torek, 8. november 2011

1430920 - ali bo Virant novi Pucko?

[oQI23IDCN0948R]
Shamane, hipoteza, ki sem jo razvil ob vecernem piru:

Ne vem, ampak mocan obcutek imam, da je Virant podtaknjen s strani levice. Seveda nocem, da bi bilo to res, upam, da se motim. Ce je podtaknjen, sodim, da ni cisto po svoji volji, ker ga intuitivno nimam za prasca. Ampak to tu ni vazno. Velika uganka mi je, kaj pomenijo napisi Glas za Viranta = Glas za Janso. Zdi se kot poskus, da bi potencialne, napol odlocene volilce Janse ta napis pozival, da je Virant se celo boljsa verzija Janse in da go ahead. Res je, da se s temi napisi izgublja volilce levice, ki gravitirajo proti Virantu, ampak kaj potem, ti bodo potem tako ali tako "prisiljeni" voliti karkoli ne-Jansa (ker njega pa res biolosko ne morejo) in zmaga levakov je zagotovljena. Stekas, kaj mislim?

Ce je torej zgornje res, je Virant ze v staru disabled in ne more premakniti nicesar, tudi ce bi srcno rad.

Zgolj hipoteza.

Tudi sam si, tak kot ti, raje dam skrajšati kurca, hehe, kot da se bi bognedaj upfrontno zatekel v številne ponujajoče se teorije zarote.
Čeprav, roko na srce, Slovenistan od svojega prapostanka na politični sceni pozna zgolj in samo Z A R O T O, PuckoJiMaterino™ in demosofske ji udbomumunajzer krte materine.

Moj rezon je tak, mi smo tako fakin zblojena, navzkriž od moralnohorizontalnih in povampirjenih udbokomplotarskih Fritzlof iz lastnih podmiznih vrst incestno prejebana nacija, da se nam s temi predvolilnimi špekulacijami sploh ni treba obremenjevati.

Mi lahko to kar lepo mirno preskočimo, ker odgovore imamo že en horizont naprej. Zato se preprosto vprašajmo bolj simpl vprašanja, recimo tega: "Ali je možno, da bo Virant koaliral s Sarumanovimi rdečimi talibani?". Odgovora nam prav tako ni treba prav nič "iskati", Virant poslej odkrito žlobudra, "da so dobrodošli vsi, ter da on bo koaliral z vsakomur, ki...eee...to pa to". Fakin deja vu!

Štekamo? To je nekaj takega, kot če policaj, ki naj bi otroke inkriminiranega vrtca, pred pedofili iz vrst vzgojiteljev "branil" tak, da najavi, da bo sodeloval z vsakomur, vred z uslužbenci vrtca osumljenimi pedofilije.

Česa takega je zmožna samo naša, do ravni kristalno čiste suicidnosti naivna slovenska pamet. Nimamo imunosti proti tovrstnim virusom kot nacija in to ti je to.

Zato smo kjer smo, zato imamo kakor imamo. Zato smo fakin edina fakin nacija v Evropi, ki ji še vedno rula rdečetalibanska kumunajzer-fašistična klepto-kartelna mafijska kamarilja.

Ne morem se odtrgati in uiti mislim, in zaključku, da smo na ravni nacionalne kolektivne zavesti, tako fakin ziheraški, da bi radi vse predhodno zasigurali podmizno, magari v podmiznem dealu s Satanom samim. V poslu! V politiki! V vsemu!

Hkrati pa me preganja tudi misel, da smo v bistvu sila razvajena komformistična oportunistična pamet. Kot recimo pamet infantilneža. Ki se zateka v utopijske želje, da bi ga vsi imeli neskončno radi in to naj bi bila platforma rešitve vseh njegovih problemov. Infantilna pamet, ki se odgovora na kombat vprašanje: "Kaj storiš, če te v temni ulici naskoči sprijen serijski morilec, ki ljudi žive zakopava pod zemljo?", loti tako, da postavi protivprašanje: "Kaj pa če me toti morilec ima tako rad kot me ima moj oče?". To je, kot vidim iz razvoja dogodkov, nespremenjliva stalnica v gardu slovenskih intelektualcef. Naj ponovim znova - Narod, ki ima takšno inteligenco, sovražnikov ne potrebuje.

Glede tvojega vprašanja. Če predpostavimo da je dekliški priimek Viranta Pucko™, potem ne rabimo tratiti umske energije na dilemo o komplotu samemu. Seveda je s te točke naprej jasno ko beli dan, da je Sarumanu in vrhovni prelaturi v Murglorju bolj všečno, če se t.i. "leve volivce" "usmeri", da Janukoviču dajo čimveč glasov in je funkcija Viranta Von Puckota™ zgolj ta, da odžre glasove Janši. Saj veliko lepše izgleda, če se, po osvojenih glasovih "mali Virant" pridruži "Velikemu Janukoviču", ker recimo "dvomi, da bi z Janšo v kontekstu zamer, ki jih čuti na vodi, lahko produktivno sodeloval...in... da znova ponavlja, da ni nobenih komplotov, da on pač tak čuti".

In jaz mu verjamem. In problem te nacije ni samo to, da Virant res tako "čuti", problem te nacije je, da je tudi Janša dopuščal možnost koalicije s Satanom™, problem te nacije je, da očitno tudi Janša včasih tak "čuti". In to še zdaleč ni vse. Problem te nacije, ki je tako velikanski in toksičen, da jo utegne pogubiti je, da ta nacija očitno ne premore nikogar, ki je zainteresiran vladati in hkrati ne čuti na tako sjeban način.

Link

Ni komentarjev: