nedelja, 22. maj 2011

1218194 - za eno kreaturo od komunističnega pizdeka, ki lupeta, da ni več "diktature proletariata"

[sstanislav]
> [janezpizdek]
> Pozabilo si, da problem ni, da se je v komunstični družini spuntal nek Semolič, pač pa, da je ta kamarilja izdelala tak lopovski predlog "reforme".

Problem je v tem, da politiki niso pismeni, sicer tega referenduma sploh ne bi bilo.
Sindikat nim pravice dajati in vlagati referendumskih pobud.
Ampak ne le politiki, očitno nisi pismen niti ti, sicer bi opazil, da v ustavi nove Slovenije diktature proletariata več ni.
Pa tak antikomunist, pa tak slepec;)

Nepismen si predvsem ti. Funkcionalno. In demokratično nepismen. In moralno nepismen. In svobodarsko nepismen druker za fašistični režim. Skratka, na plantažah slovenskega komunajzerizma vzgojena fašiste podpirajoča navijaška spaka. Ki jo moti količina neposredne demokracije ljucva, v sicer kot kurji drek zmešani kreaciji kmunističnih talibanov - komunistični đamahirji od države, ki ima milo rečeno zblojeno vse, začenši z volivnim sistemom, ki na vrh države pritrese rdeče nomenklaturno fašistoidne spake, ki so svojih volivnih enotah dobile podporo 300 duš. 

Moti vas narodova neposredna demokracija, ki se ji reče referendum.

Tudi ti si vidim eden od onih pizdekof, ki se v teh dneh, podobno bedačku, ki, ko mu s prstom kažeš na veliki krater na Luni, gleda in komentira črno za noktom na prstu s katerim mu kažeš na lunarni fičer, tudi ti atakiraš na oz. se ukvarjaš z referendumom.

Ja, frit se ugriznite komunajzari! Referendum bo in se lahko vsi po vrsti jebate s svojimi farizejskimi komentarji kdo sme in kdo ne sme prožiti referendum in koliko da nas eto stane referendum in kako da bi bilo nujno nemudoma omejiti dostop do referenduma. Ker to eto moti fašistično kliko pri uveljavljanju lopovksih agend. 

(Btw, vse cifre ki sledijo so seveda cca!, referendum nas stane 0,4 promile ukradenega na AC programu; oz 0,1 promila ukradenega na javnih poslih v recentnih 20 letih; oz. 0,001 promila ukradenega med prihvatizacijo. Izračunano in izraženo v obsegu vsakoletnega ropanja cveta Slovenstva, najboljših zaposlenih, nas referendum stane 4 promile vsako leto preveč zaseženih davkoparavkov. In vse to nikogar nič ne moti, narodova poslednja linija obrambe, zadnje pribežališče - neposredna demokracija, s katero se brani od nenehnih novih in novih atakov lopovske fašistične klike, pa nenadoma vse naše farizeje moti. 

Najbolj pa vidim da moti žurnalistične efdeve karboidne spačke, ki s približevanjem referenduma vsak dan bolj srdito drukajo za lopovski predlog kamarilje in patetično teatralno krilijo sez ročičkami, češ kako hudo je da nas ta referendum o pokojninski "reformi" stane 2 meljona. Auuuuuuuuu!)

Ja, v ustavi uradno in nominalno diktature proletariata ni, ker nas zahod ne bi sprejel v EU in v NATO, imamo pa navkljub temu vas komunajzare na oblasti in imamo de fakin facto kučanistični, mencingerijanski, kebristični, nejmit socializem dvapikanula. 

Imamo še naprej komuniste-fašiste, ki ste z nasmehom dočakali možnost, da odvržete breme pretvarjanja, da ste del proletariata in breme prikrivanja, da termin socializem pomeni zgolj nekšen pretežno monolastniški kapitalizem a še vedno samo kapitalizem jebiga, posebno sicer obliko kapitalizma, državno-fašistični kapitalizem, z boljševistično talibansko ultra-rentarsko kliko na oblasti. V tej najnovejši inkarnaciji oplemeniten z NjihovimiSvojimi tajkuni.

Komaj ste čakali tudi to, da odvržete nekaj drugih bizarnih bremen klerokomunistovfašistov, ki ste si jih zavoljo alibija in sledom ekstremizma vaših ključavničarskih morilskih liderjev nekoč davno natovorili sami, kot so recimo prepoved zahajanja v cerkve in zasebno podjetništvo prepovedano tudi nomenklaturi, auch!, hehe, pa ste si v tej inkarnaciji zrihtali card blanche, kar je v jeziku komunajzara enako grabež premoženja, pa potem grabež denarja na poslih iz skupnosklede, pa karteli nešteti, pa ekskluzive, pa monopoli, pa državnokolhozne banke - traslatorji penezov iz žepov davkozavezancev v projekte rdeče tajkunske kamarilje itd, z eno besedo rdečetajkunsko, a bogami tudi vsako drugo plenjenje državljanom nasilno zaseženih davko-paradavkov. In vse to "zakonito".

Ja, v ustavi uradno ni več najbolj bizarnih terminov, ma zato kompartija to izvršuje preko davkoparadavkov in na primer naše po komunistih primerno distortirane "mize socialnih partnerjev", kjer so "partnerji, ki za mizo kot na vsakem partijskem sestanku pač partnerirajo" komunist nastavljen v GZS, komunist Semolič inkomunist iz komunistične vlade. 

Skratka, seja SZDL in CK na kateri politkomisar po majhnosti svojega uma zmanipulira mezdo zaposlenih, je uradno ukinjena, a jo je nadomestila seja za mizo socialne sramote, kjer trije komunajzari brez mandatov naroda ukinjajo oz. suspendirajo prosti trg. 

Rezultat je pa isti - distortiranje in suspendiranje in eliminiranje svobode in interesov srednjega razreda in onih ki služijo z delom vobče. Alibi je tudi še vedno enak. "V imenu malega človečka". V imenu ovis ovis pumillio pumillius carniolus. PSEVDO "v imenu" te entitete se v tej deželi dogajajo največja zlodela in to že 20@45. Ker komunajzar si domišlja, da če ubije in pri tem prepeva internacionalo, je to kao dopustno.

Ja termin "proles" oz "proletariat" je uradno izginil iz družbenih in državnih ureditvenih listin, a zato so tam drugi termini, ki so to nadomestili in se jih ustrezno preširoko razlaga in tolmači in živi. Evo recimo termin "socialna država". Pa termin "medgeneracijska solidarnost". Pa "solidarnost". ipd. 

V agitprop praksi, demagoško-populističnih megljenjih in podobnih slepilnih manevrih se pa namesto "diktature proletariata" uporablja sintagma "Mi imamo veselje do socialnega kapitala". Ker kamarilja ve na katero struno zasužnjenega in zaglupljenega in ustrahovanega ljucva mora brenkati. Pravičnost, enakost, solidarnost, enakopravnost, "mali človeček", "socialni fakin kapital", "odgovorni meneđeri", je večni, brezčasno dizajniran komunistični slepilni arsenal. Ki ga komunistični pizduni proliferirajo tu v Absurdistanu, svoj denar pa raje imajo v Oranju, na Cipru, na Gibraltarju y bogamy nekaj tudi v Švici itd.

Tudi ti si eden onih, ki se takrat, ko poklicni gasilec vdre sosedu pijancu nasilniku v stanovanje in mu prepreči ubiti ženo, sprašujete, koji kurac se poklicni gasilec gre reševanje življenja pretepane ženske, za to imamo policijo, gasilci so za drugo. 

Požrite se komunajzari, ker vam jo je vaš puntar, vaš brat Semuljiči zagodel in svojo moč slučajno iz užaljenosti, ker niste upali biti dovolj radikalni v poglabljanju nasilne uravnilovke in diskriminacije, akcidennto uporabil kot zadnjo zaščito naroda, ki se ga je kamarilja namenila grobo oropati in še za dalj časa na suženjskih pozicijah zabetonirati. Požrite se vsi, da vam, hehe, zblojeno in pokvarjeno in da vam usepospisku!

In ja, vsem vam komunistom in prokomunistom želim, da vam Semoljiči motiviran z užaljenostjo nikdar več ne bi incidentno in povsem akcidentno pomagal sproščati napetosti med tektonskimi ploščami v narodovem kolektivnem umu. 

Želim vam, da drugič ne bo nikogar, ki bo zmogel izsiliti referendum in s tem odpreti ventil, da se napetosti sprostijo. Pa se tak naj nabira in kuha dokler se nekega dne ne zgodi "THE FAKIN BIG VIOLENT REFERENDUM". Kajti lopovska komunistično-fašistična kamarilja ne bo odnehala dokler jo ljucvo v violentnih dogodkih ne odnese s scene naravnost na smetiče zgodovine, tak, kot se je to zgodilo vašemu komunističnemu tovarišu Miloševiču. In se ravnokar dogaja vašemu tovarišu Ghadafiju, s katerim si izmenjujete kamele in Lipicance. In ljubezen do fašističnih antinarodnih praks. 

In sovraštvo oz. averzijo do neposredne narodove demokracije.

Vsem profašistično prorežimskih žurnalističlnim drukarjem pa želim, da bi jim njihovo očitno zdolgočaseno življenje kmalu popestrile Beograd-like demonstracije v Ljubljani, ki bodo odnesle NjihoveSvoje rdeče nomenklaturnike. No, in ko bodo tiste neke nove nekomunistične NeNjihoveNeSvoje sile sedele v parlamentu in vladi, brez komunističnih demosovskih puckojimmaterino krtov in begavčkov med njimi, hehe, bodo žurnalistki spet lahko spisali dramatičen klic na pomoč v tujino, ker jim je "dogajanje naroda" odplaknilo, po njihovem prepričanju največje demokrate na svetu - jap uganili ste - NjihvoeSvoje SLO komuniste, pod katerimi edino se oni počutijo svobodne. Ker, kaj bi karboidi lahko pisali pod normalno demokratično oblastjo? Za tak režim karboidi ne morejo drukati. Imajo pa silno potrebo drukati za režim. To jim je v njihovih agitpropovskih na efdeve in bogsogavedi kje vse modificiranih genih. Pro režim je nihova mantra, njihova alfa in omega. Zato režim mora biti večen in samo eden. Komunistični.

Zato tudi drukajo tako pohlevno in vazalsko za nameravani rop komunajzarov in jih niti malo ne moti, da pravih predlogov prave reforme ni bilo niti namere dati na mizo, kaj šele preigrati kakšen normalen nelopovski scenarij in ga enakopravno dati na izbiro ljudstvu. Recimo na referendumu, hehe. Z referendumskim vprašanjem: "Ste za sramotno lopovsko komunistično rentarjenje in parazitiziranje pod izgovorom nekih nategunskih demagoških alibi solidarnosti, al ste za pravo pošteno varčevanje za starost, ki da rezultat kolikor kontribuiraš toliko polučiš?

Zdaj ko komunist Pahor svojemu tovarišu iz spuntane frakcije kompartije Semoliču naroča, da naj on da na mizo svoj še bolj ekstremistično ultraški komunistični predlog, bodo žurnalistki orgazmirali, češ, evo, to sta dve edini alternativi, pri čemer je Semuljićeva še bolj ekstremistično-diskriminatorna, a hočete to? 

Ne pizdeki, nočemo ne predloga Pahorjeve obskurne skupine TNT rdečetalibanskih alkimistov, niti predloga ultraškega komunista še večjega talibana Semoliča, hočemo pošteno, torej nemško-švicarsko-avstrijsko-čilensko ureditev, z navzgor omejenimi prispevki, osebnimi računi, pošteno izračunanimi rentami linearno odvisnimi od kontribucij in hočemo zakon, ki skladno civilziranim normam pravne države ne posega roparsko za nazaj v pravice že utemeljene na de facto vplačanih kontribucijah. Eto to hočemo, pizdeki lopovski! Veliko li je, kali in nerazumljivo li je, kali? 

Kajti imeli bi pravico terjati vrnitev vseh, čez tisto nepostavljeno mejo pobranih prispevkov. In nekega dne to vsekakor bo na vrsti. Tako, kot je bila na vrsti eliminacija posledic komunističnega revolucionarnega ekspropriativnega divjanja iz socialzima inkarnacije prve. Jap, ropano bo treba spet vračati, pizdeki! Kajti razlike sploh ni. Ko nekomu z zlorabo državnega represivnega aparata zasežeš prihodke v neutemeljivi višini, za kar ne dobi nič, pomeni to nič drugega kot zaseg premoženja. Neutemeljiv! Ker benefita od tega ni nikakršnega.

Link

Ni komentarjev: