ponedeljek, 30. maj 2011

1228472 - še enkrat na kratko o političnem spektru v Kranjcef

[Maj]
> [janezpizdek]
> Dragi, morebiti na forumu prisotni eksperti za normalno ne-revolucionarno pravo, prosim povejte, a Janša v primeru totih 50+ lahko celo ukine komunistično revolucionarno pravo, al ne more? Kak je zaj sez tem?

In še več, ne samo ena stranka, katastrofa bi bila že, če bi dvotretjinsko večino dobila samo leva ali desna stran.

Ker desna stran v SLO ne obstaja, razen v pravljicah, vicih in umih površnežev, ter seveda v agitprop slepilno-nategunski demagogiji komunističnih ekstremističnih fašistov, ki potrebujejo manipulacijo oz. popačenje merilnega sistema za fejk premaknitev, v bistvu zelo levega levičarja Janše umetno na desno ultra daleč stran od sredinske črte, da bi ultraški komunisti-fašisti sploh lahko prav tako fejk seveda izpadli leva-na-sredini, torej, ker desnice ni, nam ostaja zgolj ta naloga, da onemogočimo komunajzare in druge rentarje, ki jih ti častiš đabest sez skupnim ljubkovalnim imenom "levica" in se pri tem šopiriš, kot bi to bilo kaj pozitivnega in zaželenega v katerikoli družbi, hehe.

Zamisli se malo Maj, kako se bi ti počutil, če bi te nekdo ljubkovalno poklical tak: "Hej Maj, ti moj lopovski kleptomanski zajedalski podmuklo-podmizniški rentarski đabalebaroški drugim ljudem dohodek kradoči pizdek, skratka levičar, pridi sem, da te stisnem". 

Če bi v SLO kakšna pregovorna dobra vila storila, da na volitvah 90% poslanskih mest dobi Nova Prava Liberalna Stranka polna brščičev, mrkajićev, franklov, pezdirjev in podobnih, preostalih 10% pa desna sredina, ne bi bila prav nobena katastrofa. Pravzaprav, če bi Slovenci premogli toliko racia, politične pragme, pameti vobče ter politične modrosti in takšno plebiscitarno podporo normalnosti konsistentno izrazili ene 20 mandatov zaporedoma, da komunajzerizem povsem eliminiramo iz zakonov, da komunajzer-rentarstvo povsem umre, zgnije in se v smrdljiv prah sesuje, ter za vedno izgine iz sveta Kranjcev, bi to bil tako velik in totalen preporod Slovenije, da bi za večno postali bolj podobni Švici in nič podobni Severni Koreji. 

A roko na srce, četudi se bi zgodilo samo to, da tvoja "levica" zgnije in izgine iz življenj Kranjcev, bi jaz že to štel za velik uspeh.

Link

Ni komentarjev: