četrtek, 26. maj 2011

1223629 - kako moteni komunajzerski umi percepirajo razredne sovražnike

[mataj]
> Imam samo pet let starega hyundaia accenta, njegova tržna vrednost je okoli štiri tisoč evrov in okoli tri tisoč evrov v različnih skladih. To je tudi moje celotno premoženje.

Tega tipa pa res ne razmem. Če je njegovo premoženje vredno vsega 7000€- zakaj vraga potem zagovarja sistem, ki favorizira superbogataše?

How about this answer: Zato ker Rado ne zagovarja tak sistem. Ampak je to samo tvoj amaterski prokomunajzer agitprop demagoško-populistični poiskus, da mu to podtakneš. 

Kaj praviš, a bi to lahko fungovalo? Ali bi znalo biti, da Rado, ki zgolj konsistentno insistira na poštenem nezajedalsko-nerentarskem družbenem dealu, v bistvu druka za poštenje, zakonitost, enakopravnost, meritornost, svobodo in pravičnost, ter proti komunistični diskriminaciji in penaliziranju prihodovalcev iz dela in podjetnih, ki nas vse hranijo, ki niso iz kroga posvečenih in maziljenih, torej iz kroga državnih kolhozov in tajkunskih kartelov ter bratovščin plus sinekurcef - plačanih volivcev komunajzer kamarilje?

PS

Ko komunajzarom kdo v javnem življenju kakorkoli relevanten in spričo svojega v praksi potrjenega akademskega status de facto kredibilen, pod nos pritrese njihove lopovluke, za katere se patetično trivijalno-vulgarno-nespretno pretvarjajo, krilijo sez ročičkami in izgovarjajo, da jih počnejo v imenu "malih človečkov", in tem lažem zaradi slabe vesti oz. obolelosti za Linda sindromom že kar sami zelo radi verjamejo, hehe, izrabijo komunajzarčki in njihovi navijački to, da dotičnega napadejo, da se sam bori za favoriziranje superpremožnih. 

Slednje, seveda da v njihovi retoriki in percepcijah avtomatično podrazumeva tudi kriminalizacijo in sataniziranje vseh bogatih kar počez in še več, da je vsak, ki je za tovrstno liberalnost in zavezanost svobodi, enakim priložnostim za vse in antidiskriminaciji, ter recimo dopuščajo idejo, da Slovenci smejo tudi obogateti, avtomatičko razredni sovražnik malih človečkov. Pač moteni komunajzer umi, jebiga.

Link

Ni komentarjev: