četrtek, 26. maj 2011

1224099 - en zblojeni komunajzerski pizdek resnične liberalce enači s komunajzerji

[mataj]
> [janezpizdek]
> In v benefit skupnosti.
> Ki edini lobirajo in pro bono delajo za plebs in skupno dobro. Pro bono in spontano!

Komunajzarji!!!

Samo za pokvarjence, ki se delajo mone in za slovenske ofce, ki so jim komunajzari prodali agitprop demagoško podvalo, da so komunisti-fašisti za narod in male človečke, v bistvu so pa klika, ki ji ves čas gre izključno za totalitarno oblast in totalitarni nadzor nad narodom, podmizenje in prilaščanje privilegijev zase, ter v okviru tega tudi nasilno total-uravnavo plebsa v bedi, ki naj da denarno podstat kliki za financiranje vzdrževanja oblasti kompartije in nagrajevanje rentarske vojske plačanih volivcev.

Drugje po svetu se radotom reče liberalci. V korenu besede liberalec je pa kot veš beseda svoboda. Ki je kot veš čisto nasprotje besedam komunizem-fašizem, komunajzerizem-fašizem, nazisocializem, socializem, ki so sinonimi za smrt oz. eliminacijo oz. uzurpiranje oz. najmanj motenje osebne svobode in sinonimi za prisilno kolektivistično suženjstvo kompartijski neofevdalni nomenklaturni kliki, ki praviloma v ta namen izvede klasični state capture in je organizirana kot vsaka klasična mafija. 

Slednje je, kot že vemo vsi, pred kratkim potrdil, ter naciji dramatično razodel tudi starosta komunajzerizma in dolgoletni insajder kompartijske vazalne bratovščine prokomunajzer razumnikov Slovenije, Mr. Bućkar The KPS Guardian ter praetorianski falangist, ki se je skupaj s Spomenko potrudil oblast tudi uradno znova izročiti nazaj v roke komunistov in se še danes, navkljub razodetju o mafiji na oblasti, gre svoje inkvizitorkso "ustavljanje [fantomske slovenske] desnice".

Recimo Tito, Kardelj, Kučan, Ertl, Tuerk, Staljin, Beria, Lenjin, Kim il Sung, Castro, Hitler, Mussolini, itd. so primeri pripadnikov komunističnih, fašističnih, nazisocialističnih in drugih ultralevičarskih terorističnih bratovščin, ki so sinonimi za teptanje svobode in sovražen odnos do svobode in demokratičnosti, ki se iz žrtev komunistov-fašistov živih zazidanih v rudnik, celo javno in odkrito delajo norca.

Link

Ni komentarjev: