ponedeljek, 28. november 2011

1460271 - tudi Kresalka je začela histerično lupetati o nujnosti "levice"

Ta predvolilna kampanja je bolj kot vse drugo, Sloveniji koristila z razodetjem rdečega talibanizma, arogance, lindasindromarstva in abotno nesramne in narodovi temeljni pameti žaljive rdeče demagogije, kakršne po mojem nikjer na svetu ni najti v takšnih količinah in v tako koncentriranih visokotoksičnih pakungah.

Rdečetalibanska sodrga Slovenistana se pači in dela svoje opičje prevrate po politični sceni, frikajoč na glas vprašanje - češ kako bi pa lahko Slovenija in NJIHOVA demokracija obstajali brez tiste beštije, ki ji ta sprijena mrgolazen reče "levica".

Jah, tovariši, Slovenija ne potrebuje niti prave levice, kaj šele to vašo fašistično plenilsko-reketarsko-kartelno tvorbo, ki ji vi rečete "levica". Če bo narod dovolj pametno deloval na volitvah, boste prav kmalu izvedeli in dolga desetletja v bodočnosti observirali kako izi lahko Slovenija shaja brez beštij, ki sebi rečete "levica". Približno tako, kot vsak človek izi shaja brez raka, aidsa, lepre, kuge in kar je še podobnih bolezenskih stanj in komunistom-fašistom podobnih sovražnikov življenja in zdravja narodovega telesa.

Kakšna napihnjenost in aroganca, bogtenimarad. Kakorhitro se v etru pojavi par molekul feromonov, ki najavljajo, da fašistično-komunistična rdeče-talibanska klika ne bo en mandat na oblasti, začnejo vse rdeče hijene cviliti in se nervozno spraševati "kako rešiti t.i. "levico" ". V tej državi v kateri je t.i. "levica" že 66 let v sedlu in posesti ključev od gulaga v katerega so zaprli ugrabljeno državo, se vsi, ki imajo v rokah medijsko besedo nenehno ukvarjajo z "reševanjem" t.i. "levice". Ja, koji kurac bi jo pa sploh reševali? Naj že enkrat crkne ta zalega fašisto-plenilska! Kdo jo pa potrebuje in zakaj? Razen rdeče mafije same. Dobro?

Link

Ni komentarjev: