ponedeljek, 30. maj 2011

1228034 - se nam vendarle obetajo resnični novi obrazi, brez Kučanovega botrstva?

[komunike]
Spletna stran koordinacije civilnih iniciativ in nekaterih manjših neparlamentarnih strank:
www.osvobodimo.se

Ime skupne stranke: še ni dogovorjeno; opcija: ANSA (v pravem pomenu te kratice)

Prve prioritete: lustracija, vzpostavitev pravne države, reforme (cilj max. 10% EDS), kapitalizacija (pritegnitev kapitala iz tujine) in optimizacija države (število, OD) ...

Osnutek programa je napisan že leta 2007. Nadgradnje so vnesene v obdobju 2009-2011. Na omenjeni spletni strani bodo kmalu na vpogled, s pozivom, da se jih še nadgradi.

Nekatere točke so bile obdelane že na mojih lanskih predavanjih:
www.youtube.com/watc...nlCW9mav3w

Bravo, maestro. Akcija! Samo če bo kakšna dovolj velika skupina imela dovolj denarja, motivacije in jajc za akcijo, bomo vsi Slovenci končno dobili to, o čemer po kuloarjih in že čisto povsod, v obupu in kot bi bili intelektualno paralizirani, žlobudramo že vsi in je zakoličeno v naslednji, čedalje bolj pogosto izrekani sintagmi. Celo tovariš Kim Il Kučan jo je, iz nekih svojih seveda razlogov, ko je v najavi imanentne čistke znotraj KPS, demontiral Alan Ford Pahor Boruta in njegovo TNT skupino, izrekel, ma jebiga, ipak jo je eto tudi on, v dobesedno enaki obliki izrekel. Gre pa takole: "Od teh sedanjih politikov v parlamentu in ob parlamentu, ne bo sreče za Slovenijo oz. slovenske državljane". Konec citata. Dodajam: Kar pomeni, da tudi od Kim Il Kučana. Ker on sodi v taisto obstoječo kontinuitetno kamariljo.

Zdaj nam ostane, bodisi, da Kim Il Kučan naciji spet podtakne kao nove komunistične pizdeke, blondaste avše in ali umske marksengelssteinske spake iz efdevejevskih in podobnih laboratorijev KPS, v katerih se gredo inženirig gensko modificiranih rdečih duš cepljenih s komunizmom-fašizmom; bodisi pa da nacija ima malo sreče, poguma in volje, pa se na sceno končno prebije skupina resnično novih ljudi.

Priti mora(jo)te novi ljudje z nemalicioznimi, nesebičnimi, neozkosrčnimi, nerentarskimi, gospodarsko in na sve druge načine neksenofobnimi, torej poštenimi cilji, doktrinami, politično prakso, a hkrati strokovno in osebnostno sposobni izpeljati reforme v smeri prosperitete za vse. Za vse! Tudi za tuje investitorje. Tudi za domače zasebne investitorje. Tudi za vse investitorje! In pri tem ne bodo srali s komunajzarskimi rentarskimi potemkinovskimi nategi, po katerih se ideja "prosperitete za vse" spačeno misinterpretirana zlorablja za namen opravičevanja total-uravnilovke in davkoparadavčnih eskpropirativnih fašistično-boljševiških redistributivnih orgij. 

Priti morajo(te) ljudje, ki imajo(te) notranjo moč, voljo, pogum in zadosti viteške častnosti da oblast in vršenje oblasti percipirajo(te) in to potem tudi živite, kot nič več, kot le in samo služenje skupnosti eno, ali par izmen

Služenje, pizdeki fašisto-komunisti, služenje! In ne sluzenje! In ne skubljenje! In ne plenjenje! Mamico vam kleptoidno-nategunsko!

In za to naj bodo državni oblastni eksekutivci plačani pošteno, zmerno, solidno, primerno v primerjavi z vsem gospodarstvom in negospodarstvom, ma ipak hkrati s pogumom, da žrtvujejo hlastanje po visoko nadstandardnih osebnih materialnih koristi za en sam "benefit" - da se v tako široki skupnosti nekaj časa godi po njihovih zamislih. Kogar to seveda sploh zanima, kajti vsakogar prav gotovo to ne gane.

Samo to in izključno to sme biti in tudi je pravemu vitezu (dedu ali dami !) edina satisfakcija. Če ji/mu to ne pomeni nič, naj se potem raje poteguje za službo državnega birokrata in ne politika-voditelja-zakonodajlca-oblastnika. Če mu pa niti solidne, a limitirane plače v državni birokraciji niso satisfakcija, potem naj gre v zasebni sektor loviti maksimizacijo materiala. Reskirajo naj, da bi lahko polučili večje profite oz. živlei za grmadenje premoženja. Normalno.

In na poti tja gor na vrh oblasti, nikar ne nasedajte komunistični propagandi, da je odkrito, izrecno, nesprenevedavo govorjenje o komunističnih roparskih zemonskokartelnih pohodih iz nedavne zgodovine ter zlodelih, negativna propaganda. Mama jim je negativna propaganda, tata pa negativna energija!

Ne nasedajte, kajti resnica nikoli ne more biti negativna propaganda. Ponavljanje te vrste resnice, pa ne more biti odvečno, četudi se ziljonkrat ponovi. Kot se tudi strinjam, da ponavljanje resnice o zločinih kakršnihkoliže fašistov ne more biti odveč.

Komunajzari so enako ravnali glede lustracije. Spomnim se, ko sem se po osamosvojitvi iz tujine vračal v Slovenijo in čim sem na letališču zaslišal domač radio, je rukala komunajzer propaganda, češ lustracija je nedemokratično dejanje, da če naredimo to, bomo ravnali enako kot komunajzari. 

Boktenimarad, kot se bi pogovarjali o poštenih ljudeh in ne zlodejih, klavcih, zvereh in njihovih fašistoidnih gardianih! In kot bi šlo za odiranje kože žnjih in ne zgolj za simbolične rumene in rdeče kartone, katerih rezuktat je začasna prepoved participacije na oblasti, tekme za oblast, za suspenz izrečen igralcem, ki so lastnemu narodu s kramponi de facto že štartali krvniško grobo dritto v gležnje in že doktrinarno izražajo namen kleptomanjenja in zasužnjenja nacije.

Čez nekaj let je spet rukalo 100 na uro češ, da se o pobojih nea govori pred volitvami, kao, to je negativna propaganda in to pa to. 

Un Kline je po TV pred vsakimi volitvami jecljal, češ negativna propaganda, dedi moji, to je kurac, to nea se dela. Jappp, negativna propaganda je res sila občutljivo orodje, s katerim se ne igra, ker žnjim znajo samo mojstri, ma povedati resnico o zločincih in njihovih sedanjih gardianih, pa seveda ni niti propaganda, kaj šele negativna. Ampak je zgolj tabla: "Stekle rdečedlake komunistične hijene, dragi narod, ne hranite beštij, pa previdno v bližini kletk". hehe.

Kuš! Sikter! Mrš!" Ne le, da ni negativna propaganda, povedati sistematično prikrivano in potlačeno resnico s ciljem dviga varnostne zavesti nacije, je predvsem dolžnost. 

Celo več, smiselno bi bilo zakupiti đambo plakate in udarne reklamne termine pred vsemi dnevniki, na vseh TiVu štacjonih pa vrteti spote v prajm tajm nenehno, v katerih se razodeva za kakšno zlodejsko maliciozno doktrino y bogamy kamariljo tudi gre. In ne samo ono resnico o pomorih, ter kdo jih še danes zagovarja, oz. do katere ima sedanja kamarilja gardiansko držo, veliko bolj kot to, je danes treba razodevati resnico o ropanju in sistematičnem zasužnjenju Slovencev, ki ni niti enemu poštenemu delovnemu Slovencu v korist. O potemkinovskih pročeljih komunističnega natega je treba naciji govoriti. Evo na primer, nekatere ključne zadeve o nameravanem komunističnem nategu vgrajenemu v novi predlog. Y bogamy tudi one, ki so vgrajene v sedanjo ureditev in ostajajo naprej v predlagani!

Link

Ni komentarjev: