četrtek, 12. maj 2011

1207692 - le kako bi Češko komentiral slovensko pogoltno obdavčitev???

Dobiček Češko skriva - tudi zaradi prevelikega razkritja v slovenskih bilancah in s tem, kot je razložil, manjšanja konkurenčne prednosti, je pred leti sedež holdinške družbe preselil na Nizozemsko. Pomaga seveda tudi, da so davki tam precej nižji od slovenskih.

Klasika. 

PS

Zanima me kaj bi ta Češko, ki je bojda osebni prijatel od Murglbabe, odgovoril, če bi ga na TiVu v prajmtajm novicah vprašali. "Ali se vam zdijo slovenski davki na delo in iz dela visoki in ali se vam zdijo slovenski navzgor neomejeni prispevki eno samo škandalozno eksproprijativno divjanje murglbabinih boljševikov?" 

Ne morem si pomagati, ma skoraj 300% sem prepričan, da bi Češko, tak kto večina članov Falange 21, spoštujoč ideološko doktrinarno linijo KPS, odvrnil: "Naši davki niso niti najvišji niti najnižji v EU, in sami po sebi niso problem"...ter nadaljeval..."Forbes je pa obična neo-kakopak-liberalna pederčina". Hehe. 

Sam pa, toti Češko očitno ima najraje, če mu holding ima sedež v Oranju. Tax free honderd procent. Takorekoč pljunjen Golobćić. Ista tehnologija. Najbrž tudi isti notar in odvetniška hiša, haha. Kaj, a toti Čefurin ima internešnl dipartment?

Alpa Murglbaba, ki poje hvalospeve slovenskemu prisilnemu komunističnemu zdravstvu z neomejenim haračem in neobstoječim benefitom ko gre za zares bolezni, sam se pa raje zdravi v Švici. Alpa Tretjerazrednič Iljič Uljanov, ki ravno tako sere o solidarnosti in nujnosti navzgor neomejenega zajednja mladih inženirjev, sam se pa še najraje operira v Avstriji. Sicer na svoj račun bojda, ma vseeno, hinavsko in demagoško se obnaša. 

Ker, jebiga, nasilno uravnavanje v bedi še nikoli ni veljalo za fevdalce, pač pa zgolj za primitivno ruljo, ki se jo z demagogijo drži v suženjstvu. Bilo kuda rdeča hinavščina svuda.

P: Meni bi ta Češko bil ena sama big fakin good bizines njuz v Sloveniji, če ne bi bil prostovoljni pripadnik rdeče hinavske falange tventiuan.

Če bi recimo na ono vprašanje odgovoril tako: "Naši davki in zlasti prispevki, oz. vsi harači v zvezi z delom, vsiljeni zaposlenim in firmam, so dizaster in so sramotno oderuški, ter predvsem vsiljeni že klošarjem, najvišje stopnje pa usekajo že na ravni nemške socialne pomoči...

...če bi tako rekel, bi jaz imel en sam velik "kapo dol" za njega. Pustmo mi njegov asortiment of useless products, hehe. On je naredil dobro in veliko firmo, ljudje so pa kupovali prostovoljno. Ne vem sicer ali se je tudi uon, tak kto vsi maziljeni kapees posvečenci, financiral pri enelbe kolhozu sez moratoriji in nizkimi obrestmi, mi pa potem sanirali, če je, vzamem nazaj vse akrs em ga pohvalil, hehe.

In če bi Češko dodal še, ja šel sem v Oranje zato, da plačam čimmanj davkov, ker nisem blesav rdeči kamarilji financirati njihov socializem dvapičkamumaterinanula, bi ga poiskal in mu stisnil roko, ter plačal tanarbol kosilo, magari v Juretovem Kubotu, pa še prosil bi ga če bi skupaj sez menoj sanjal mokre sanje o Katji Jevšek, če že nea morva biti frenda.

Link

Ni komentarjev: