četrtek, 26. maj 2011

1224423 - Vrednote, ki bi si jih komunajzerji nasilno prisvojili

[mataj]
Veš kaj... si čisto jasno in glasno napisal, da so Rado in prijatelji delajo "v benefit skupnosti" in da so "edini ki lobirajo in pro bono delajo za plebs in skupno dobro. Pro bono in spontano!" Torej so komunajzarji.

Ideologija prostega trga je od zgornjega promila bogatašev, za zgornji promil bogatašev in služi njihovemu profitu in ne skupnemu dobremu. Skupno dobro je komunajzarstvo.

V izogib ponavljanju: Samo v glavi zblojenih ovac nasedlih komunajzer propagandi in v motenih umih komunajzer drukerjev, ki hočete svetu podatkniti, da je :

-civiliziranost=komunajzerizem
-solidarnost=kom unajzerizem
-sočutje=komunajzerizem
-poštenost=kom unajzerizem
-svoboda=komunajzerizem
-itd nejmitvsepozitivno=komunajzerizem

In seveda, vse kar ni komunajzerizem, zlasti pa vsaka liberalnost naj bi po logiki istega agitpropa bilo vse nasprotno prejšnjemu naštevanju. 

Ampak, kot rečeno, vse to obstaja samo v vaših motenih umih, v vašem paralelnem potemkinovskem univerzumu.

Svet, znanost, stroka, življenje, realni univerzum izven po komunajzarih grdo masakrirane in distortirane in zblojene Slovenije, pa seveda ima te zadeve povsem drugače opredeljene. Normalno! Kje še v kaki normalni deželi na svetu so komunisti na oblasti?! Kje v normalni deželi so ljudje na oblast izbrali kamariljo, ki odkrito ima v doktrino in program zapisano sistematično ropanje in diskriminiranje državljanov s pomočjo državne represije, ki ji jo plačujejo taisti sužnji, ki jih kamarilja terorizira. Perverzno!

Resnica je pa preprosta: fašizem=komunajzerizem =fašizem=nacisocializem=terorizem=nasilje=prisila= nesvoboda = diskriminacija = fašizem = komunajzerizem=socializemdvapikanula= reketarska rdeča mafija na oblasti.

Link

Ni komentarjev: