petek, 20. maj 2011

1216352 - a nam kamarilja poskuša podtakniti Češka kot "nov obraz"?

A jaz prav razumem, da totega Češkota nekdo pozicionira za vstop v politiko na prihodnjih volitvah, oz. za prevzem vodenja kakšne izmed frakcij?

Polni so ga mediji v recentnih par mesecih, pa me je to spomnilo na čase ko so na tak način "inicirali" in uvajali neke druge zvezde - rdeče pritlikafke.

PS 

A kdo ve kakšen rezultat nam za totega nadobudneža da preizkus vmeščenosti po metodi "folou z netvorking press"? V moji "če se prav spomnim" evidenci piše: Član F21. A je to res? 

PPS

Nekoč je ena izmed prelatur Kompartije, ki se ji zdaj bojda reče "Z Organzacja", pozicionirala nekšnega Samota Burjo iz Maribora. Nekak sredi poti iz anonimnosti med nomenklaturne obraze - kandidate, da jih Delo in druga agitprop trobila kompartije nekoč uvrstijo med redno spremljane obraze pri merjenju "narodove iskrene ljubezni do svojih, po volji in dekretih partije najljubših vodij", t.i. barometer "priljubljenosti", ga je kao nenadoma "ufatlo" v korupciji. Buuuuuhahaha!

Instantno je izginil iz vseh medijev in se od takrat ni več pojavil nikjer. V starem Rimu se je to lahko zgodilo le kakšnemu zares provincialnemu, zares od nikogar v Rimu ščitenemu kandidatu za tribuna ali praetoriansko pozicijo, na kateri bi iz daljnih provinc prišel v Rim. Običajno se je to godilo kandidatom iz krajev na skrajnem vzhodbem robu rimskega obzidja, ki meji na barbarska ljucva, na šengenski meji takorekoč.

Sodeč po dejstvu, da bi Moore pri nas tisti svoj znameniti rumeni trak "Crime scene - Do not enter" lahko povsem legitimno ovil okrog vseh državnih inštitucij, parlamenta, vseh državnih kolhozov in vseh sedežev in podružnic strank, vseh občinskih sedežev, univerz, šol, itd, ne verjamem, da je nevidna roka Organzacje Burji res zamerila baš korupcijo. 

Korupcija je vendarle temeljna veščina sez katero se ima vsak vstopajoči med nomenklaturne maziljence Organzacje najprej izkazati. Po mojem je zgolj stopil na žulj kakšnemu zelo visoko pozicioniranemu malemu bogu pa ga je nemudoma doletel pekel vrnitve nazaj med, od medijev ignorirane anonimne pizdeke. 

Najbrž je končal kje na kakšnem izmed spletnih forumov rdečih trobil, kjer užaljen razlaga, da on pozna celotno ozadje Kučanovega dvora in podobne kalimerovske pizdarije. Njegov "zemljak" Đejpidi bi rekel, da je tipo en navaden "forumski desperados".hehe.

V nemilost Organzacje je očitno padel Borat in njegova Skupina TNT, zato bomo zdaj na nebu prej ali slej uzrli roj novorojenih zvezd, ki naj Organzacjo rešijo pred totalnim propadom. Ako Češko ni del prizadevanj Organzacje na področju demiđ kontrol aktivnosti, potem bodo to neki drugi pizdeki, ki jih bomo prav kmalu spoznali. Pospremilo se jih bo sez "V naši politiki potrebujemo nove obraze [iz Orgnazacje]". Neki tacega kot je bila konkubinca. hehe.

Link

Ni komentarjev: