petek, 13. maj 2011

1208978 - HDZ predlaga legalizacijo marihuane

Jap. Evo ti trileme nad trilemami punk levičarske populacije na Hrvaškem. Do včeraj so patološko sovražili HDZ in drukali za levo kjer se je dalo, jutri bodo pa šli in potihem volili HDZ. Jebeš ti to ipak je obet legalnega kajenja in posedovanja travce močnejši od ideologije.
V srcu SDP, na volivnem listu pa HDZ. V pljučih pa THC.

PS

Edin ena jeba je. Rvati so že do sedaj imeli težave sez onimi PTSP revčki iz vojne. Plus, tako ali tako so po defoltetu sub-balkansko dinaroidno mentalno fkurcetu. Zaj bodo pa še kolektivno zakajeni. Auuuuuu! 

Imaginirajmo, bratje Slovenci in sestrice moje slovenačke. Prideš na Zrće med vso tisto pomanjkljivo napravljeno mladino in ti k tekili dajo zraven še dva špinela gratis. Hiša časti. Polovica folka že vpije "Neka sidže didžej, da prevzamem jaz!" Natakar pa koma zakajen. (Enkrat smo, mislim da je bilo v Belgiji na evropskem prvenstvu, celo popoldne pili pivo brezplačno, ker so tam imeli zakajenega natakarja, ki je nosil pivo in se sez Slovenci in Jugosi objemal in govoril "brother...brother", kasiral pa sploh ni. Sprva smo rezonirali, da hiša časti, potem da mesto časti, na koncu da UEFA časti, potem smo pa pokopčali, da je natakar zakajen in to je bilo to.

PPS

Evo še teorija zarote, ki se mi je utrnila v sekundi. Slovenija se je pritožila preostali EU, češ, da so Rvati srboriti in se bi kar naprej neki ravsali sez nami za mejo pa ribe pa to pa to, zato da je treba HDZ-ju signalizirati, da naj naciji na široko odpre vrata da se zakadi in posledično malo bolj pacificira, pol pa bomo Slovenci rekli, OK lahko gredo v EU. heheeeeeeeeeee!

Link

Ni komentarjev: