sreda, 4. maj 2011

1196271 - psihoanaliza zarostanih komunajzerjev

[vuksan]
Čisto si se približal ključnemu problemu. Ljudje (enkrat, ko niso lačni in zmrznjeni) trpijo najbolj zaradi relativne revščine- ker ima njihov sosed več premoženja kot oni. In v tem smislu revnejši sloji so bogatejši, če so bogati revnejši.

Zdaj, ne rečem, da je treba preganjat podjetnega soseda, ker ima velik avto in hišo. Ko pa govorimo o res hudih bogataših, pa razmislek, da nekdo enostavno ne sme pokupiti tričetrt države, ker to ruši držbeno stabilnost, ni odveč.

Si pač zarostan kumunajzar. Kakorhitro pa opravimo drugi krog analize in dedukcijskega sklepanja iz tega tvojega fovšijskega zmazka, žal se ne moremo izogniti zaključku, da si, kar je od zarostanga kumunajzara tudi za pričakovati, pač običen lopov v zasedi. vaški kurji tat brez jajc da bi sez flinto šel ropat v banko, pa izza svojega plota sanaj svoje škdoželjne sanej do sosedovega premoženja in na volitvah hiti volit komuniste, da bi sosedu jebali mater s pomočjo eksproprijacije. Umska sirota.

Paradoks je, da kumunajzari v bistvu imate zalo radi premoženje in luksuz, od maršala, preko tajkunof in tajkunčičev, preko konkubinskih vaš v MIlanu in Tretjerazredniča Đakuzevića, do vas malih slinastih fovšljivcev v zasedi. Imate radi premoženje in peneze drugih ljudi.

No in če ga imate tak zelo radi, kako to, da niti eden izmed vas ni še pomislil v smer, da bi sez poštenim delom nagrmadil premoženje. Ne, vi bi da drugi delajo, vi pa potem izvajate davčno-paradavčno in direktno roparsko zemonskokartelno eksproprijacijo s pomočjo državne prisile države, kateri ste storili silo sez pomočjo klasičnega state capture posega.

Ena najhujših pizdarij se vam je bebavim vernikom zalomila, ko so vas Murglbaba in njegovih 30 taužent nomenklaturnih razbojnikov nategnili, grobo oropali, se iz kompartijske nomenklature s privilegiji po položaju, v tajkune-neosocialistične fevdalce prelevilo, vas obične ofce pa pustilo sanjati škodoželjo do ljudi iz vaših vrste iz vaše kaste, do "bojda bogatih prešičef med delouci" to je meneđerjef in izobražencef vseh drugih, hehe. Razen Zzoccija, on je pač kul VašSvoj meneđer, hehe.

Kar tudi sam potrjuješ, Miha Mazzini je pa to nekoč zelo umetelno v svoji kolumni zapopadel, ko je rekel, da fuknjena tlačanska raja gladko požre, da imajo kumunajzer neofevdalci zelo veliko premoženja, ne morejo pa odpusti, da kdo izmed njih tlačanov ima bognedaj več, kot oni sami. Keri primitivci, jebovasalah. Požrite se, budale! Vmes pa častite svoje kumunajzarske rdečetajkunske barone.

Link

Ni komentarjev: