torek, 31. maj 2011

1229593 - neki emigrant si je drznil ugotoviti, da so danska podjetja delavcu prijaznejša

Seveda pri vseh danskih podjetjih ni tako, a vseeno je v povprečju bolje poskrbljeno kot za delavce v Sloveniji

Čaki, čaki, ne ti men tu, mulc. Koji kurac, aubiks porkamadona, mona? To lažeš, da veš. Ne more ena kurčeva Danska, ki je neoliberalna, biti večji raj za delouce kot pa Slovenija, kjer za delouce skrbijo komunistični sindikati, komunistična Partija, komunistična miza socialne sramote in seveda še vrhovni prelat cerkve KURAC, tovariš Murglbaba, vred sez njegovih 30 taužent rdečetajkunskih razbojnikof, ki v srčekih fsi do zadnjega imajo skoraj tak veliko "veselje do socialnega kapitala" kot toti Don Zzocci Blento Ventiperecento. Majke mi sudija! Rekla sta mi tovariš Miheljak in tovariš Semolič, pa tovariš DrMarkeš, ki ima celo "obrazložitef" zakaj da je do te rahle devijacije v sicer idealni komunajzarski bojda zelo nerazslojeni družbi (meri se samo med rajo) prišlo. 

Pa tak pravi uon, naš veliki tovariš Dottore, ki jema fse odgovore, da je ta družba prehitro in neselektivno zavrgla vrednote prešnjega režima (kdor ga nea je poštekal, to so tiste slavne tekovine komunistične revolucije), novih pa ni, oz. so k nam bojda celo vdrle nekšne, seveda da zavržne, neoliberalne prakse, najbrž iz USA, ker tudi Cisco in Oracle Slovenia recimo, plačivajo naše delouce previsoko, ker so neoliberalne svinje, ki arogantno koordinirnai iz CIE in Vatikana, spodrivlejo za mizo socialne sramote med tremi tovariši komunisti po stopnji gnilobe uma politkomisarja Kompartije in mlahavosti orhana tovariša ljubljenega Vidje odmerjene netržne kakopak plače delovnih ljudi in občanof. 

Poleg tega je bojda po DrMarkešu kriza tudi zato, ker resnih Organof več nea je nobenih (To misli na UDBO, KOS, SDK) pa so eni tovariši, pizdeki iz vrst elementof petokolonaške reakcionarne, speče, dekadentne buržoazije, nemudoma zlorabili položaj. Jebiga DrMarkeš bo pa ja vedel kak je te sez temi sprijenimi tovariši. It tejkz uan to nou uan, kanede?

Za Slovenijo sez Titovo avenijo, UTD*, UTP**, UTX*** z levonasredinsko naprej!

*UTD = Uravnilovski Tlačanski Dohodek
**UTP = Uravnilovska Tlačanska Pokojnina
***UTX = Uravnilovska Tlačanska X nejmit svinjarija oz. pizdamaterina nekšna. 

Samo da se fovšljivo maliciozno kuka v žepe onih, ki kaj ustvarjajo, da se prerazporeja , distribuira, redistribuira, a dobili bomo vse te peneze za prerazporejat kmalu iz nebes najbrž, ko nam tota neolibralna mladina masovno spizdi f toto kurčevo Dansko, jebala ih Danska in Skandinavija in USA in neoliberalizem vobče, kanede pubeci in pupike moje formuske, hehe. Včeraj sem jih spet alkimiste nabasal na nekem kanalu, kako verbalno onanirajo oz. razvijajo UTx. Hudooooooo! Brščiču se je kar mantalo od nelagodja, hehe.

Link

Ni komentarjev: