ponedeljek, 21. november 2011

1449189 - tovariš Igor Vidmar ima možganski vsadek v obliki Urbana Vehovarja

[0720Vidma]
Ta gospod je del problema, ne pa del rešitve; je "docent"SOCIOLOGIJE, ve pa vse o ekonomiji, konkurencnosti -več kot dve pomembni mednarodni instituciji; in o "sistemski korupciji" več kot Transparency International, kjer Slovenije NI med "sistemsko korumpiranimi". In PREDVSEM: je član Akademija za demokracijo-podporne jednote SDS! Je treba še kaj dodati? Bravo, Finance. Igor Vidmar

E moj Vidmar. A to je komentar slovenskega intelektualca? Kaj še mu očitaš? Da ima velik in neraven nos, pa dolge lase in to pa to.
Obnašaš se bedno in tudi bizarno, da ne rečem kaj hujšega. Vehovar ti kaže s prstom na zanimive kraterje na Luni, ti pa gledaš v njegov prst in mu očitaš črno za noktom.

Transparency international? Auuuu! "Mednarodna skupnost" tudi tega ni uspela opaziti, da smo edina država v Evropi kjer so na oblasti ostali komunisti-fašisti. Dovolj je bilo, da si je slovenski komunajzarski volk boleke babičino spalno srajco in evo, medanrodno-javna rdeča kapica je že nasedla. Smo jim pač do te mere insignifikantni, da naših diaboličnih političnih orgij in bizarnosti niti ne registrirajo. so pa opazili, da smo zavrnili obsoditi komunistično obliko fašizma.
Mendarodna skupnost ni opazila niti tega, da smo avtoceste plačali skoraj dvakrat več kot Avstrijci. In?

SDS mu očitaš. Kolikor jaz vidim Vehovar SDSa ni nič izvzel iz tistega kar je opisal da se godi tu v Sloveniji, kajti po moji evidenci sodi SDS še vedno na seznam slovenskih političnih strank.

PS
Bravo Finance. Dajte nam čimveč Vehovarja. Prosite ga naj nam piše še o sistematični nasilnouravnilovski "sistemski pavperizaciji" slovenskega prebivlastva. Pa o de facto fevdalizaciji Slovenije na način, da so komunisto-fašistične nomenklaturne falange in njihovi trabanti in vazali in maziljenci v roli fevdalcev s pravicami številnih in raznoraznih prvojebov, folk je pa tlačanska raja, del delovnega folka - odvisno zaposleni pa predmet davčno-paradavčne reketarske diksriminacije in nevidenega aparthaida rdečih talibanov.

PPS
Izvoli tovariš Vidmar, razčleni Vehovarjev prispevek in mu argumentiraj, da nima v čemu kar trdi prav. Pa stopi prosim onkrja Transparency international, hehe. Ajde, da te vidimo, maestro. Maestro lindasindromsko zanikalni! Kaj, a si mislil, da se sprijenost TvojihSvojih™ rdečetalibanskih kleptokratskih kartelnih nomenklaturnikov in tebe samega ne vidi?

Link

Ni komentarjev: