petek, 25. november 2011

1456094 - zakaj si Kresalka tako zelo želi mešetariti s centralnobančnimi rezervami

[ironi]
Pa kaj tako seka g. KK po tistih osemsto milijonih denarnih rezerv, ki jih je omenil dr. Krajnc, a bi še to rezervo rada sesula, oz. preselila na svoje račune?!

Jahhh, zato, ker na vidiku ni ničesar drugega hitro likvidnega in dovolj velikega za krajo.
AC križ je rdečetalibansko mafijo, njene kartele oz. njene kleptokartelne klane napajal 20 let. Ko se je kraja zaključila, niso imeli niti toliko potrpljenja in olike, da poprej kar sofisicirano orgijo zaključijo tako, da je "organom" kolikor-toliko težko iz prve najti tarče za fpržun.
Pograbili so se medsebojno kot hijene za posrane vratove, državljani smo pa to klanje, strupeno slino in krvave njuške hijenskega klana, ki je bil vidno nervozen spričo polpraznih korit, ki so jim naglo presihala, lahko opazovali vsak dan na vsakem koraku.

Zdaj bi eni deli te mafije gradili Teš (milijardni nebulozni projekt), Eni bi "železniški križ", ki bi najbolj adekvatno nadomestil cestnega, ma žal so si vmes sjebali kanal, saj se jim je njihov denarnopralni in korupcijo perpetuatorski "gradbeni sektor" dobesedno sesul.

Tota blondasta avša je pa znotraj svojega klepto-omrežja bila očitno zbombardirana z novimi strupenimi sevi klepto-predatorske rdeče bakterije, dokler se gori na vetrovnem podstrešju ni prijelo in evo jo tovarišica Konkubinskaja gaga samo še o rezervah centralne banke, ki bi jih ona rada "dala kleptokartelnim klanom na voljo". Ker jim svetovni posojilodajalci več nea dajo tako na izi.

To, da je smisel "rezerv" povsem drug in nikakor ne da se jih troši pa bjondo nea zanima.

Takoimenovana "levica" bo trošila in nas zadolževala dokler bo lahko.

PS
Sikter banda! Svoje in Seničine rezerve naj kešpička spravi v promet, ne pa naše.

Link

Ni komentarjev: