ponedeljek, 9. maj 2011

1202418 - zelo radikalna pokojninska "reforma"

[bc123a]
Problem je, da ste se na isti strani nasli nasprotniki reforme iz razlogov, ker ni dovolj radikalna, in tisti, ki pravijo da je sploh ne bi smelo biti.

Daj, vsaj zavedati se je treba tega. Da ne bo veliko razocaranje ali presenecenje, ko bo Jansa prisel s "ta pravo reformo", pa bo ravno tako padla na referendumu.

E, vidiš, tvoj odgovor potrjuje, da je prav, da sem te nahrulil. Ker si ruknil čisto mimo.

Jaz nisem proti, "ker je reforma premalo radikalna", pač pa ravno obratno. Ker je ultra radikalna. Radikalno lopovska! Radikalno nategunska. Radikalno boljševiško-nasilno-uravnilovska. Radikalno rentarstvo ohranjajoča. Radikalno isti sistem, z radikalno istimi radikalnimi komunajzer prvinami, le da tak, da se z radikalnim, disruptivnim celo ropom, komunajzer doktrini zrihta kakšno desetletje življenja več. 

Ta predlog je zgodba o kontinuiteti komunajzerizma, kontinuiteti zajedanja. Zato tudi cvilijo tak ubrano, srdito in shizofreno ter nam tak prostodušno razodevajo, da je njim to vprašanje življenja in smrti. Seveda je, gre vendarle za krucialne vire iz katerih se napaja zajedalski komunajzerizem.

Če bi istočasno predlagali "reformo zdravstvenega prispevka" in "reformo dohodnine in davčnega sistema" bi cilji bili enaki. Dodati tri razrede 55%, 60% in 65%, in sedanje tri premakniti za po 5% na gor, da se bogate prešiče bolj uravna sez revnimi prešiči in bi seveda hkrati padel predlog - rigelnikom rdečetajkunskim zrihtati več davčnih oprostitev, mikro podjetjem pa ne. 

Vse skupaj pa prodajati pod parolo "Relevantno gospodarcvo smo razbremenili in na bogate [prešiče med delouci] (V tekstu ki sledi "BPMD", hehe) prevalili še več bremena. 

Semolič bi bil proti, ker delouci poslej plačujejo 21% in ker BPMD ne plačujejo 70% in to tudi od bančnih depozitov in od hoferja v cerkvah, hehe. Jaz pa ker se zločinska diskriminacija, sistematična komunajzer eksproprijacija in komunajzerizem poglabljajo in vobče nadaljujejo naprej v domnevno nam svetlo in brez domnevanja zanesljivo še bolj skomunajzerizirano bodočnost.

Ne morem verjeti, da ne štekaš (pa saj tudi nea verjamem, hehe), da je total butalizem in nebuloza, če človek odide v napačno stolpnico v napačni ulici v napačnem mestu in v "pravem" nadstropju, pred "pravo" številko stanovanja" izreče stavek "smo 66% pravilno iskali, ker smo pred pravim stanovanjem v pravem nadstropju, le stolpnica ni prava".

Pahorjeva "reforma" je točno to. Če sem proti takšni umetnosti iskanja pravega naslova, hehe, tu ni smiselno meriti nestrinjanja zaradi stopnje radikalnosti tovrstnega butalskega ravnanja. Pahor je radikalno na napačni geografiji in dokler je tam, ni prav, da meni podtikaš, da bi jaz bil za, če bi on bil še bolj oz. dovolj radikalen. Če bi recimo zgrešil še nadstropje. Alpa se povrhu, pred izrekanjem hvale za to svojo "umetnost iskanja", postavil še pred napačno številko stanovanja, hehe.

In kako bi on to lahko bil dovolj radikalen? A tak, da bi namesto 65 predlagal polno rento šele pri 70, ali pa morda celo 75 let starosti in 50 oz. 55 let dela? Da bi hkrati povišal še stopnjo navzgor neomejenega prispevka? Da bi še bolj povečal diskriminacijo, tak, da za "bogate prešiče med delouci" uvede še eno višjo prispevno stopnjo? Da bi komunistični eksproprijativni izum "osnova za izračun pokojnine" bila še nižja in do "osnove od katere se zasega reket" v še večjem nesorazmerju? Recimo tako, da bi jo računali na temelju petih najslabših let, hehe? Morebiti samo za BPMD? Da bi malusi, ki pri tako dolgi predvideni dobi dela garant bodo in to pri prav vseh, bili še višji?

Vidiš, to so možne smeri v katere je Pahorjeva grupa TNT sploh lahko bila še bolj radikalna. A jaz sem sploh proti gibanju v takšne smeri oz. sem proti obstoju teh smeri v sistemu.

Edino kar je vsaj navidezno legitimno pri tem predlogu je, tu sicer zgolj za alibi zlorabljena legitimna ideja, da je v sistem nujno vgraditi mehanizem, ki zagotavlja da bo sistem dihal s spreminjanjem demografskega faktorja. A to je tu zgolj alibi za rop, pa se podobnost s poštenim, racionalnim, nemalicioznim sistemom, zaradi drakonskosti k temu sistemu ne pripadajočega ropa izgubi v blatu tega kriminala. 

Kajti sistem tudi poslej ne bo dihal s spreminjanjem demografije. Sistem bo povsem enak kot doslej, le ljudje bodo temeljem učinkovanja tretjih faktorjev najprej upfront oropani preko razvrednotenja že davno kontribuiranega, in potem še kasneje sistematično ropani, da bi komunajzer-fašistom njihova boljševiška roparska alkimija špilala kako desetletje ali dve dlje. Dokler živijo heroji kraških jam in barbara-rudniških jaškov. Eskimi bi rekli: "Drži vodu dok majstori zajedalstva, nategunstva in zločina proti ljucvu ne odu", hehe.

Govorimo o primitivno trivijalnem konceptu ropa preko krčenja integrala izplačanih rent, 5 let dlje delat in 5 let manj črpat kot prej. 10 let negativnega učinka na integral izplačanih rent in to tako, da to velja celo za davno kontribuirano in davno v pravico do rente po nekem drugem zakonu spremnjeno. Tu gre predvsem za to, da bodo colaričem lahko grobo-eksproprijativno zasegli po še en dodatni milijonček, ki ga z nikakršnih jebenih, bagatelnih 35 EUR povišanja, ki je tudi sicer golobček na veji, ne bodo mogli kompenzirati niti če bo Colarič živel 2000 let in o tem seveda modro molčijo. Inženirjem pa tudi, le da ne ravno meljon. Fati higijenićarki tudi, le da ne tolk kot inženirjem. Gejm over!

PS

Je pa res, da je Pahorjev zlonamerni komunajzarsko-lopovski zmazek tako zelo ekstremno lopovski, da sva povsem komfortno utemeljeno lahko proti jaz, (ki sem proti že enemu samemu zrnu komunajzerizma v vsebini PAYGo, ker tam pa res nima kaj iskati, ker je tovrstne PAYGo "solidarnosti" v civiliziranih nelopovskih družbah dovolj tudi ko je prispevek limitiran navzgor, saj PAYGo je na koncu koncev v svojem bistvu ipak varčevalna shema in ne davek;) in Semolič, ki je za radikalno boljševiško uravnilovko vsiljeno tudi v PAYGo. In v vsako telesno odprtino nacije tudi, hehe. 

To nam pove kako slab je predlog, če sva nesrečna oba in jaz in Semolič, ki sva, ko se govori o vsebini, na radikalno različnih platformah. To pomeni, da je predlog ultra lopovski in druge vsebine nima, ker niti NjihovegaSvojega Semoliča ni pustil ravnodušnega, oz ga ni motiviral k afirmativni akciji. 

A Semolič bo nekoč za. Kmalu. Takoj ko na referendumu predlog pogori. Se bo rdeča mafija usedla za mizo socialen sramote oz. vitezov sprpokladifca in izdelala nov predlog, tokrat blefirajoč "širši dijalog soc. partnerjev", v katerem ni izključeno da bo sodelovala tudi kolaboracija iz opozicijskih vrst, hehe, "bogatim prešičem" vsilila 67 let, Semoličevemu "malemu človečku" pa "samo 63 let". Pa BPMD bodo plačevali višjo stopnjo. Pa mali človečki bodo imeli manjši malus če gredo predčasno v pokoj, BPMD pa večjega. In voila! Bo Semolič že za.

Res je pa tudi, da ti za ta Pahorjev zmazek si in bi bil oz. boš tudi za Semoličevega in Janševega bogami tudi, kakršenkoli že bo. Ker tvoja logika je, kot že rečeno, "Bolje, da te posilijo frit, alpa ti nasilno ejakulirajo v usta in po obrazu če jim je to ravno fetiš, alpa ti pač storijo kakršnokoliže silo, kot pa da si povsem brez seksa". To pesem namreč v recentnih nekaj mesecih na ves glas ubrano poje celotna t.i. leva inteligenca, višina glasu rase, tempo pa dramtično narašča.

PPS

Naj povem še to, da se po razumnikih tvojega kova zlorabi še nekaj. Odpošiljanje sporočila, da je sedanji sistem tudi zelo napačen. S čimer se ni težko strinjati, ker je res, a se mi ta zloraba vseeno gabi. Res je, ravno zato, da nekoč, upam da čimprej izvedemo pravo reformo, se moramo nenehno zavedati, da smo tudi s sedanjo ureditvijo PAYGo, v bistvu že v zaporu in nas med tuširanjem, seveda da proti naši volji, že posiljujejo komunistični silaki, medtem ko ob strani stojijo in si ga na roke mečejo NjihoviSvoji simpatizerji y bogamy voajerji običny tudy, hehe. 

Le da nas po sedanji ureditivi posiljujejo manj in bolj poredko, kot so izrazili aspiracijo, da bi nas radi po tem novem predlogu, pa je racionalno biti proti povišanju frekvence v-anus-natepavanja in tudi biti proti povečanju premera dilda, ki nam ga rinejo v anus, hehe. Ne vem no, men se to zdi racionalno dejanje, če sem proti tovrstnemu poslabšanju stanja v perimetru mojega anusa, a teb se pa ne, al kak?

Link

Ni komentarjev: