torek, 3. maj 2011

1196113 - kaj bi socialisti pravzaprav radi dosegli z zavzemanjem za UTD

[PKarolina]
Dobila sem obvestilo od DU, da naj v roku 5-dneh za vložitev napovedi za odmero dohodnine od dobička od odsvojenih vred.papirjih ter investicijskih kuponov za leto 2010. če tega v skladu z odl.394.čl. ne storim me čaka globa za prekršek v raz.200 do 400evrov.
Sedaj pa ne vem, zakaj bom plačala globo, ker namreč se mi od dobička in inv.kup. niti ne sanja.

Verjetno mislijo z odtujitvijo vr.pap. delnice, katere nam je podaril Bajuk od KBM in sicer za 27 evrov. Teh delnic sem kot budalo kupila 10 za 270 evrov, ker pa so bile čedalje manj vredne sem jih prodala za 110 evrov. Imela sem izgube za 160 evrov, mar DU smatra to kot nenapovedano napoved dobička. mojo izgubo si DU prisvaja kot dobiček. Kje živimo, mislim, da bom šla v cigansko skupnost, če me bodo sprejeli, saj je njim veliko lepše.

Malo počakaj, kmalu bodo komunisti Slovenijo tako močno devastirali, da boš tako revna in povsem odvisna od miloščine države, ki ti bo dala soc. pomoč, ki ji bodo rakli UTD. Ko boš pa od zdravnika dobila potrdilo, da za na šoht rabiš pleničke, ti bodo UTD od 400 EUR, nadomestili sez UTP v višini 280 EUR.

Ko zatem tovarišija razglasi da je Slovenija poslej tudi uradno komunistični kibuc, ti ne bo treba iskati drugih tovrstnih skupnosti.

PS 

E pa, za to so se tudi borili in prizadevali. Komunistu ni lepšega od tega, da je cela nacija odvisna od miloščine kaljajoče doli v blato med obubožane delouce sez nomenklaturnega dvora. Samo še Topčider jim manjka, pa bi imeli spet total reinkarnacijo socializma ena pika nula. To bi komunajzari uživali v "nerazslojenosti". Rdeči tajkuni bi pa končali na Otoku. Onemu umetnemu pred Koprom. Ki bi da naredil Gantar. Predlagam ime otoka: Slocomunitraz. Deja vu, tovariši komunisti.

Link

Ni komentarjev: