nedelja, 27. november 2011

1458126 - koga "zgodovina ne zanima"

[jozagulikozaa]
..."Nas zgodovina ne zanima," je izjava sramotna za vsakega izobraženega človeka....

Bingoooo!

Takšne izjave dajejo največji pro-rdečetalibanski sluzoidi, mone, intelektualne ofce obične, intelektualne pocestnice in ostudno-rentarski lezilebovički reketarski pritlehneži. Ki pač imajo vsak svoj rentarski konflikt interesov. Do pravega motiva teh poklicnih skupnoskledarskih rdečih talibanov se dokopljemo po dobri stari metodi. "Follow the fakin money, dude" je pa delovni naziv te empirične metode.

Ko v deželi, ki ima stotine nesankcioniranih morišč, stotine tisočev nepojasnjenih trupel/okostij in nobenega odkritega morilca, nacijo večkrat oropano s strani talibanske rdeče oblasti, nacijo sistematično zasužnjano in nasilno v bedi uravnavano, slišite nekoga izjaviti: "Mene zgodovina ne zanima, mene ne zanimajo partizani in domobranci", vedite, da v bistvu zgolj patetično slabo prikriva, da je hotel reči: "Ne dirajte mi moje svete kumunajzer ikone, hočem, da večno vladajo in da mi nihče ne dira mojo rentarsko oz. sinekurno pozicijo".. Seveda ne boste nikoli slišali, da kaj takega izreče kakšen antikomunist, alpa član družine kakega od komunističnih asasinov zverinsko umorjenega Slovenca. Očenj interesna, kali ni? Pozabo terjajo nesankcionirani zločinci in njihovi častilci. Yeahh, right! In kaj še bi? Sljadoljed?

P: Takoj ko volivci rdečetalibansko kumunajzer-plenilsko fašistično zalego pospremijo na smetišče zgodovine, lahko sintagma "Ne ukvarjajmo se z zgodovino, kajti kdor je obremenjen z zgodovino, oz. kdor živi v preteklosti, nima bodočnosti", tudi pri nas dobi domovinsko pravico.

Še lepše bi bilo, če bi vse skupaj razmejili še z enim lepim sojenjem Kompartiji™ i njenim zločinom, ter jo za zločinsko fašistično tvorbo proglasili. Strogo deklarativno magari. Da se slovenske fejk-intelektualne pocestnice nehajo s ponosom tolči po prsih in hvaliti. "Sem levičar = komunist = ZKS = KPS = partizani = morilci".

Dokler pa reke krvi niso niti simbolično oz. deklartivno sankcionirane, fašistična komunistična drhal in njeni prokomunistični trabanti, skratka beštija z devetimi življenji, ki je zločine nekoč zagrešila, danes pa glorificira in časti zločince, pa nam v imenu istih idej in z isto doktrino vlada, pa ta sintagma pri nas nima domovinske pravice.

Link

Ni komentarjev: