nedelja, 29. maj 2011

1226996 - nova metastaza gnilobe in razkroja komunajzerskega uma

[NavadniNimda]
> [najobj]
> > [NavadniNimda]
> > Pokojnina, utemeljena na vplačanih prispevkih, je lastninska, in ne socialna pravica.
> > Fenomenalna izjava! Me prav zanima koliko social-skupnoskledarskih pametnjakovičev se bo spotaknilo ob tole pomembno ugotovitev.

> ... čuj, kje ti delaš, če smem vprašat, ha ? ... khmm, ker v moji pogodbi o zaposlitvi nikjer ne piše, da je prispevek, ki ga jaz vplačujem v pokojninski sklad, prispevek za mojo(!) pokojnino ... 

Vem. Zato pa je Brščič rekel, in z njim se vsi prisebni strinjamo, da je pokojnina lastninska pravica, ki pa so jo žal Komunisti spervertirali in jo sedaj razglašajo kot socialno pravico. Tole je še ena stvar, ki jo bo treba popucati, saj se je komunizem prav nemarno razpasel in zaredil v vse pore.

> P.S.: Brščič serje demagoške gluposti, ki nimajo absolutno nobene veze z zapisanim v pogodbi o zaposlitvi ... ja, in samo tisto, kar je zapisano v katerikoli pogodbi skupaj z običajnimi poslovnimi uzancami, je EDINO kar šteje v poslovnem svetu, jebiga ...

Ustavo je treba spremeniti, ker je socialistična. Brščič ima prav.

A prav razumem, da te je vprašal, kje v tvoji pogodbi o zaposlitvi piše, da so prispevki za pokojnino, prispevki za tvojo pokojnino?

Vidiš kakšne mone živijo v Sloveniji. V pogodbi o zaposlitvi to seveda nima kaj iskati. hehe.

Je pa seveda v relevantnih zakonih, koder je definirana ta obveznost, temeljno izhodišče in zamisel, da vplačuješ za svojo pokojnino, za čigavo pa?

Morem reči, da me šokira, ko vsake toliko odkrijem kakšno novo metastazo gnilobe in razkroja komunajzarskega uma.

Jebenti boga, a je res mogoče, da je slovenska komunajzarska pamet šla že tako daleč, da že dopušča, da bi človek kontribuiral samo za pokojnine drugih in sploh ne nujno tudi za svojo? Auuuuu! Hudoooooo! In zdaj to naj jasno povedo slovenski naciji preko medijev, pa da vidimo kdo bo, ne le za predlagano komunajzer lopovsko svinjarijo od kao reforme, ampak kdo bo za obstoj takšne komunistične lopovske zarote sploh! In ta rdeči talibanski lolek to forumu razodeva kar zmagoslavno. Kot bi to bilo njemu v korist!

PS

Imaginirajmo prjatli, Pizdek(P) pride k Organu(O): 

P: Dober dan, tožil bi rad delodajalca, ker mi je zasegel tote, kaksežereče, eee...prispefke za pokojnino, a jih je nea naprej fplačal na toti PAYGO diskonto, al konto al kaksežereče, čuj.

O: Sikter, pizdek! Stopi vun iz zgradbe sodišča!...Ma, napuštaj objekat, bre, napuuuuštaj!

P: Ka teee?! Mar nimam več pravice tožit, jebenti?!

O: Točno tako!

P: Zakaj, če lahko zvem, aubiks porkamadona?!

O: Zato ker nisi stranka fpostopku, bogtenimarad telebanskega! Penezof ti nea so zasegli za tvojo pokojnino, ampak za pokojnino nekoga drugega, za pokojnino neznanega junaka, pizdek zagamani neoliberalni, egoistični, buržoaznoreakcionarni vatikanskodobnanski pičkatimaterina črnuharska, beluhar redneckovskojanševiški!

P: Dobro, dobro, neasm vedu, čuj, ne se kunštvat. Če je tak se vam vljudno zahvaljujem čuj, ker ste mi snel toti štajn sez srca ko ste mi pojasnil, da nea mam jaz problem, pač pa nekdo drugi, toti neznani junak ima problem, to mu povejte če ga srečate. Dobro?. Ajt servus, pa entšuldign, pa gratulujem, da ste me tak velikodušno rešili pred problemi že s tem, ko ste mi daljnovidno in modro peneze zasegli fkorist drugih! Grejt sakses, takorekoč.

PPS
Je pa fino ko ti kumunajzer tak neposredno in prostodušno prizna, da je njim povsem logično, da to sme biti čisti reket. Oz. čista ekspropriacija. Saj mafija v zameno za reket vsaj deklarativno govori o "zaščiti" baš tvojega lokala. Tejle naši mafjozoti pa pravijo, da ti plačaš reket, da bi oni ščitili ne tvoj, pač pa lokal od neznanega junaka, alpa na primer partizana Poldeta, al kak?

Link

1 komentar:

Morgan Edward pravi ...

HELLO VSAKO, Krediti, ki ponujajo 2%, smo certificirani, da ponujamo naslednje vrste posojil * Osebni posojila (nezavarovana) * Poslovna posojila (nezavarovana) * Posojila za konsolidacijo dolgov * Izboljšajte svoj dom * Naložbeni posojili. V čast smo izpolniti vaše finančne potrebe . Težave s kreditom naj vas ne ustavijo pri pridobitvi posojila, ki ga potrebujete. lahko financiramo do 10.000 do 100.000.000 $ kjer koli na svetu, če je za te projekte zagotovljena naša 2-odstotna donosnost naložbe. Če vas zanima, nam pišite danes mrlorenzodiegoloanfirm@outlook.com z naslednjimi podatki:
INFORMACIJSKI OBRAZEC ZA PRIJAVO POSOJILA
Ime......
Srednje ime.....
2) Spol: .........
3) Potrebni znesek posojila: .........
4) Trajanje posojila: .........
5) Država: .........
6) Domači naslov: .........
7) Mobilna številka: .........
8) E-poštni naslov ..........
9) Mesečni dohodek: .....................
10) Poklic: ...........................
11) Na katerem spletnem mestu ste bili tukaj o nas .....................
E-pošta mrlorenzodiegoloanfirm@outlook.com
Hvala in lep pozdrav