torek, 24. maj 2011

1220142 - kdo pravi, da se nas tuji investitorji izogibajo, nekateri iz davčnih rajev prav na veliko vlagajo

[gogi1]
> [2756]
> Nastaja nova država Talibanija, v katero ni tujega kapitala, ker ta že odhaja, lastni podjetniki pa trumoma bežijo v okolju in pameti bolj prijazne države.

Aja?
Jaz sem pa slišal, da se veliko tujih kapitalistov zanima za naložbe v naše kolhozje, predvsem iz Liechtensteina, Cipra, nekaj pa jih je tudi iz Nizozemskih Antilov.

Hehe. 

PS

Eni celo tak močno imajo radi našo deželico, da so že sedaj direktorji in nadzorniki tistih tujih firm sami Slovenci, alpa Slovenke, ki imajo poštni nabiralnik. Pa še za razliko od naših domaćih neoliberalnih zveri, recimo Akrapoviča in Boscarola, ki grozijo da bodo odšli iz SLO in se puntajo proti pravični delitvi njihovega dobička med use ljudi, toti tuji kapitalisti sez prelepih otokof, ki zdaj drejo k nam, so že v štartu celotno lastništvo svojih podjetij razdelili med Slovence, ker oni vedo, da je edino tako prav in tu pa tam je v lastništvu udeležen še kak balkanski poslovnež (btw, tudi EU podpira regionalno sodelovanje, hehe), ki ga nekateri fovšljivi desničarji v tožilstvu RS praviloma obtožajo, da je narko diler in podobno. A takšni uspešni poslovneži, ki pri nas investirajo, seveda da niso kriminalci, ker se zelo dobro poznajo z našimi najuglednejšimi državljani. Niso in pika. Če vam pa povem. Majke mi sudija.

Link

Ni komentarjev: