torek, 3. maj 2011

1195797 - koga bi bilo pravzaprav treba zmerjati s klerikajzarji

[Lidbarsky]
 moj poklon maestro, slikovito si poređal done. naj gre v zapisnik, da bo jasno tudi bodigatrebi, ki bo na rogovih gugla ali podobnih peklenščkov zahodnih imperialcev vpadel semkaj, da vse done druži ena skupna zanimiva lastnost - vsi so se povzpeli do svojega položaja s pomočjo socialistične agende.

lahko tudi konstantiramo, da ne glede na to, kakšne hvalospeve nekateri kozli pojejo socialistični teoriji - v praksi se prav vsi, ki pridejo na oblast s socialistično agendo, spremenijo v fašiste. akoravno fašisti streljajo drug na drugega, to ne spremeni njihove bazične nravi; tudi beštije iste pasme se neredko medsebojno zgrizejo in pokoljejo.

ps: naj gre v zapisnik še nekaj. zaradi zgoraj konstantiranega inu pak tudi vsled dejstva, da gre pri oboževalcih teh fašistov za dosledno navezavo na vero v psalme in evangelije marxa in engelsa, bom odsihmal tovrstne verske blazneže pričel imenovati z njihovim pravim imenom: klerofašisti. ekzempl: tovariš najobjestnejši je klerofašist.

Hehe, genijalno.

Nea boš verjel, ma vsakič, ko sem tu na forumi prebral enostavčni bruh kakega nadebudnega rdečega talibana sez vsebino "Požrite se klerikajzli" yly slyčno, so me srbeli prsti, da pišočega komunajzara fprašam, če jema v mislih NjihovoSvojo avtokefalno cerkev KURAC. 

Prav imaš, oni so klerikajzli, da jih večjih ni, le cerkev in vera je pač neka NjihovaSvoja in svetih krajev ala Medjugorje, na katerih se zbirajo na svojih pasjih procesijah pričakujoč valda, da se jim tovariš Maršla spet prikaže, pač imajo več. 

Zato tudi je najbolj zagrizen taliban ravno tovariš BrkaćDrkać, ki kot je vobče poznano ima klerikajzlski lajf bifor lajf v neki drugi cerkvi, pa sam sebe oklicuej za nekšnega krščanskega-socialista. Auuuuuuu, to je pa huda kombinacija, jebenti. 

Sicer pa, klerikajzl ostane klerikajzl, on vedno rabi dogmo, malikovano nedotakljivo sveto ikono, ki ji podeli ulico ali kovanec, oltar sez zvjezdočko, srpekom in kaldifcetom, talibanski sveti cilj NjihoveSvoje nasilno-uravnilovske Intifade, za alibi hinavsko pridiga o solidarnosti in enakosti, a zraven prdi in žre in kopiči zlato marijaksebi, kot kakšen zelo zavaljen rdečeličen menih iz frančiškanskega reda recimo, hehe, itd, kar je še takih ne-jezusovskih blasfemičnih lopovskih hinavskih fritzlovskih pizdarij...lažje bre kamelo skozi šivankino uho, kot komunajzrna-klepto-klerikajzlna v nebesa, hehe.

Krščanski-neosocialist-komunist-fašist je najbolj pogost politični profil v KĐ Absurdistanu. To šele je grejt sakses, hehe. Takorekoč, kot bi Svetlik rekel - "očitno smo žrtve NjihovegaSvojega lastnega uspeha", oz. grejtsaksesa oksimoronskega, majkemugaspalim. Auuuuuu!

Link

Ni komentarjev: