petek, 20. maj 2011

1217516 - Sovini subtilni kiberteroristični prijemi

[Maj]
Sam janševcem je pa vsaj nekje za čestitat.

IT strokovnjaka imajo vrhunskega.

Enkrat sem na spletni strani demokracije napisal nekaj čez velikega vodjo in v parih urah mi je bilo vdrto v gmail predal in spremenjeno geslo....

Škoda, ker energijo in znanje ne uporabljajo za kaj koristnega, če bi jo uporabljali bi bili mnogo boljša stranka kot so.

Ehh, Maj, spet si napačno sklepal. Tebi v gmail ni vdrl nikakršen " Ajti-janševec", ampak SOVA, ki še vedno deluje kot obvečševalno-kontraobveščevalna agencija Kompartije. Šli so malo povohat kdo je ta hudokurčnež, ki se tam na Damakracije gre komunističnega agitatorja in provokatorja, in ko so ti vdrli v gmail so v bistvu delali hitri dju diliđens, če se bi te dalo nanovačit da za Kompartijo narediš kakšen bolj otipljiv karbarizem, puckizem, ropizem, cviknjarijo, alpa kosdarijo vsaj. 

Ker te potem nea so nič kontaktirali, morš vedet, da to v slengu obvečševalno-kontraobveščevalnega komjunitija pomeni "Sikter!", ker so tudi oni rapidno prečitali, da si navadna navijaška telebanska y bogamy tudi rdečetalibanska ofčica, pa so te eto sledom analitike y bogamy dialektike tudy, hehe, za vse večne čase dali v fajl sez oznako "NEUPORABEN", "...ker nea more biti koristen, da ga jebeš. Razen kasneje ko Organzacja spet prične uporabljat še sve preostale ekstremne teroristično talibanske metode komunističnega đihada & intifade, bi se ga pa morebiti s pomočjo LSD dalo prepričati, da se samorazstreli v centru Grosupla, ko bo Janša v soboto šel po kruh h onemu Šiptarju, da bofši ženi naredi vselje iz sezamovimi kifeljčki". 

Zraven pa v fajl dodali še kratko karakteristiko: "Zaslepljen fanatik, ki patološko sovraži vse tisto in vse one, ki niso izrecno za Kompartijo, katero percipira, da mu je zrihtala, da lahko skupaj sez rdečetajkunsko kamariljo muti na račun delovnih Slovencev neobdavčeno. Videti je da ravno zaradi izraženega prokomunajzerizma, Janšo sovraži na prvem mestu in najbolj. Materialistična gnjida, ki si je umislila, da mu je Janša kriv, ker je moral plačat 100 evrov več davka, nič ga pa ne moti, da desetine tisočev najboljših Slovencev plačuje "več davka" oz. drakonske harače na svoje prihodke iz dela in navzgor neomejene prispevkovne rekete in to že 20@45."

Link

Ni komentarjev: