nedelja, 29. maj 2011

1226698 - test za "liberalce" po meri LSD

[enfrice]
> [janezpizdek]
> Levokaonasredinsko krilo KPS. E, pa srečen udarniški dan tovariši komunisti. Vaš liberalizem je viden zgolj pri svobodni izbiri barve in materiala dilda.

Sedaj članstvo LDS predstavljajo samo še lopovi, čefurji in del nekdanjega socialističnega aparata. Drugih ljudi, ni. In jih ne bo.

Preden je Golupćić po poglobljenem in predvsem poduhovljenem razgovoru sez doživljenjskim konspirativnim vodjo vseh slovenskih komunistov in praetorianskih odredov oz. falang v domovini in diaspori ter hkrati predstojnikom glavne murgljske prelature "prišel do zaključka", da je za nadaljevanje efikasnega prikrivanja sledi in zavaravanje ljucva, nujno reciklirati del članstva nekdanje KPS in ustanoviti novo derivatno frakcijo sez zares novim imenom, se je članstvo LDS v glavnem ujemalo z dosedaj največjo parada ponosa v nekoliko razširjeni sestavi. Poleg na paradi marširajočih, oz. gologuzcajočih sado-mazo in ostalih ekshibicionistov, so v LDS šteli tudi vsi tisti "iskreni liberali", ki so prišli dogodku dati pomen in so sez solzico vzhičenja, krileč sez ročičkami občudovali mimohod ultraško ekshibicionističnega jedra stranke. Primorski odred LDS swingerjev je običajno stal pri Nami in na obrazih imel misterizni nasmeh Mona Liza Numero Ćinkue. Ker fse to članstvo, ki je marširalo mimo in stalo ob mimohodu so oni, izkušeni borci, že zelo dobro poznali, hehe.

Do danes se je pod modrim vocvom številnih in pod pomno supervizijo tovariša Jeklenega, rimout kakopak iz Bruslja, zgodilo več iteracij čedalje bolj finega filtriranja članstva. Odpadle so razne pederske inu pizdunske vešče, ki so se hlastajoč po slavi in materijalu zbirale na nekoč ksenonsko močno luč vsemogočne LDS (Kopirajt Golupćić - oool rajtz rizervd) .

Zato se dandanašnji člancvo slavne NSDPS-LDS bolj al manj ujema sez udeleženci parade ponosa, takorekoč. Plus-minus.

Če hočeš v SLO v relevantni javnosti rapidno iz orto komunisto-fašistično-neo-nacisocialistične nagravžno grde rdeče prispodobne seveda gosenice, s katere dolgih dlak se cedi nekšen krvavordečkast gnoj, morfirati v umetelno okranclanega rdečega seveda "liberalnega" metuljčka, čeprav si recimo po svoji notranji vsebini sez Lune s prostimi okami razpoznavno čisti fašist-neosoc-komunist, ki še naprej tamani enako gosenično-parazitsko hrano in iz skupnosklede cuzaš nektarje rentarske, greš lepo na parado ponosa, se nekak prigrebeš do mikrofona in v kamere vseh SLO TiVu štacjonof blekneš neki tacega: "Tu sem zato, ker zelo tenkočutno razumem vas in vaš težak položaj v tej naši še neozaveščeni družbi manipulirani od janšističnih desničarskih hord, ki nočejo podpreti reforme, ljucva, ki se šele uči NašeSvoje demokracije in virsuno-bakteriološke ozaveščenosti, pa vas nea razume niti ko gre za preproste stvari, kot je recimo, navidezno paradoksalno vprašanje, čemu na dildo natikati kondom. 

To vem zato, ker tudi sam sem že začutil grobost te družbe. Ljubim vas in obožujem in podpiram z vsem svojim liberlalnim kakopak bitjem. Majke mi sudija. Jaz svojim otrokom in sodelavcem rad rečem: "Usi mi smo čefuri, anje, in pedri na nek način takisto".

Na koncu še zarjoveš v mikrofon parolo: "Fsi enaki fsi različini! Živela KPS in OF in tekovine in egalitarizem in svoboda useh naših narodof in narodnosti!" In voila! Si že liberalec in to sez certifikatom nacjonalke in vseh komercjalk v enem šusu. Dobro, Gustle Financovnij te še vedno pukne v samico za en mesec, ma Finance itak niso liberalne ampak neoliberalne. Zato ne štejejo. Važno je kaj o tebi Vidmar reče pri Marcelu.

Seveda potem naslednji dan lahko nadaljuješ v vsakdanji življenjski rutini kazati svojo nestrpnost do patetične redneckofske kakopak večine, nestrpno ustavljaš desnico, janšiste, USA, Vatikan in multinacionalke in počneš vse druge karbarizme, puckomumaterinaizme, martakosizme ipd, se še naprej greš insistiranje na diskriminaciji in vobčo hostilno agresivnost do "relativno bolje plačanih", torej do bogatih prešičef med delouci, do ne-ljubiteljev TvojihSvojih klavcev, do kseno-investitorjef, ki bi bojda menda radi kugo neoliberalizma in prostega trga zanesli k nam, greš se svojo hostilno talibanbsko agresijo do nasprotnikov diskriminacije v imenu diktature rentarjev, do lastnikov Apple izdelkov in seveda predvsem dragih avtomobilov, zlasti pa Porš Kajen, ipd. Kajti, ti si ravno zato že pridobil certifikat, da si liberalni, strpen kakopak, demokrat Slovenije. Za popolno preobrazbo iz prispodobne nam rdeče gosenice v rdečega liberalnega metulja morš usake tolk poleg parade ponosa it še enmau na Dražgoše, Osankarico in taužent drugih tovrstnih parad ponosa, predvsem pa seveda na Rožnik in tam izreči še ta litl smart spiić:

"Zaustavili bomo neo-kakopak-liberalne zveri, ki se tendenciozno zavzemajo za eliminacijo stebrof medgeneracijske, nad, pred, za in podgeneracijske solidarnosti in to pod firmo boja proti diskriminiranju bogatih prešičef med delouci. Na vrh piramide bomo znova postavili ljudi, ki imajo "veselje do socialnega kapitala" in zdrave neokrnjene narave (beri - do najboljšij parcel na slovenskem priobalju, obali in na Krasu). Naša večna luč in zvezda vodnica je bil, je in bo Tovariš Tito, ki je vedno konsistentno dajal solidarnostno kakopak navodilo - "listje naj jedo zdravi borci, travo pa naj pustijo ranjencem" in ni res, kar nekateri revizionisti, ki so pozabili kdo je tu zmagal, dandanšnji nesramno podtikajo, ko okoli razpečujejo dovtip v katerem tovariš Tito reče "listje borci, travo ranjenci, mi iz štaba pa bomo do Jovota na jagnjetino kakorhitor prečkamo Neretvo." Živela KPS, OF in tovariš Tito ter celotni štab ter vse vodstvene povojne ekipe sez tovarišem Murglbabo na čelu, pardon, pri tleh, ter celotnim F21 s tovarišico Neno odspred. 

Če želite doma hitro izvedeti če ste ali niste pravi "liberalec" za v LDS, se v hitrem sosledju vprašajte dve vprašanji: "Ali sem nestrpen do onih, ki tudi na dildo natikajo kondom?" in "Ali je res treba biti strpen do izdajalcev, ki se zaradi Apple iPhone pripravljajo iz NašegaSvojega Mobitela po kolaburcistično prestopiti k Simobilu, ki je v lasti kseno neo-liberalnih pizdekof?". Če je rezultat dvakrat ne, potem ste zagotovo liberalec za v LDS. Če pa pri tem čutite še huronsko notranjo, sveto kakopak jezo, potem ste tak močno "liberalni", da ste kar za v vodstvo LDS.

Link

Ni komentarjev: