petek, 27. maj 2011

1224665 - nekaj napotkov za tovariša Blaža Kavčiča (ne tenisača, pač pa tistega, ki kandidira na čelo stranke LSD pasjej**cev)

...za korenitejše spremembe v smeri Slovenije kot inovativne družbe z vodilno vlogo srednjega razreda, usmerjeno v trajnostni razvoj in kakovost življenja državljanov kot strateški cilj."

Za to bo moral v Sloveniji najprej nastati srednji razred, ki ga bo vsaj 60 krat več kot ga je sedaj (sedaj ga je cca nekaj manj kot en sam ubogi %). Kriterij je seveda kupna moč na EU trgu. In ne po komunistični alkimiji opredeljena matematična sredina med najnižjo človeka nevredno zmanipulirano netržno mezdo in najvišjo mezdo. 

Srednji razred v Sloveniji lahko nastane samo tako, da se kandidate za premik v ta razred neha sistematično davčno-prispevkovno izčrpavati in prisilno uravnavati v bedi ter, da se ukine manipulatorska, prosti trg dela sistematično distortirajoča "miza socialnih partnerjev".

Skratka, tudi efektivni davek na prihodke iz dela mora pasti na raven efektivnega davka na prihodke podjetij oz. vseh drugih vrst prihodkov, najkrajša pot je seveda EDS, davčno izvzetje pa mora postati primerno visoko, recimo skandinavskih 18 tisoč EUR in to enako za vse vrste prihodkov, prispevki morajo postati navzgor omejeni, pa bo hitro nastal srednji razred. 

Pri sedanji talibanski ureditvi pa seveda da srednji razred ne more nastati v Sloveniji, ker so vsi iz dela prihodujoči, s pomočjo delovanja več uravnilovskih vektorjev hkrati, prisilno uravnani v bedi daleč pod ravnijo kupne moči srednjega razreda, merjeno na ravni skupnega EU trga in ne po ideološko-fovšijski omejenosti uma kompartijskega politkomisarja.

Država se pa iz tovrstnih manipulatorsko-nategunskih "dogovarjanj" mora umakniti.
Država in politika tudi!

Vsak se naj sam, s konkretnim delodajalcem, v formi pogodbe o delu dogovarja za svojo plačo, kdor pa to noče, naj svoje pravice dogovarjanja prenese na sindikat, pa bo pred delodajalca stopil sindikat, delavec, ki se je tako odločil pa s tem postal "po sindikatu zastopan delavec". Država in politične stranke kot partner pri teh "dogovarjanjih" nimajo kaj iskati.

Dobrodošel bo vsak, ... ki je pripravljen zgodovinske travme slovenske nacije pustiti v zakladnici zgodovine in se posvetiti življenjskim interesom sedanje in prihodnjih generacij slovenskih državljanov."

Za dosegao tega cilja "na brzino oz. po najkrajši poti", se mora tovariš Blaž konkretno potruditi, da se zgodi naslednje:

1) Na adekvatnem pristojnem slovenskem ali evropskem ali UN sodišču se uradno spelje sodni proces proti "domnevno neznanim storilcem iz vrst KPS in iz vrst paravojaških enot militantnega krila KPS, z imenom partizani". Na tem procesu se te "domnevno neznane storilce" obsodi na skupno cca 11 milijonov let zaporne kazni. Pravno dejanje, ki je spričo masovnosti že do sedaj odkritih ostankov trupel pomorjenih nujno, a gre hkrati za nujno potrebno razmejitveno simbolno dejanje, ki je nekaj drugega kot dosedanje verbalno mudološko sprenevedanje in leporečenje komunističnega zanikalnega agitpropa.

2) Po adekvatnem pristojnem slovenskem, evropskem ali UN sodišču se KPS proglasi za zločinsko organizacijo, proti vseh njenih vodstvih v času inkriminiranih dejanj med letom 1940 in današnjim dnem, pa se uvede ločena preiskava in se jih obsodi za konkretna dejanja. Vodstva KPS v obdobju med 1940 do danes se obtoži "zarote proti ljudstvu in zločinskega združevanja za izvedbo zločinskega podjema", ter se vsem proti katerim se najde dokaze tudi ustrezno sodi. Če se pa ne najde niti za enega, se na koncu procesa izda sodba proti "neznanim storilcem iz vrst vodstev KPS v inkriminiranem obdobju za konkretna inkriminirana dejanja".

3) Vsem organizacijam - pravnim sukcesorkam KPS, se odvzame vse premično in nepremično premoženje in se ga nameni v humanitarne namene. Tako ravna recimo italiansko pravosodje pri odvzemu lastnine podobnih mafijskih in zločinskih združenj.

4) Strankam pravnim sukesorkam KPS (Torej tudi Blažovi LDS) se naloži, da se morajo vse te stranke uradno razpustiti. Pri čemer seveda vsak izmed neikriminiranih članov ima pravico ustanoviti poljubno novo stranko. Dejanje je predvsem simbolne narave, da bo narodu, spričo znanega večkratnega kamuflažnega preoblačenja in preimenovanja s ciljem zavaravanja naroda in brisanja zločinskih sledi, jasno kdo je danes ponosni sukcesor zločinske organizacije z imenom KPS, ki se je nadaljevala v ZKS, ki se je nadaljevala v...

5) Prepove se veličanje fašistično-komunističnih klavcev iz vrst na sodišču za zločinsko organizacijo proglašene KPS-ZKS-... in paravojaških partizanskih enot. Vred s prepovedjo glorificiranja teh spak na vsakoletnih pasjih procesijah širom Slovenije. In preimenovanjem vseh ulic, trgov in ustanov, ki nosijo ime teh zločincev. Npr. Josip Broz Tito.

6) Evropsko deklaracijo o obsodbi komunizma tako kot vseh drugih zločinskih režimov, končno podpiše tudi uradna Slovenija, tako, kot so to že storile VSE druge evropske države.

7) Iz učbenikov v Sloveniji se briše vse, kar veliča zločinske režime kot so fašizem, nacisocializem, neonacisocializem, komunizem in podobno, ter tudi vse kar poveličuje teroristični asasinsko viđilanstki oborožen prevratniški komunistično-revolucionarni boj militantnega krila KPS in podobnih organizacij na slovenskem tlu.

 
Etooooooo. Samo za to si naj tovariš Blaž prizadeva, da se hitro materializira, pa bo debate o njegovi in njegove KPS polpretekli oksimoronski preteklosti konec, kot bi rekel keks. Konec-koncev, kdo v Sloveniji danes govori o Trobcu? Ko je enkrat bil obsojen in zaprt, so o njemu pisali tabloidno še par mesecev, potem je pa, kot vsi zločinci in vsi zločini, romal na smetišče zgodovine. Spontano! Normalno!

Na tak način bo tovariš Blaž sebi in svojim istomišljenikom zagotovil možnost dolgoročnega svobodnega in častnega delovanja. V opoziciji! Svobodnega nearogantnega opozicijskega delovanja na politični sceni RS, četudi na platformi odkrito rentarsko-roparske doktrine komunistov, kakor je za komuniste normalno in običajno v vseh normalnih državah in družbah na svetu.

Link

Ni komentarjev: