleno. Za predstavnika za komuniciranje bi pa težko izbrali boljšega antitalenta kot je Košir.

:-))))))))))))

PS

Košir bi lahko bil kvečjemu izvrstno vzkklajen predstavnik za "štampu" za onega jugođenerala, ki je ukazal raketiranje Krvavca in ljubljanskega gradu, če je kdo pozabil, to je oni maestro, ki si je na ogromno tintaro dobesedno poveznil šapko števika 80, pa mu je še vedno bila premajhna, kak se je že pisal, mislim da Blagoje Adžić.

Đeneralu Kadijeviću Košir že ne bi mogel biti portparol, ker je Kadijević za Koširja preveč "razigran oz. igrivo kreativen duh", hehe.

Košir bi bil tudi odličen portparol Kim Đong Ilu. Karakterno, sploh pa ideološko, pašeta ko ata na mamo. Šifra intro-na-intro, alpa aparatčik-na-aparatčik press.

Skratka, Košir je lahko predstavnik za tisk in stike z javnostmi, samo tistim poveljnikom oz. liderjem, katerih vokabular vsebuje maksimalno 33 besed, od česar je 80% ukazov, preostalih 20% pa kletvice. Alpa tak kot v konkretnem primeru 80% so nazivi dnevnih in nočnih kremic za obraz in telo, 20% pa frazeologija, ki nadomesti prave sočne srbske psovke, recimo "Sou vot, krucefiks, 4 gadsejk."

Sem pa zelo vesel, da si je za prodajo lopovskih aspiracij kompartije našemu nacionalnemu kolektivitetu, maestro Košir izbral botoksirano lahkoživko, ki Slovencem na ustnice praviloma izvabi haiku, katerega prve kitice se pričenjajo sez "jebam ti toto pupiko in reformo use fpaketu...". 

Evo, na primer, meni bo zdaj bistveno lažje reči, "...jebo komunistično kvazi reformo, jarane, to ni reforma, ampak običen nabotoksiran fumis vaginalis, za nategovanje takorekoč"! Karakter vlade pa tota Češpljinova pooseblja v nulo. In aspiracije bogamy tudi. hehe.

Link

Ni komentarjev: