ponedeljek, 30. maj 2011

1227299 - raziskave javnega mnenja napovedujejo zanesljivo zmago SDS

Če upoštevamo še možnost petodstotne statistične napake, se podpora SDS maja giblje med 29 in 38 odstotki.

hehe. Če pa še bolj dosledno upoštevamo statistično napako, utegne podpora Janši kmalu biti med 49 in 53 odstotiki. Auuuuuuuu! 

Za tovariša Karbo vem, da bo v tem primeru v jesen leta 2012 v tujino odposlal dramatičen poziv na pomoč podpisan od 570 ljubiteljev komunistične demokracije (Naš Novica Dobrica bo tokrat po mojem manjkal). Nisem pa strokovnjak za revolucionarno pravo, pa tak teleban pojma nimam kaj bo v tem primeru storila tovarišica Hrastar. A bo zadevo dala nekak hibernirati dokler NjeniSvoji spet ne pridejo na pozicijo, al bo Janševa dnevna rutina takšna: Seja vlade, otroka v Tivoli na sprehod, zagovor na hitrem sodišču Kompartije, seja vlade, seja parlamenta, na Urško, pod Urško, za Urško, pred Urško, lulat pa spat. naslednji dan Jovo-na-novo in tako ne le štiri leta, pač pa, akoravno bo treba, tudi 10 mandatof, vse dokler pri tovarišici Hrastarjevi ne umrje zadnje upanje, da bodo NjeniSvoji zopet na oblastni poziciji.

Dragi, morebiti na forumu prisotni eksperti za normalno ne-revolucionarno pravo, prosim povejte, a Janša v primeru totih 50+ lahko celo ukine komunistično revolucionarno pravo, al ne more? Kak je zaj sez tem?

Link

Ni komentarjev: