torek, 8. november 2011

1431233 - predpogoji za spravo

[gvido2057]
Se strinjam s Franklom - dokler na ravni politike ne bo prišlo do sodelovanja med "tardečimi" in "tabelimi", bo narod razdvojen in (samo)destruktiven, vedno PROTI nekomu ... Ko bodo politiki zakopali te bojne sekire, bo tudi narod lahko končno glasoval in postal ZA.

Za to je potrebno najprej Kompartijo™ proglasiti za zločinsko organizacijo, ji pripisati vse njene zločine, njej in njenim sukcesorkam odvzeti vse premoženje in za nezakonito razglasiti ikonografijo te zločinske organizacije tako kot je to bilo storjeno z ikonografijo NSDAP in fašizma ter nacizma vobče.

Poleg tega je treba pred sodišče postaviti in tam soditi vsem znanim in še živim storilcem zločinov oz. onim, ki so zločin ukazali. In za konec, obsoditi je treba tudi neznane storilce. Deklarativno in zato, da se ta nacija končno ogradi od zločinov na konkreten in pravi način.

No, ko bo to storjeno, bo po mojem ustvarjen vsaj prvi prerekvizit za spravo.

Mimo legislative in sodnije menim, da bi vsaka normalna nacija, iz čiste higijene, na volivah preprosto spregledala vse, ki so kakorkoli povezani z zločinsko kompartijo™ in njeno doktrino. To pomeni, da bi spregledali vse njene današnje derivate: SD, LDS, Zares; Desus, TRS, DSL, PS, in vse njene jatake in vazale SNS, SLS. Za Viranta ta moment še ne vemo kam sodi, bomo pa kmalu videli.

Normalna nacija preprosto ne bi tvegala, ker ji ni treba. Kajti za koji kurac je pa težko ignorirati par promilov pizdekof, ki se še danes hvalijo da so za poveličevanje zločincev in odkrito furajo lopovsko-roparsko doktrino nasilne uravnilovke plebsa v bedi pod nadzorom in nadvlado rdečetalbanske nomenklature, ki poslej v svojih vrstah ima tudi nomenklaturno komponento velikega kapitala, beri - 30 taužent rdečih tajkunov in tajkunčičef.

A normalna nacija bi že na temelju programov in politprakse teh nategunskih beštij vedela, da se tem rdečetalibanskim barabam mora na volitvah elegantno izogniti, pa se ji s spravo in zgodovino sploh ne bi bilo treba ukvarjati.

Link

Ni komentarjev: