sreda, 4. maj 2011

1197319 - zakaj bi se morali tožilci malo poukvarjati s Svetlikom & co.

Komunistične viđilanteje, Svetlika, Zalarja, Pahorja in vse druge člane vlade in oblasti, vred sez onimi zombiji, ki jih v svoje oddaje vabijo raznorazni desparatni pizdeki, da od tam kot nekšni samooklicani narodni tribuni grozijo narodu, da si ja ne bi drznil ukiniti finančno podstat za njihov zločinski zajedalski rentarski boljševiško-mafijsko-reketarsko-sinekurčno-zemonok artelni socializem dvapikanula;...

...bi v vsaki normalni državi tožilci že javno opomnili, da naj z vznemirjanjem javnosti nemudoma prenehajo, za javno oznanjanje, da nameravajo oropati sedanje upokojence tako, da jim znižajo pokojnine, pa bi jih morali že poslati pred preiskovalne sodnike, z obtožbo sposojeno iz Haga: "Zločinsko združevanje zaradi realizacije zločinskega podjema velikega ropa s pomočjo zlorabe državnih inštitucij, kar so celo javno v medijih na veliko oznanjali".

Namreč, če član črnogorske mafije v Ljubljani v javnih medijih naznani, da bo iz maščevanja, v primeru padca pokojninske reforme (Ker je recimo v seksualni zvezi z ministrom, pa jima zaradi referenduma trpi seksualno življenje, hehe) vsem upokojencem poslal svoje pubece da jim zasežejo nekaj penezof, sem pepričan, da bo policija pizdeka hitro prijela. Ja no, upam vsaj, da bi. 

Kako, temeljem česa, sme minister za pravosodje in minister za nevemžekarkoli je toti Svetlik, upokojencu, katerega renta je produkt de facto in še kako otipljivih, davnože kontribuiranih premij, davnože materijalizirane upravičenosti do rente, groziti, da mu bo to zdaj odvzel? 

Kaj je zdaj to? A smo hajduški pašaluk, v katerem zalarji in svetliki na oblasti smejo ljudem odvzeti že davno v nespornem pravnem odnosu varčevanja za starost pridobljene pravice.

A viđilanteja Zalar in Svetlik s tem namigujeta bankam, zavarovalnicam in drugim finančnim entitetam, da tudi one smejo svojim varčevalcem zagroziti, da jim bodo odvzele del že davno privarčevanih rent, pa bi recimo Mariborska Zavarovalnica, moji materi smela zdaj neizplačati ali znižati rento, ki jo je mati privarčevala po 20. letih varčevanja v shemi življenjskega zavarovanja? Če sme komunistična kamarilja, pač sme tudi ZM, kali ni tako?

Da bo jasno za kaj tu gre. Gre za nespoštovanje pogodb.

Četudi bi država spričo komunistične devastacije, ki galopira in je z vsakim dnem hujša, čez 5 let imela samo še 4 milijarde priliva v proračun, formalno pravno mora tako obubožana država denar iz namenskih kontribucij v PAYG izplačati upokojencem, za preostali znesek do polne obveznosti PAYG do sedanjih upokojencev, pa država izdati ljudem obveznice oz nek papir, ma država ne more pokojnine znižati ali ukiniti onim, ki so jih že zaslužili. Niti takrat ko spričo nesposobnih in lopovskih oblasti penezof v državni blagajni in PAYG kontu de facto ni dovolj. Vedno se mora napisati papir, ki potrjuje, da bi PAYG morala plačati pa trenutno nima, torej dolguje. Lahko pa danes sprejmemo nov zakon, da se od danes PAYG ukinja pa bo čez 40 let konec vseh težav in nas bo za demografijo bolel kurac. To je bolje kot da nam še naprej zasegajo a grozijo, da bodo vse zasegli oz. da itak ne bo. Ukinimo satanovo komunistično nasilnouravnilovsko igro, vmes bo pa prehodno obdobje, ko zaposleni ne bodo nič več kontribuirali, kamarilja bo pa morala odgovoriti na vprašanje, kje so kontribucije onih, ki vstopajo v upokojenski stan temeljem svojih davnože kontribuiranih kontribucij. No, na takšno čistino bi jaz rad spravil to lopovsko kamariljo, pa da vidimo, kaj nam bodo "pojasnjevali".

Da niti ne govorim, da to kar zdaj govori ta roparska komunistična kamarilja, lepo razodeva in potrjuje, da vse skupaj na tako kratek rok nima še nikakršne veze z demografijo. Gre za poskus prikrivanja dejstva, da so 20 let presežke pritekle v PAYG lokavo prekvalificirali, zlorabili, zameglili, celo nekšno doplačilo iz proračuna v PAYG alkimistično načarali, peneze pa fse v skunoskledo vrgli in zemonskokartelnim klanom na bogato transferirali.

Sploh pa demografija ne more v nobeni pravni državi imeti nikakršne zveze s sedanjimi upokojenci. Ta ima veze z bodočimi upkojenci in to v znesku 100% z onimi, ki bodo svojo prvo kontribucijo vplačali na dan uveljevitve novega zakona, ter delno za one, ki bodo del svojih kontribucij do upokojitve vplačevali po novem zakonu. In to samo za tisti del.

Te pravne relacije je komunističnim lopovom treba pod nujno dotajčiti. Oni kar mislijo, da je dopustno reči, vi gospod shaman sicer ste de facto kontribuiral 2,4 milijona do sedaj, ma ko boste čez 20 oz 25 let v pokoju, bo penezof priteklo malo pa vam bomo namesto 1700 plačali samo 500, in to za vse rente, ne meneč se za zakone za nazaj in za dejstvo, da smo te že oropali za fakin tako visok znesek, da bi moral imeti 10000 pokojnine, pa če živiš 100 let.

Nimam druge besede kot pa to - A B S U R D I S T A N. 
in še te: N E P R A V N A Đ A M A H I R I J A.

Ajde Frankl pošlji mi posnetke in transkripte, da oba pizdeka naznanim novemu državnemu tožilcu Fišerju. On jih bo takoj priprl in naredil preiskavo...eeee..kako da kažem...eeee... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!

Jebotealah, kje jaz živim.

Link

Ni komentarjev: