ponedeljek, 9. maj 2011

1203629 - kdo, če že, lahko slavi dan zmage

[153]
Zmago miru (za vse-vsakogar po svoje) nad WW2, danes in naprej,
velja slaviti, se je spominjati, nič manj kot doslej.

V UK da. In USA tudi. Ne pa tudi v Sloveniji, kjer se je poleg zmage nad okupatorjem, zgodila tudi "zmaga" nad nedolžnimi živimi zazidanimi v rudniški jašek in zmetanimi v fojbe in nad dojenčki namerno do smrti shiranimi na Petričku. Kdor zagreši to, bi moral če ne prej pa leta 1991, če ne prej pa ob evropski obsodbi komunizma, če ne prej pa danes, utihniti in nehati slaviti klavce. Lepo potihem in brez pompa N E H A T I. 

Dajte si zapomniti - zmago nad okupatorjem ste oskrunili, ko ste pomorili desetine tisočev Slovencev, mislem vašisvoji klavci so jih, oni, ki jih častite, torej ja, posredno tudi vi, ki slavite njihove, milo rečeno, sumljive "zmage". Nimate pravice niti ust odpreti, kaj šele slaviti klavce. Že dolgo tega je kar so obmolknili vam naproti stoječi klavci, cca 70 let. Pa dajte še vi, jebenti! 

Dokler pa ves ta ostudni kraval počnete, ste obični motenci! Naj slavijo Angleži in Američani. Mi se pa na dan holokavsta poklonimo in na grobovih vseh žrtev pomolimo. Tiho in brez pompa. Pa še Ameri in Briti se naj brzdajo. Kajti Hirošima, Nagasaki, Dresden in podobne zgodbe niso ravno za na velik zvon obešat. Bilo, minilo, ne ponovilo se. U T I H N I T E! Nam, ki smo rojeni daleč po vaših junakov "junaštvih", se ne potrebujete repenčiti. Ker vam ne verjamemo in ne zaupamo niti kolikor je črnega za noktom. Bolj ropotate, manj vam zaupamo! Dobro? Odjebite s svojimi zombijevskimi morbidnimi štosi!

Pravzaprav, pa mi je gostobesednega in vr(e)lega janezpizdek-a,
enega izmed nas, iskreno žal.

Ti se kar nad seboj zamisli.

Kajti komur sovraštvo, v umu in srcu, 
do drugače se izražajočih in/ali mislečih, tako strastno gori, da že 
močno po zgoraj omenjanih diši, kar iz shamanov(e)ih povedi sledi,
mu, bojim se, skorajda ni pomoči. Je mar to izročilo izvirnega Foruma?

Sovraštvo je proaktivno čustvo. Do spak, ki slavijo morilce in to 70 let potem, ko so morili in v rudnike žive zazidavali, morili tudi ženske in otroke in celo povsem nedolžne, povečini svoje lastne sonarodnjake, ne čutim sovraštva. To bi bilo preveč čustev darovanih spakam. Potrata nebeške energije, ki si jo spake ne zaslužijo. Ki si pravzaprav nikakršnega čustva ne zaslužijo. Do njih sem brez čustev. Ena sama praznina me je, kvečjemu hladna analiza, vsakič, ko mi jih kdo omeni, ali se mi sez svojimi pasjimi procesijami in zombijevskimi klavskimi orgijami naguzijo v vse medije moje uboge dežele. V prajm tajmu, kakopak. In tako vsako leto. Kaj meniš, kali ni to sovražno dejanje, da mi nekšni mrakobni tipi sez thompsoni in šmajserji iz ww2 stoječ pod spomeniki klavcem grozijo, da nekšnih njihovih anakronističnih tekovin, menda to pomeni vrednot, nea dajo? Kdo tu sovraži, jebemmo mast, stihoklepec, o ti, ki jih tak čislaš?

Ne morem pa jaz pomagati, če ste na svetu takšni hinavci, ki vsako izrekanje grde in predvsem še vedno nesankcionirane resnice o grdih VašihSvojih klavcih hitite prepoznati za "sovražni govor" in sovraštvo. Vi bi tudi pravni sistem države označili za sovraštvo, pedofile in morilce pa slavili. Malo morgen stari, naj ti razodenem, da ti je to en navaden "sanja svinja o koruzi". Da bi jaz koga sovražil, mora ta to najprej častno zaslužiti in to tako, da se najprej izkaže za osebnost. Ko tako na hiter pomislim, še ne poznam enega samega na svetu, ki bi mu jaz že podelil čast, da ga sovražim.

Veliko, od komunističnih agitprop kontaminatpv v iber dezorijentiranih zblojenčkov, zmedenčkov in begavčkov z nepoštimanimi pojmi sem tu na forumu že srečal in jim skušal približati, da stavek "naš lopovski maliciozni politični program je, da ti s pomočjo državne represije, represivnih prerekvizitov države, ki smo jo v kalsičnem Staet capture vzeli za talca, zasežemo 70% prihodka in slavimo zverinske klavce otrok, žensk in nedolžnih, a tudi sicer marsičesa in celo podobnih zločinov krivih izvensodno ter zverinsko pomorjenih" ne sodi v kategorijo benignega "izražanja mnenj drugače mislečih". To je zločinski manifest, ne pa "drugače misleči". Dobro? A ti tudi lopovu, ki te prestreže v parku in ti zahteva mobitel in denarnico rečeš, "drugače misleči"?

Link

Ni komentarjev: