torek, 3. maj 2011

1195385 - analogije kleptokamarilje z Botrovimi liki

Vidim, da najbojestnejšega tudi ti ignoršeš, hehe.

Revček je, kaj čmo. Meša pojme 100 na uro. On misli, da če so se mafijske famiglie iz evropske famiglie Cosa Nostra Sinistra in azijske famiglie Yakuza: Gambino (Itler), Lucchese (Tito), Genovese (Stalin), Bonanno (Mussolini) in Colombo (Iroito) naglo razšle in razdelile v dva sinister taborja zaradi spora okrog plena, pa so ena drugi prizadejale številne žrtve na ulicah New Yorka, Perla in Chicaga, alias evropskih inu pacifiških prizorišč bitk iz WW2, da to kakorkoli abolira Don Lucchesea in Don Genovesea.

Ni mu jasno, da narod, ki je živel v New Yorku in Chicagu ni imel nikakršne koristi od tega, niti je trpel manj reketiranja in ustrahovanja ko sta si Don Gambino in Don Genovese medsebojno postrelila vojščake na ulici, Don Lucchese pa je zraven malo drkal v svoji vukojebini v New Jersey-u, ter najprej na začetku vojne fino pil kavico skupaj sez Gestapom v Karlovcu ter komunistom-falangistom zrihatl akt o medsebojnem nenapadanju sez Gestapom in nemško okupacijsko, potem pa kasneje pokazal svojo lojalnost do Don Genoveseja in streljal na vojščake Don Gambina, ker mu je Don Genovese obljubil lastni rajon v katerem bo lahko svoje ljucvo neomejeno reketiral in trpinčil, rajon pa naj bi za kazen bil v škodo rajona Don Bonanna.

Kasneje, ko je Don Genovese terjal slepo pokorščino, Don Lucchese si je pa domišljal, da sme jezikat in jezlat proti Done Genoveseju, pa sta se spet skregala in zlasala, pa je Don Genovese nekajkrat poskusil poslati Ducha Schultza, njegovega rivala Luciana in druge da fentajo Don Lucchesea.

Narod pa ves čas plačuje reket bandi oz. establishementu oz. nomenklaturi, ki jo je vzpostavil Don Lucchese.

Narod boli kurac kakšne odnose so imeli doni med seboj in keri je keremu fental več vojakov, narod je najebal od vseh donov in vseh mafijskih vojščakov in danes ko so vsi trije doni pod rušo, naš narod trpi samo še škorenj in reket sukcesorja Don Lucchesea, Dona Murglbabe, zato je narodova prioriteta kako odjebati Don Murglbabo in njegovih 30 taužent razbojnikov.

A kje bo navijaček kumunajzer fanatik sez zoženim pogledom uvidel, da je narodu vseeno keri mafiozo ga izsiljuje in da pošten reketiran narod ne razmišlja kot navijaček, ki si domišlja, da je čisto sprejemljivo če nas reketirajo Don Murglbabini, češ oni so sukcesorji Don Lucchesea, ta pa se je vendarle nekoč iz lojalnosti do Don Genoceseja skregal sez Don Gambinom, ki je bojda bil zelo nevaren in ambiciozen mafiozo. Auuuuuuu, kot bi mene recimo zanimala ta fakin sicilijanska posla in mafijska logika, "kdor ni sez nami...."

Mafija je mafija, bre. Majke mi sudija, reko mi tovariš Bućkar, vojščak Don Corleone Murglbabe, kateri mu je zaj naročil, da naj reče, da je ta sedanja ablast mafija, hehe. Don Murglbaba spet dela politična trupla. Lahka ti naj bo rdeča zemljica, tovariš Pahorese, alias Don Zaza. Don Murglbaba ravno testira, če bi mu bilo pametno namesto Don Zaze in njegovih ridikulastih Armani oblek postavil Don Blentoventipercenta, ki mu je lojalen do jajc, ma tudi problematičen zaradi nekšnih odgovorof, ki so enaki prejšnjemu.

Link

Ni komentarjev: