ponedeljek, 16. maj 2011

1211254 - če komunajzer fanatičnemu navijačku stopiš na rep...

[dob]
> [mataj]
> > [mimoidoci]
> > *****
> > Tekst tekstov.
> Mrakobno krakanje.

Pa što ne pustiš malo muzike

Hehe. 

PS

To so ti komunajzer fanatični navijački. Oni najobjestnejši je še hujši. On te, zavoljo inkomodiranosti njegovega rdečega srčka, ker si mu oskrunil svetega Kučana, izzivajoče-jezljajoče sprašuje kdo je potem Bog, če je Kučan Satan. Ker on je najbrž do tistega trenutka imel v svoji evidenci, da je Kučan Bog. Mislem, kot bi Kučan bil kaj manj jugoudbaškokomunajzarski Satan, če se natančno pove kdo je po tvoje Bog oz. Messi osamosvojitve. Če bi mu pa odgovoril, da je ta Bog bil kar slovenski narod (ostav zbog Kučana in njegovih školjčof!), bi ti pa pizdek odvrnil, "Narod to je Kučan, jer svi smo mi bre Valter", hehe.

Eto, to ti je njihov pizdunski način. Nerezonsko in suicidno relativiziranje satanskosti komunajzer fašističnih beštij in predvsem njihovih antinarodnih dejanj in stališč v usodnih trenutkih narodove zgodovine, je njihov gard. Rečeš, da smo beda od nacije, ker, kot edina nacija na evropskem kontinentu še vedno imamo komunajzarske lopove, častilce zločincev na oblasti, ki nas argantno brezskrupulozno davčnoparadavčno in s korupcijskim podmizenjem reketirajo, oni ti pa odgovarjajo - tudi Janša je bil v partiji. Ja, bil! S pudarkm na bil!

To je tako, kot če bi ti opisal zločine pedofila zaposlenega v vrtcu, pedofilski navijaček bi ti pa nazaj relativizersko jezljal, "OK, TaPaTa je pedofil, to štekam iz tvojega posta, kdo je pa Bog v tem primeru? Čistilka v vrtcu, ki ga je videla pri zločinu, policist, ki ga je aretiral, sodnik, ki ga je obsodil, kdo?, kdo?, kdo?,...no povej že enkrat!..."

Fuj, pizduni ostudni, zločin in zlodejev nagnusne agende in dejanja relativizirajoči !

PPS 

Da ne pozabim, prst gor, kajti tvoj tekst je epohalen, zato se komunajzer pičkice tako srdito odzivajo. Ker si jih zadel v tisto malo preostanka duše, ki jo rdeči Satan ni vzel, ko so mu jo pohlevno in brezrezervno prodali.

PPPS 

Ajde Frankl, objavite znova magnetograme o tem kako so školjći, kučani, krefti, šetinci in podobni bili "za osamosvojitev". Pa če se da naj kdo objavi malo tudi Kučanovo korespondenco sez Ertlom, Kadijevićem, Rašeto in SDV, ter KOS in podobnimi zločinskimi tvorbami KučanoveSvoje Kompartije vobče. Da bre vidimo kako so nas Slobotovi tovariši modro svarili in nam žugali, da se nikar naj ne zajebavamo sez NjihovoSvojo slavno in "strašno sposobno" JNA, ki je stala na braniku Kompartije in revolucije KPS. Buuuuuuhahaha, jebotealah!"

In če jih danes objavite, bo povprečni slepec prokomunajzer druker že naslednji dan spet fasal amnezijo in brez sramu zapisal: "Kučan nas je osamosvojil". Yeahh, right! Kaj še je storil od čudežev ta vaš Sveti Kučan? Tovarišu Potrču daroval moč dvigovanja vrednosti delnic na borzi? Bruhhhhh!

Link

Ni komentarjev: