ponedeljek, 9. maj 2011

1202310 - za vse samooklicane "razumnike", ki zagovarjajo načelo "bolje biti nabrisan v rit kot popolnoma brez seksa"

[bc123a]
> [tonipotrc]
> ODLOČNO PROTI vsem trem referendumom!

Tako je! Pa se kurac si odsekaj v stilu pastirja iz tistega srbskega reka ("Naljuti se coban na selo i odsece sebi kurac").

Ajde Bisi, sram te bodi. Vse vas tovrstne razumnike Slovenije bi najraje našutal v rit, jebo vas bog pizdunski.
Ako je tebi Pahorjev lopovski zmazek od kao pokojninske reforme, reforma, ki jo je kao nujno podpreti, potem ti naj bo jasno, da si ravno ti in vsi takšni pizduni rak rana te družbe, bolj kot komunistični talibani, ki takšne doktrine potrebujejo da se njihov socializem nadaljuje v večnost. Jebajte se vi lepo s tem, vam očitno ljubim komunajzarskim strojem, ki bi si rad še za 1000 let zrihtal denarno podstat za financiranje rentarstva, diskriminacije, total uravnilovke in tudi alibi za strašno lomastenje, lopovluk in nategunstvo izvedeno nad kontribucijami v PAYGo v recentnih 20 letih po disrupcijskem dogodku, ki je kontribucije dvignil dramatično.

Meni vi niste nikakršni kurčevi razumniki, če ne vidite niti tega, da mora na mizo priromati, vsaj še eden konkurenčni, seveda da normalen predlog reforme, pa ga bo podprl še tazadnji rentar z enako strastjo kot tazadnji liberalec. Ker bo nenategunski. Ker ta sedaj predlagani nategne in oropa vse Slovence. VSE! Celo one, ki so na neupravičeni renti. Tudi njihova neupravičlena renta bo v totalu v integralu počrpana do smrti nižja. hehe. To komunistično prevaro pač nihče normalen ne more podpreti, zlasti ne razumnik, ki mu funkcionirajo vsaj dve možganski celici. In ni pokvarjen druker za komunajzerizem.

Opazujem vas tovrstne pizdeke, kako lupetate, češ "vsaka reforma je boljša od nobene", opazujem in povsod kjer pridem do besede opomnem, da mirno lahko nesete vse svoje peneze darovati kompartiji, da z njimi naredi kar hoče. Jaz svojih pa ne dam lopovom. Kolikor se mene bo vprašalo, seveda.

Ma, evo še enkrat, da bo ja jasno za kakšen sentiment gre pri meni - sram vas je lahko. Vsi vi ki to danes govorite ste isti kurac kot Spomenka in Bućkar, ki sta oblast izročila nazaj v roke komunistom in se s tem še danes hvalita, kot da to ni največji zločin nad ljudstvom ki se je sploh kdaj zgodil. Veleizdaja!

PS 

Dajmo na mizo vsaj še en predlog, ki ne temelji na doktrini zajedanja in total uravnilovke, pa da malo debatiramo o nujnosti reforme, jebenti boga in zblojene ume absurdistanske. A tebi je to normalno, da je predlog samo eden in ga ti kar zagovarjaš, čeprav je očitno, da gre samo in zgolj za rop 100k po glavi, druge vsebine pa tu ni.

Ko si napisal da gre za "naljuti se čoban...", si verjetno tako kot vsi pizdeki medvrstično hotel reči, "da nam bo sicer propadel sistem". Pa naj skrahira že enkrat, meni se to zdi rešitev in ne odsekan kurac. Jaz resno mislim, da bi eden izmed legitimnih in kredibilnih enakopravnih predlogov moral biti, da se ta lopvski komunajzarski PAYGO sistem najprej ukine, v prehodnem obddobju pa izplača one ki so kontrobuirali. In preide na glavarino plačano v obliki davka, ki bo državi dajala garancijski fond za plačevanje sociale onim, ki si za pokojnino ne uspejo ali iz lahkoživosti ne prišparajo. To bo državljane manj stalo kot ta lopovski komunajzarski reketarski zajeb. Ki tako ali tako pelje v isto smer. Univerzalna sirotinjska temeljna pokojnina, total uravnana za sve na 350 EUR. To jaz vidim na koncu balade, ko bodo komunajzari naredili tri štiri kroge "reform". Izplačevana v polnem znesku šele od 70. leta naprej. In zato se oni doktrinarno na koncu koncef borijo. Vsi uravnani!

Tolk sem jezen, da bom zaključil takole: Vsi razumniški pizdeki, ki menite da je "bolje da te frit nabrišejo, kot pa da si čisto brez seksa", pa si to svojo trditev frit natlačite skupaj sez komunajzarskim dildom. Da boste ja fino uživali.

Link

Ni komentarjev: