torek, 31. maj 2011

1229088 - bolezenski simptomi Slovenije

Kako bulana je Slovenija se vidi iz naslednjega:

- Obstaja močna skupina (lobi) ki druka za dvig cen nepremičnin. Vlada je zraven. Politika je zraven. Vsi so nervozni in molijo "Draga dobra vila stori že enkrat da cene nepremičnin zrasejo": Kot bi to bilo nekaj česar se bi kdorkoli na trgu moral oz. smel veseliti. Cel svet inovativno dela na tem kako stroške in posledično cene dobrin nižati, v Sloveniji se pa druka in hrešeni vprid zvišanju cen. Iz medijev je razbrati čedalje večje vzburjenje in hrepenenje, nalsvi tipa "Končno oživljanje, cene poskočile za 5%", so pa nam valda normalni in dobrodošli. Bljak!

- Obstaja močna skupina (lobi) ki druka proti neposredni demokraciji naroda. Češ, drago je. Vlada tega naroda je zraven v tem lobiranju. Včadajoča politika je seveda na čelu. Tudi nekatera opozicija je zraven. Civilna družba je zraven. Umetniki so zraven. Mladi izobraženci so zraven. Vsi intelektualni gnusi so zraven in gnusi so očitno skoraj vsi. Ki jih ne moti da taista fašistična klika letno nasilno preko davkoprispevkov odvzame 500 milijonov cvetu Slovenstva in jih preko "sanacije" in "dokapitalizacije" državnokolhoznih enelbejev kanalizira v žepe kordežev, ki jih s temi penezi mazili.

- Obstaja močna skupina (lobi) ki druka za odkrit rop nacije preko slabega, malicioznega predloga komunistov za kvazi reformo pokojnnskega sistema, v bistvu pa za ohranjanje boljševistično-nasilnouravnilovskih družbenih odnosov. Vlada tega naroda je ne le zraven, je kreator vsega tega. Vladajoča politika je kreator in potemtakem lider v tem. Celo nekatera opozicija je oportunistično in poniglavo sluzasto zraven. Tudi sindikati bi bili zraven kakorhitro bi raven nasilne uravnilovke in diksriminiranja cveta Slovenstva bil zadosti radikalen.

- Fašistična vlada vzakoni privatne cehovske milice, ki bodo palile in žarile po Sloveniji v korist primitivnih delonačrnih furmanov recimo, ki s kombiji in kamiončki drvijo 160 na uro po slovenskih AC in terorizirajo ter gorožajo celo Slovenijo. Češ, nekši furmani jim na črno hodijo v zelje. Nekega dne bodo vzakonili legalizacijo marihuane, pa bo njihov ceh organizial zares jebeno učinkovite milice. Mlada in stara inteligenca, ki ima dostop do medijev druka za uvedbo teh fašističnih milic. To so taisti ljudje, ki so včeraj sodelovali v fejk alarmu, češ da je v Sloveniji nastopila medijska cenzura in tema vobče kakorhitro na oblastni poziciji niso več bili NjihoviSvoji komunisti. Ker komunisti so eto vobče na planetu Zemlja najbolj znani ljubitelji svobode tiska in svobode vobče. Evo na primer Severna Korea: Pa Kuba.

Bolana družba, bolana dedi in pupike moje, hudo bolana. Da niti ne rečem, da v vseh medijih grmi samo o tem kako se bi izmislili kakšen nov način redistribucije prihodkov in premoženja. Sintagma UTD je čedalje bolj v etru. UT pokojnina pa čedalje bolj v zakonu, hehe. Na koncu balade bomo državo lahko preimenovali v UTx ali v UTnejmit.

Link

Ni komentarjev: