ponedeljek, 9. maj 2011

1202749 - dan kakšne "zmage" pravzaprav?

[153]
Tale (še) živi mrlič je pa res tič,
sam nase se jezi za že spraznjen nič;
v nosilnem članku, ob, vseh, Dnevu zmage,
misli (bolj) jedre pričakujem, brez zgage...

Kaj delaš tu na Financah, mazohist, jebenti? Idi si v poljuben drug absurdistanski medij brati, poslušati, gledati o tvoji bizarni in morbidni "zmagi" nad mumijami in okostnjaki iz Barbarinega rova. In si ga zraven magari po stihoklepsko v svojem patetičnem levakarskem šank-haikuju na roke meči od sreče, ker si "zmagal". 

Zmaga?! Koga nad kom? Predvojnih komunistov-fašistov s Hitlerjem v antiimperijalistični koaliciji, povojnih ultra-tiranov, nad pobitimi Slovenci, ki so jih tvoji "zmagovalci" pobijali v morbidni tekmi pobijalskega prestiža sez nekimi drugimi fašisti-ksenopizdeki njihovimi nedavnimi kameradi, katere so kao na zavezniški strani pomagali poraziti in takoj naslednji dan ko se je vojna končala spet stopili tja kjer so vedno po svoji pravi naravi bili - v vrste fašističnih sovražnikov zaveznikov in demokracije. Dovolj zgovorno je, da jih zavezniki zato niso vabili na 50. obletnico, kjer so se zbrali pravi zmagovalci brez fejk preoblačevanju nagnjenih fašistov-komunistov. 

Vsi vemo, da je ob izginotju nemške soldateske in nastopu kompartijske udbaške soldateske v resnici bilo zgolj in samo to - "Razjahaj Kurta, da vzjaha Murta", oz. šifra "menjamo rahlo rabljene uvožene fašiste za nove domače fašiste", kakor bi rekli modri Eskimi iz okolicu Guču. 

Jebenti, keri motenci ste eni. Zmaga?! Haloooo! 70 let po sramotnih antinarodnih dejanjih epskih razsežnosti. Pa kje jaz živim?!

Link

Ni komentarjev: