četrtek, 19. maj 2011

1215405 - pacta sunt servanda

[NavadniNimda]
Dobro in zelo jasno napisano, Shamane. Tudi v nekaterih prejšnjih referatih se eksplicitno poudaril na tiste, ki so že prispevali v pokojninsko blagajno in sedaj pričakujejo neke dostojne pokojnine. Ampak zgleda, da jih ne bodo dobili, saj bodo rezali tudi "pri najvišjih pokojninah". Poseganje v pogodbe za nazaj, pa je grdobija, primerljiva z najbolj komunajzarskimi vonjimi in mirovnimi zločini.

Če bomo nekoč želeli biti pravna država, se bomo morali navaditi, da je treba sprejete in podpisane pogodbe spoštovati, predvsem tiste za nazaj, "pa košta šta košta". Pa če Brozalica to prizna, ali ne. Ko ga yebe, njega i njegovog Zdravka Čolića.

PS. Še tole: jaz sem PROTI sedanjem pokojninskem sistemu, ker je socialističen, skupnoskledarski. Vseeno pa je tiste, ki so se upokojili, ali se bodo kmalu, potrebno v popolnosti izplačevati, kot jim je bilo obljubljeno. Beseda velja - če se je ne da izpolniti, je potrebno najprej zamenjati sistem, ki je dal besedo, ki je ne zmore izpolniti. Po domače povedano, je potrebno komunizem oterati s scene!

Natančno tako.

PS

Zapisničarja, prosim vljudno, da naj v zapisnik doda, da se pridružujem Nimdinemu izražanju gnusa do sedanjega roparsko-eksproprijativnega komunajzer-talibanskega nasilno-uravnilovskega sistema, in to z enako stopnjo gnusa kot ga čutim do na novo izraženih eksproprijativno-roparskih aspiracij v predlogu nove ureditve.

Pa ne le zaradi uravnilovke, ki ama baš niti malo nima nič opraviti s sistemom varčevanja za starost, temveč tudi zato, ker so v ta sistem med rente črpajoče povsem nerezonsko podtaknili tudi one, ki niso nikoli nič kontribuirali, ter tudi izplačila v zneskih, ki nimajo temelj v kontribucijah. 

Pa nam eto zdaj, ko je to že podtaknjeno v sistem, gredo laprdati o "nevzdržnosti" sistema. Jebiga, lahko bi nam noter podtaknili tudi recimo vse dolgove DARSa, pa kakšne milijardne sanacije državnih bančnih kolhozov, pa nejmit druga bremena, ki ne sodijo v PAYGo, pa bi potem še lažje dokazali "nevzdržnost" PAYGo. 

Pa saj nam v bistvu so, ker v teh dneh se je začel drugi val agitprop ofenzive, ki več ne operira z "nevzdržnostjo PAYGo" pač pa zdaj vsi že pišejo in govorijo o "bankrotu države", kar naj bi nam signaliziralo, da se še naprej namiguje na neobstoj meje med namensko PAYGo blagajno oz. namenskim kontom v proračunu in preostalim delom državne blagajne. Reči valda hočejo, da je njim to masa penezof po kateri so nekoč lomastili nemarno netransprentno in poljubno, to počnejo danes in imajo to isto namen početi v bodoče. 

Pa eto ko ima, ravno zaradi njihve doktrine in načina vladanja, prezadolžena neosocialističan đamahirija težave z "vzdržnostjo" jo po njihovem ima tudi PAYGo, v katerem pa vendarle velja načelo najprej kontribucija penezof v sistem - šele nato kakih 40 letih kasneje, pa renta ven. Sekvenca otipljiva kontribucija -> renta. Oni brez sramu govorijo kot otipljvih kontribucij sploh nikdar ne bi bilo. Kot bi zato, ker danes imamo ali bomo nekoč v bodočnosti imeli domnevno manj kontributorjev, smeli kar odmisliti kot Triglav veliko in prezentno dejstvo otipljiva kontribucija -> temeljem tega de facto zaslužena renta

A kot Nimda lepo konstatira, s tem se zgolj prikriva, da komunistom ni ekonomsko vzdržen njihov rentarski zajedalski neosocializem-fašizem dvapikanula. Kar nima veze s PAYGo, kakor ga poznajo normalne nebananistanske države. S katerimi nas druži edino otipljivost naših kontribucij, ki je bogami povsem enake kakovosti kot nemška. Tudi tam kontribuiranih otipljivih recimo 500 evrov šelestijo enako kot pri nas.

In prav tako se prikriva, da so premoženje družbe in države ustvarjeno po sužnjih v času socializma enapikanula, neutemljeno dali de facto na dispozicijo za ropanje izbranim, maziljenim, zgolj nekaterim NjihovimSvojim, čeprav bi ga morali v celoti vrniti/nameniti onim, ki so delali kot sužnji v prejšnji verziji komunističnega fevdalizma oz. potemkinove fasade od sistema, kakršen jim je bil tisti njihov zmazek. 

To je danes že očitno - vse premoženje bi, potem ko vrnejo dokazljivo v hajduških divjaških boljševiških eksproprijacijah nelegalno odvzeto, alocirati v namenski pokojninski sklad. Da se nasilno zmanipuliranim sužnjem iz tam k bednim pokojninam dodaja sociala ali "dodatna pokojnina", ki jo iz pravega PAYGo ne morejo dobiti temeljem njihovih nekoč zmanipuliranih in zato defacto bagatelno nizkih kontribucij.

Vse elaborirano je eno navadno, z Lune s prostim očesom vidno, trivijalno, podmuklo podtikanje sociale v pokojninski sistem in kamuflažna, zgolj formalna izmestitev sociale iz proračuna, da se jo netransparentno podeljuje sicer tudi nič krivim sužnjem, ma tudi rentarjem maziljencem režima. Vsi skupaj pa de facto funkcionirajo kot maziljenci in plačani volivci kamarilje, ki to uprizarja.

A navkljub vsemu insistiram na strogem in brezrezervnem legalizmu, ko gre za nedopustnost apliciranja katerihkoli novih zakonov s prikritim učinkovanjem "za nazaj". Spoštovati se imajo vse pravice že pridobljene po sedanjih in prejšnjih zakonih. Pika! In Amen! Razen seveda, če tožilstvo in sodna veja oblasti stopi v akcijo in KPS, ter vse njene vlade od leta 1945 do danes razglasi za State capture izvajajočo roparsko zlodejsko mafijo, ki se je šla "združeni zločinski podjem", hehe, posledično pa razveljavi stotine lopovskih in nelegalno sprejetih zakonov, ter določi odškodnine ropanim državljanom in drugim prizadetim.

tako kto ej italijansko pravosodje razvlejavilo celo ustanovitvene listine podjetij ustanovljenih po mafiji, ter vse premoženje onih ki so se okoristili zaseglo.

Naši komunisteki so eni navadni denial nategnuski pizduni, ki punci po lažovsko izi, z neznosno lahkostjo izstrelijo , da "niso not" v bistvu so ga pa spustili, pa revca ima na glavi odločitev abortitati ali roditi, njih pa nič več na spregled, to svojo pizdunsko nemoškost brez zadržkov in najmanjših skrupul širijo tudi v zakonodajo države, hehe. Takšnih je ta naš, od toksičnih komunističnih nategunskih hlapov očlitno usodno kontaminiran prostor, poln kot ocean vode.

Nacija, ki se politiko gre tako, da ne spoštuje lastnih nekoč sprejetih zakonov, je lopovska barbarska skupnost, ki bo večno obsojena na hajdučijo.

Link

Ni komentarjev: