petek, 13. maj 2011

1207828 - Zorangutan ima pa res en vsadek v obliki Jajčkota

Glavni vzrok za neuspehe slovenskih podjetij Janković vidi v neugodni klimi znotraj podjetij, ki po njegovem izvira iz leta 2006. Takrat se je naredila tista velika razlika med direktorjem in sodelavci. Kar naenkrat, v dveh, treh letih, smo se kot družba razdelili, je dejal. Dovolili smo, da smo se razdelili na lastnike in ostale. In direktorji in lastniki so postali neobvladljivi.

To so jim naročili iz koordinacije F21. Vsi ponavljajo kot papige. 

Češ, ko so bile komunistične vlade, ni bilo totih tajkunof, pol pride Janša leta 2004 za samo en mandat v 70 letih na pozicijo, in evo v dveh letih, "kar naenkrat" takorekoč, kot bi rekel Don Blentoventipercento, nastanejo vsi trije tajkuni: Bavčar, Kordež in Šrot. Vsi sicer člani komunističnih derivatnih strank nastalih iz KPS, ma navkljub temu bojda zagrizeni in okosteneli Janševiki, hehe.

Zato, narode moj, nikar ne volte Janšo, anje, anje, on je kriv, da se je naša Slovenija naglo, v eni sami noči leta 2006 takorekoč "razslojila". V noči "dolgih treh tajkunof."

Seveda da tovariši kot so Rigelnik, Janković, Familie Pergar F21, Ivek Čistokisični in tako še ene 30 taužent rdečih baronov, niso tajkuni, takunčiči in mikrotajkuneki in niso nastajali od leta 1992 dalje. V Sloveniji so samo trije tajkuni. Vsi nastali po krivdi Janše. Instantno!

V Sloveniji tudi komunistov ni. 
Razen Janše. 
Ki je edini komunist izmed vseh komunistov in dinozavrof, ki je preživel jukatanski ivent. Seveda, da je toti Janša obenem največji komunist vseh časof. Kdo? Lenjin? Staljin? Kardelj? Tito? Ma, oni so "The Mother Teresa Quartet" za Janšo, hehe. Janša bojda ima v porodnišnicah med babicam svoje agentke, ki mu odbirajo novorojenčke, ki kažejo potencijal postati veliki demokrati-antikomunisti-neo-liberalci tipa Murglbaba in BrkaćKrićać in jih potem sez malo olivca in aćetobalzamika žive poje, razkosa jih pa sez srpokladifcetom posebej narejenim za njega v železarni "Rdeči aktjabr" iz Severne Koreje. Komunjara, bre!

Link

Ni komentarjev: