sobota, 19. november 2011

1447441 - o kamariljinih aspiracijah po omejevanju ali kar ukinitvi neposredne demokracije

[Wytloff]
ola shaman,

seveda imaš prav. ma proti sloveniji je demokratična skoraj vsaka kolikor toliko normalna država, to pa švica vendarle je, sloveniji namreč najprej manjka, da bi bila pravna država in zato tudi že po definiciji ne more biti demokratična.
samo za zgled demokratičnosti je pa kakšna druga država bolj primerna kot švica.

in tudi referendum je demokratičen samo v primerih, ko se sprašuje o stvareh, ki neposredno zadevajo vsaj večino prebivalstva, npr. referendum usmerjen proti manjšini pa je vse prej kot demokratičen. demokracija ima namreč dve poglavitni načeli, poleg vladavine večine, so tukaj tudi pravice za manjšine, tega pa ne more urejati referendum, ker kot tak tega pač ne more zagotavljati. to lahko zagotovi samo pravna država s svojimi zakoni in inštitucijami.

Se strinjam.

PS
Zdaj ko se je v komunajzer đamahiriji Kompartijostan™ razpaslo laprdanje vseh, predvsem pa Pravovernih™ in drugih Prizadetih™ iz kualicje KGB™, ter v vrstah njihovih trabantov tipa SLS, o kobajagi nujnosti drastičnega omejevanja svobode in pravice ljucva do neposredne demokracije in to zgolj zato, ker je fašistična kumunajzer kamarilja naglo ugotovila dvoje;

(1)Da se nesramno in nedisciplinirano, neubogljivo tlačansko ljucvo, navkljub svoji pregovorni pohlevniziranosti sistematično 20@45™ utrjevani ravno po komunistih-fašistih, ne pusti baš vsakič pojebati, ter znova, v še eni kampanji oz. orgiji plenjenja disruptivno oropati ter še bolj zlorabiti in po svobodi omejiti pa se eto od srditih atakov steklega plenilsko-reketarskega fašisto-zasužnjevalnega komunajzer-fašizma brani, kot uboga Bregovićeva poetična vrtnica, zgolj "s tremi smešnimi trni" oz. referendumi; (evo podsetnika: www.youtube.com/watc...fXY#t=161s )

ter...

(2) Da bi bilo fino, če bi komunistična fašistična klika spet imela na voljo vsaj večji del inštrumentov, ki jih je imela v prvi etapi suženjstva Kranjcev pod brezmejno oblastjo Kompartije™, recimo to, da ljucvo nima pravice do referenduma.

, skratka, zdaj, ko se fašisto-komunističnim svinjam zopet javno in brez prikrivanja sanjajo mokre sanje o diktaturi, pa je za Slovence sila pomembno to 20 let tlečo nevarnost prepoznati in komunističnim-fašističnim beštijam pokazati visoko iztegnjen sredinec.

A opozoriti moram, da žal celotna naša partitokracija, ki recentnih 20 let simbiotično kohabitira v kleptokratsko-partitokratskemu ekosistemu s komunisto-fašističnimi beštijami, je na vse to rezonirala afirmativno, v različnih sicer stopnjah, vsaka z malo ali zelo veliko greha.

Ergo, tozadevno, so eni ta svoj latentni talibanizem hitro izpovedali z ostrimi napovedmi tako ekstremne omejitve neposredne demokracije, da to, strogo tahnično in praktično presojano, pomeni de facto ukinitev referenduma, saj bi lestvica bila tako visoko postavljena, da bi bilo nemogoče sprožiti referendum. SLS je recimo tipični predstavnik te jataško-vazalne prokumunajzerfašistične srenje. Oni so s steklo slino na ustih, ker je ljucvo njihovemu Radovančku-talibančku pokazalo sredinca in mu opalilo tri hude okol kepe, pohiteli svojo slo po fašizmu in talibanskim rešitvam potešiti s predlogom zakona o prepovedi entreprenerstva v Kranjcef, poleg, povečini lopovov iz njihovih klepto-rdećih vrst, čisto vsem, ki ne znajo uspeti iz prve, razen seveda Mr. Perfectu™ na zemlji in par arhangelom v nebesih.

P: Ja, seveda, normalno, da je treba kar čimbolj eksplicite v zakone in morebiti celo v ustavo samo zapisati o čem referenduma ne sme biti, recimo, ravno tem našim talibanom, ki se hočejo samo-okranclati z avreolo kobajagi demokratov, je treba narisati, da ni dopustno imeti referenduma o tem "Ali sme Srb v SLO proslavljati Božič po pravoslavnem koledarju", alpa, "ali sme čefur v SLO med menjanjem počene gume kleti v bosanščini?", poleg vprašanj o istospolno usmerjenih, ki so talibanom bojda klar, ker so sami povečini homići in dvocefke, pa eto brez dvoma vedo, da se nea sme imeti referenduma z vprašanjem "Ali v vladi smejo sedeti hkrati trije homići, in še dve-tri dvocefke, ki jih kuri seks s psi?".

Mimo tega, kar sem sam prepričan, da večina Slovencev ne le čuti in ne le sprejema, pač pa celo ponotranjeno ima v sebi, pa jaz recimo ostro zavračam oz. ne toleriram nikakršnih dodatnih omejitev in previsokih pragov, o katerih komunajzer-fašistične beštije sanjajo svoje mokre sanje.

Najbolj sramotna je spet v vsemu temu reakcija nekaterih slovenskih žurnalistov, seveda da skoraj uniformno iz vrst rdečetalibanske falange N571-H572™, ki so po narodu razpalili z rafali iz fakin big big gunz. Češ, v maniri ki jo je ovekovečil lucidni srbski pisec aforizmov in gre nekako takole: "Zahvaljujući Titu i Partiji, naši narodi, a y narodnosti bogamy, dandanas slobodno šetaju ulicama i sokacima naše Đamahirije ponosne, al nama demokratima-komunistima opravdano smeta što to čine dosta neorganizirano. hehe.

Ilustrativno povedano, oni so o pretepu žene, med katerim je ženska nasilnemu možu ko je mlatil po njeni glavi nenadoma v silobranu slučajno podstavila velik nož in si je pizdek nasilno fritzlo-fašistoidni prerezal žile na podlakti, oni so torej o tem dogodku poročali tak, da so se skoncentrirali na ženo in nož, ter zakonodajalcu predlagali, da se ljucvu naj prepove imeti kuhinjske nože daljše od pipca. O nasilnosti, pijanosti, zblojenosti in bestialnosti totega pizdeka pa nič.

Pač, tipični slovenski pizdunski novinarčki, ki že 20@45™ pohlevno in brezhibno zavzemajo pro-komunistofašistični gard. In temu upajo celo reči "edini možni pozitivni gard". Pa še napihnjeno se imajo za intelektualce. Fuj!. Njihov kriterij? Jahh, kriterij jim je tak kot pri Kahlu Ehjavcu, "Kdoh je za NOB je tohej za pahtizane oz. za komuniste je levičah, kah pomeni gud gaj, kdoh pa ne, je pa domobhanec tohej bed gaj." Pri tem seveda sploh ni važno ali trenutno NjihoviSvoji™ ropajo nacijo, ali pa ljudi zapirajo v hudo jamo žive, alpa nacijo z zadolževanjem potapljajo v suženjstvo, al celo vse to počnejo hkrati.

Moje sporočilo vsej tej smrdljivi fašistični komunistični zalegi je: Fuck you all, you main motherfuckers! Go to hell, will you!

Žnjimi sploh nočem imeti debate o tem koliko neposredne demokracije je prav. Oni te pravice več nimajo. Ker so svoj žeton nemarno oskrunili in zapravili. Fašist, ki zagovarja fašiste, ki so svobodo sistematično kratili in še manj fašisti, ki so to že počeli, a la Kučan, meni ne bodo pridigali in postavljali standarde o tem koliko svobode in neposredne demokracije sme ljucvo konzumirati. SIKTER komunistični fašisti!

Jebenti, a naj nam zdaj Fritzl dela standarde kako se vzgaja hčerke, al kaj?

Link

Ni komentarjev: